Cevap: 2009 - 2010 Sezonu Formalarımız Tanıtıldı
Benim formalarınızla ilgili naçizane yorumum şöyle.
-Genel olarak formalar sade olmuş. "Sade güzeldir" diyen biri olduğum için beğendim.
-PARÇALI: Bizim çubuklu gibi bu da Galatasaray'ın klasiği. Tek beğenmediğim şey göğüsteki "Türk Telekom" reklamının rengi. Yahu çok mu zor yazının kırmızı taraftaki kısmını sarı, sarı taraftakini kırmızı yapmak? Beyaz olmamış.
(Aynı şeyi bizim formalardaki "Avea" için de düşünüyorum.)
-BEYAZ: Sadece yukardaki resmi gördüm. Bir şey söylemek zor, fazla gözükmüyor resimde. Düzgün bir resmini yorumlarım belki bir ara.
-MOR: Şimdi bizimkiler bu forma renginden dolayı dalgalarını geçiyorlar sizinle ama ben beğendim! Yıllar öncesinden aldığım
(oha, 10 seneyi geçmiş!) bir Fiorentina formam vardır mesela. O dönem Real Madrid'in de mor formasına hastaydım. Belki bunlar yüzündendir beğenmem ama yine de güzel forma. Yani üzerinde Galatasaray arması olmasa ben bile alırım!
-Formaları beğenmeyenler var. Olabilir, beğenip beğenmemek herkesin hakkı. Ama kalkıp da Beşiktaş'ın formalarıyla kıyaslamayın lütfen. Beşiktaş'ın çubuklu forması haricindekiler çok kötü yahu!
-Yine de bu sene 3 Büyükler'in formalarını hazırlayan adidas'ın en bomba formasının, bizim arma forma olduğunu düşünüyorum.
Sevgiler...
NOT: Bizim maçlarda görmek istediğim forma ve renk kombinasyonu da şu: sarı-lacivert çubuklu, beyaz şort, beyaz konç (FB) - sarı-kırmızı parçalı, kırmızı şort, kırmızı konç