2009 - 2010 Sezonu Formalarımız Tanıtıldı

Cevap: 2009 - 2010 Sezonu Formalarımız Tanıtıldı

Ha bu arada ben mor almayı planlıyorum,çok hoşuma gitti. :)

bildiğim kadarıyla ülker yazmıcak taraftar formalarında

Ben hicbir zaman taraftar formasi almadım... Benim hepsi Futbolcuların giydigi formalardır ve bu formalarda ulker yazısı yazacaktır.. Taraftar formasında Adidas amblemi yapıstırmadır Arma ve yıldız yapıstırmadır. pahalı satılan formada yıldız ve adidas dikilidir ve bunda ulker yazısı olacaktır tanıtımda oldugu gibi..

Arti rijkaard ve baros da kafa buldu,baros hepimiz kaleci olucaz dedi resmen,ayipdir yahu,11 kisiyi bu formalarla dusunsenize,fantazi yapmak istemisler ama o is turuncuyla sinirli,bizim renklerimizin morla alakasi yok,olmaz,olamaz da.fener turkuaz,yesil kullaniyor diyenler hic konusmasin artik.Bu isleri G.Saray becermiyor,becermiyor,o renklere,o armaya yazik.Besiktasin beyaz formasi bile tek basina bu formalardan daha iyi.

mor ha bravo Adidas seneyede bir pembe yapta tam olsun

Arti rijkaard ve baros da kafa buldu,baros hepimiz kaleci olucaz dedi resmen,ayipdir yahu,11 kisiyi bu formalarla dusunsenize,fantazi yapmak istemisler ama o is turuncuyla sinirli,bizim renklerimizin morla alakasi yok,olmaz,olamaz da.fener turkuaz,yesil kullaniyor diyenler hic konusmasin artik.Bu isleri G.Saray becermiyor,becermiyor,o renklere,o armaya yazik.Besiktasin beyaz formasi bile tek basina bu formalardan daha iyi.

Katılıyorum.

4998d3ecbf9286e2779e4daec34fcfe2107ff3e9

Bence o kadar kötü bir gece olmadı..Aile ortamımızı herkez gördü..Keitaç oktan kaynaşmış..

Ne ailesi yahu.diger takimlar ne uvey evlatlar toplulugu mu,kendinizi kandirmayin bole zirvalarla,

tek kelimeyle berbat bi gece ve hayal kirikligi formalar,bi de allaha havale ettigimin Mor'u.

parçalı kewell a çok yakısmıstı bence. beyazda düz forma işte bildiğin bütün takımların giyebilceği tarzda.mor forma sırf reklam için tasarlanmıs bir forma bakın bütün haber sitelerine hepsinde bu mor formadan bahsediliyor. inanın bana çok satcak heves eden alcak.

Cevap: 2009/2010 Sezonu Formalarımız

Beyler koymuşum formasına tasarımına bunlar her sene çıkıyor zaten alın bir tane en beğendiğinizi kulube destek verin!!! Biz lotto gümüş altın rengi forma görmüş taraftarız...

Siz dua edin ezikler gibi formadan dal budak çıkmıyor, büyükler arasında en güzel formalar yine bizimkiler, adidas kötü ise yapacak birşey yok...

O iğrenç beyaz formayı da almıştım ben,lotto'nun.2001/2002'de çıkarmışlardı.Üstünde Galatasaray amblemi olsun transparan,dantelli forma da alırım,sorun değil. :)

mor dışındaki 2 forma iyi ama tek yanlış diğer 2 doğruyu da götürdü gözümde :(

Üzerlerindeki türk telekom yazisida ayrica basit olmus.

Acayip hayal kirikligina ugradim ya.

O iğrenç beyaz formayı da almıştım ben,lotto'nun.2002'de çıkarmışlardı.Üstünde Galatasaray amblemi olsun transparan,dantelli forma da alırım,sorun değil. :)

Öyle deme yahu 2002'deki Lucescu zamanı beyaz formalar güzeldi. Ne başarılar yakaladık o formalarla.:)

Bu mor forma sayesinde bide simdi "bazi" rakip takim taraftarlirinin alay konusu olacagiz...

Ben alıcam.Erkekim..

Sen zaten pembe kitap da okumazsin..

Eski cag laflari bu erkek-kiz durumlari.Gecin bunlari...

+ 1905

renklerle kız - erkek ne alakası vardır ayrıca bu zihniyet değişmediği sürece neyimize bizim radikal değişiklikler...

Gerçekten şu adidası anlamak mümkün değil...

Bu kadar mı kötü forma tasarımı olur..

En güzeli yine MOR forma olmuş...

Kaleci formaları da idare eder..Ama parçalı ve düz beyaz iğrence yakın...

Ne ozellıgı var anlamadım...Fenevin formalarıyla dalga gecerken bizimkiside onlara yakın kötülükte olmuş...

İnsan bir zıt renk kullanır ...

Neyse zaten taraftara pek danışılmadığı için problem de yok..

Kendileri satar kendileri giyerler..

Ben bu sene çocuklara eşorfman takımı alarak görevi yaptım ..

Allah forma alacaklara sabır versin :007::007:

anti Adidas forza Nike:) Adidası istemiyoruz

Berbat formalar..

arkadaşlar peki bu 4. formanın kırmızı olacağı kesinmi,ne zamana doğru çıkar sizce, ondan alırız :)

Geri
Üst Alt