2009 - 2010 Sezonu Formalarımız Tanıtıldı

Cevap: 2009 - 2010 Sezonu Formalarımız Tanıtıldı

Şu muhabbete kıl oluyorum.

Siz nerenin taraftarısınız ya?

Çokta önemliydi (mod tarafından değiştirildi) Beşiktaşlının, Fenerbahçelinin ne dediği.

İnternette anneannemin eline klavye versem, o da yardırır durur.

Alan alır formaları, almayan gider başka ürün alır.

Abi simdi yalan ama begenildi nedir yahu,kim neyi begendi,rijkaard'la baros bile kafa buldu,ayrica orda ne deselerdi sevgili G.saraylilar gece berbat,formalar rezil ama mecbur geldik mi.neyse sinirliyim :mad::D:D

Volkan abi beyenmis Mor formamizi ama Aysel. :)

Burada bazi arkadaslar var, yani 5-6 sayida Galatasaray'li arkadasimiz, belkide daha fazla, bide Fenerbahce'li burada Volkan abimiz var, Siz Galatasaray'lara ve Volkan abi gibi adamlara helal olsun. Burada mor tartismasinda kiyamet kopuyor gibi bir durum var, onlar müthis bir pozitif enerjiyle gayet rahat götürüyorlar durumu, bir Fenerlinin bizim formalara hakkarat edecigini tahmin ederdek, Volkan abi mükemmel bir yorum yapti formalar hakkinda...

başka kimsenin yorumuna ihtiyacımız yok biz başkaları beğensin diye ne forma yaptık ne de başka birşey

bana düşmez ama mod abiler biraz kilitlesek mi formu acaba herkez bi gerginleşti:o

Formalar beğenilmedi gördüğüm kadarıyla.

Eleştirebilirsiniz ama bize düşeni üzerinde logomuz olan ürünü almak ve takımımızı desteklemektir.

Takım başarılı olsun, Rijkaard ile düşündüğü devrimin ilk adımlarını atsın, üzerindeki forma rengi önemli midir?

tamam da bunun tanitim gecesinde milleti toplamakla ne alakasi var,gece berbatsa biz aile gibiyiz demek ne? her seyin bi usulu vardir,bu isleri bil-mi-yo-ruz :016:

bildiğini sananlardan iyi biliyoruz merak etme

heryerde her platformda dile getirilebilir bu nesi var anlamadım

ya arkadaslar biraz sakin.sinirlenen duvara yumruk atsın.beyaz formalarımız 2000 deki formalara benziyor biraz.ben beğendim

Ortam öyle bir gerildiki yolda karsılassalar birbirlerine giricekler:D Adidas hay ben senin ta........ senin formaların yüzünden fıstık gibi ortam gerildi:D

Burada bazi arkadaslar var, yani 5-6 sayida Galatasaray'li arkadasimiz, belkide daha fazla, bide Fenerbahce'li burada Volkan abimiz var, Siz Galatasaray'lara ve Volkan abi gibi adamlara helal olsun. Burada mor tartismasinda kiyamet kopuyor gibi bir durum var, onlar müthis bir pozitif enerjiyle gayet rahat götürüyorlar durumu, bir Fenerlinin bizim formalara hakkarat edecigini tahmin ederdek, Volkan abi mükemmel bir yorum yapti formalar hakkinda...

Beni bilen biliyor sevgili Onur. Ama konuyla ilgili antu'ya girmenizi gerçekten tavsiye etmem! :D

Sevgiler...

Beğenen, beğenmeyen herkese saygım var.

Fakat ben içlerinden en çok Mor'u sevdim. :)

Mor, Siyah, Kırmızı, Beyaz, Lacivert... En sevdiğim 5 renktir.

İlk işim hafta sonu gidip Mor renkli formayı almak olacak.:)

Yıllardır sırf bu yüzden Fiorentina ve bir dönem Real Madrid'e (2. formaları mordu) sempati beslemiştim...

Sonunda mor/eflatun bir GS forması oldu...

Oh be... Sevinçle alacağım vallahi. :)

Şu muhabbete kıl oluyorum.

Siz nerenin taraftarısınız ya?

Çokta önemliydi Beşiktaşlının, Fenerbahçelinin ne dediği.

İnternette anneannemin eline klavye versem, o da yardırır durur.

Alan alır formaları, almayan gider başka ürün alır.

:005::005: bravo, bana Gslıların düşünceleri önemlidir

Beğenmeyen almasın formaları arkadaşlar tartışma niye yani. Üstünde Galatasaray arması varsa un çuvalı bile giyerim. Hem son şampiyonluk zamanı çıkarılan sarı-kırmızı forma şuan 36 lira, bunları beğenmediyseniz ondan alın. Olmadı tişört, atkı vs alın. Ayrıca bu yılki tişörtler gerçekten müthiş. Burda amaç şıklıktan çok kulübe destek olmak. Normal tişört, giysi heryerde var, heryer mağaza dolu...

bildiğini sananlardan iyi biliyoruz merak etme

heryerde her platformda dile getirilebilir bu nesi var anlamadım

Bildigini sananlar kim? fener mi? besiktas mi? Besiktasi bilmem de fener bu isi turkiyede herkesden iyi biliyor ve gerceklestiriyor,

bi fenerium'a bi de GS Store'a girerseniz kimin neyi ne kadar anladigi gorunuyor zaten..

Volkan abi illa ki begenir o Mustafa abinin fenerli hali,hep olumlu hep sicak sicacik :D

Yok mu şurada bir yerde bir mahçup smiley? :o

Bu arada beğenmesem belirtirim. Misal Beşiktaş'ın formaları.

Valla mor formayı beğenmeyenlere şunu söyleyeyim: Ya Beşiktaşlı olaydınız? O zaman ne halt edeceğidiniz? :p

Sevgiler...

ya rijkaard in giydiği sweat miydi tişört müydü arkadaşlar ne kadardı ?

fenerli arkadaslar gitsinler geçen seneki trafikçilerin giydiği renkteyi formalarına bakıp gülsünler istedikleri kadar hemde.

Geri
Üst Alt