2009 - 2010 Sezonu Formalarımız Tanıtıldı

Cevap: 2009 - 2010 Sezonu Formalarımız Tanıtıldı

kardeş lafların nereye gideceğini bilde konuş,almazsanda alma alanlar senin gözünde GAY ise bunu stadda maç izlerken dile getir.mümkünse eski açıkta bende orda olmak istiyorum

Ömer abi o kadar maddi gücün olsa niye reklam alasın ki :D

6536.jpg

Benim formalarınızla ilgili naçizane yorumum şöyle.

-Genel olarak formalar sade olmuş. "Sade güzeldir" diyen biri olduğum için beğendim.

-PARÇALI: Bizim çubuklu gibi bu da Galatasaray'ın klasiği. Tek beğenmediğim şey göğüsteki "Türk Telekom" reklamının rengi. Yahu çok mu zor yazının kırmızı taraftaki kısmını sarı, sarı taraftakini kırmızı yapmak? Beyaz olmamış. (Aynı şeyi bizim formalardaki "Avea" için de düşünüyorum.)

-BEYAZ: Sadece yukardaki resmi gördüm. Bir şey söylemek zor, fazla gözükmüyor resimde. Düzgün bir resmini yorumlarım belki bir ara.

-MOR: Şimdi bizimkiler bu forma renginden dolayı dalgalarını geçiyorlar sizinle ama ben beğendim! Yıllar öncesinden aldığım (oha, 10 seneyi geçmiş!) bir Fiorentina formam vardır mesela. O dönem Real Madrid'in de mor formasına hastaydım. Belki bunlar yüzündendir beğenmem ama yine de güzel forma. Yani üzerinde Galatasaray arması olmasa ben bile alırım! :D

-Formaları beğenmeyenler var. Olabilir, beğenip beğenmemek herkesin hakkı. Ama kalkıp da Beşiktaş'ın formalarıyla kıyaslamayın lütfen. Beşiktaş'ın çubuklu forması haricindekiler çok kötü yahu!

-Yine de bu sene 3 Büyükler'in formalarını hazırlayan adidas'ın en bomba formasının, bizim arma forma olduğunu düşünüyorum.

Sevgiler...

NOT: Bizim maçlarda görmek istediğim forma ve renk kombinasyonu da şu: sarı-lacivert çubuklu, beyaz şort, beyaz konç (FB) - sarı-kırmızı parçalı, kırmızı şort, kırmızı konç ;)

Sonucta bizim takimda söyle bir özellik var, en fazla 5-10 mac giyeriz eflatunu, sonra beyaz ve parcaliyla geri kalan 30-40 macla devam ederiz. Herkez unutur gider eflatunu, tarihe karisiriz turuncu gibi. Giyecegimiz en fazla ilk yari. Zaten kirmizida geldi mi kisa dogru EFLATUN IYICE ORTADAN KAYBOLUR, buna emin olun !

Sonucta forma yapildi, isin geri dönüsü yok :) :) :)

parçalı forma bizim demirbaş formamızdır, parçalıya adam gibi bir tasarım yapmasınlar zaten klasik giyelim alalım dolaşalım ama 10 tane tasarım bile olsa parçalı olmalıdır olmak zorundadır...

ama yenilik olmasın mı? sorun sen ben diğer renktaşlar değil, hangi birimize sorabilirler ki hangi birimizin fikirlerine bakabilirlerdi? 100 200 kişi değil milyonlar var işin içinde...

geçen senede turuncu forma süperdi ama 4-1 kadıköyden sonra adam gibi giymediler o formayı uğursuz diye, böyle saçma sapan inançlarımızda vardır bizim...

bu tepki nedir onu anlayamadım???

formayı almam tamam almayın zorla bişey yok ama mor renkte formayı giydiğimiz maçları izlemem de ne demektir onu anlamadım zatende kimse anlatamaz...

Şu formayla çıkarlarsa maç izlemem olayını çok saçma buluyorum zaten. Formam almam belki ama formaya harcayağım paraya ürün alırım. Kamp ürünlerini alırım. Çok farklı bir olay. Birçok arkadaş harika tasarımlar yaptı. Bunları yönetime mail ile zaten attık. Ultraslan'ın resmi sitesinde bile var bunlar. Yöneticilerin haberinin olması imkansız! Resmi sitemizde en iyi tasarımlara oylama yapılırdı ve formamız buna göre belirlenebilirdi. Çokta güzel olurdu. Bu forma işi tek el olmamalı! Bir kaç kişinin zevkine bağlı kalınarak tasarlanmamalı! KOYUN MUYUZ BİZ YAVV?:mad:

Ben kötü mötü demiyorum Milan'ın formasına.

Inter , Milan bunlar neden hiç mor , pembe , turuncu yaptırmıyo hiç düşündünmü.:rolleyes:

Sen hiç Palermoya gittin mi arkadaşım? Ben gittim, sokaktaki 10 kişiden 5 i mafya adam adamların şehrinin futbol takımının rengi pembe, millet çıkıp orda muhalefet yapmış mı bundan 100 sene önce..

Forma sonuçta bu forma bir sene giyeceksin bunu sonra yok bir daha mor!!!

Formaların dışında söylemem geren birşey var.

Bu ne biçim törendir yahu?

Bu ne biçim yayıncılık?

Televizyonun sesini açıp kapatmaktan izlediğim şeyden birşey anlamadım.

Bu nasıl bir organizasyon?

3 tane zibidiyi çıkarmışlar oraya, saçma sapan alakasız bir şarkı, futbolcuların bodoslama sahneye çıkması, Cem Davran'ın soru sorarken "siz biliyorsunuz zaten, aynı soru işte, he he he..." diyerek nasıl harika bir sunucu olduğunu göstermesi bla bla bla....

Geceye ait yegane güzel şey Müşfik Kenter'in eşsiz sesiydi. Gerisi pehh...

Bu konuda %100 katılıyorum!!!! Formaları bırakn da bizim kulubun organizasyondan neden anlamadıgını tartısalım...

Bir rakip taraftarın yorumu ;

Mor forma kroların giydiği takım elbiseye benzemiş.

En güzeli kaleci forması heralde. Arkasına yazdır Taffarel veya Mondragon ömür boyu hatıra. Aklıma yattı. :)

adsz5j.jpg

Geri
Üst Alt