2009 - 2010 Sezonu Formalarımız Tanıtıldı

Cevap: 2009 - 2010 Sezonu Formalarımız Tanıtıldı

siyah çok hoşuma gitti:D bi pm de ben alsam

Formaları BEĞENMEYEBİLİRSİNZİ... Eleştirebilirsiniz... ANCAK LAF ETMEK, HAKARET ETMEK KİMSEYE DÜŞMEZ... SİZLERE BU FORMA MÜSTEHAK...

1991-1992%2B3rd.JPG

En Baba Rijkaard'ın ki olmuş abi , takmış atkıyı çok karizma olmuş helal hocam.

Eflatun beklediğimden çok iyi beyaz bekledim gibi parçalı ise beklediğime göre çok kötüydü. Ayrıca parçalının şortu çok kötü.

daha beter formamızda varmış...

en kötüsü lacivert olması...

1991-1992+3rd.JPG

galatasaray'ın arması büyüktür, çok özeldir ve pek çoklarına göre de kutsaldır. ancak bu forma ve formanın tasarımı dandiktir, bu kadar net. bunu söylemek için başka takım taraftarı olmaya, fanatizme yahut holiganlığa gerek yok. bir galatasaraylı olarak da şahsen gayet kötü buluyorum. kötüyse kötüdür, görülen de söylenir; bu kadar basit. ve kanımca; gözünü fanatizm bürüdüğünden gördüğünü söyle(ye)memek, holiganlık yapmak, eksikliği/başarısızlığı küfürle bastırmaya çalışmak vs. aptallığın ta kendisidir. ha bunu yapanlar formayı, kendi estetik anlayışlarında beğenir, o ayrı. ancak göz var, nizam var. en azından düşündüğünü söyleme hakkı var.

bağıran kitsch mor renk, özensiz ve zayıf tasarım ve kulüp tarihiyle alakasız bir renk. turuncu da alaksızdı denilebilir, ancak mantığı vardı; sarı ve kırmızının tam ortasındaki renkti. baktığında hem sarıyı, hem kırmızıyı görebiliyordun bir anlamda. bu forma gerçekten kötü; türk telekom yazı fontuna, biçimine hiç değinmiyorum bile.

Nokta.okuyun ve bosuna savunmayin.

En Baba Rijkaard'ın ki olmuş abi , takmış atkıyı çok karizma olmuş helal hocam.

Cevap: 2009/2010 Sezonu Formalarımız

Ben hiç beğenmedim. Hatta hayatımda en hayal kırıklığına uğradığım formalar bunlar.

Arkadaşlar kendi fikrimi sorarsanız bencede mor ve parçalı güzel olmuş. Beyaz rengi sevmedigim için beyaz bana göre iyi değil. Onun yerine siyah yapılabilirdi. 2005 senesindeki gibi.

Yanlız tek nokta, parçalı formanın altına beyaz sort hiç olmamış. O sekilde nolur cıkmasınlar maça.

En kısa zamanda en başta mor olmak üzere tüm formalardan alacağım. Sanırım mor formayada baros yazdıracagım. Sizleride kulübümüze destek olmaya cagırıyorum. Forma alamasanız bile imkanı olanlar mutlaka gs store'lara gidip ufak tefekte olsa birşeyler almaya calıssınlar

galatasaray'ın arması büyüktür, çok özeldir ve pek çoklarına göre de kutsaldır. ancak bu forma ve formanın tasarımı dandiktir, bu kadar net. bunu söylemek için başka takım taraftarı olmaya, fanatizme yahut holiganlığa gerek yok. bir galatasaraylı olarak da şahsen gayet kötü buluyorum. kötüyse kötüdür, görülen de söylenir; bu kadar basit. ve kanımca; gözünü fanatizm bürüdüğünden gördüğünü söyle(ye)memek, holiganlık yapmak, eksikliği/başarısızlığı küfürle bastırmaya çalışmak vs. aptallığın ta kendisidir. ha bunu yapanlar formayı, kendi estetik anlayışlarında beğenir, o ayrı. ancak göz var, nizam var. en azından düşündüğünü söyleme hakkı var.

bağıran kitsch mor renk, özensiz ve zayıf tasarım ve kulüp tarihiyle alakasız bir renk. turuncu da alaksızdı denilebilir, ancak mantığı vardı; sarı ve kırmızının tam ortasındaki renkti. baktığında hem sarıyı, hem kırmızıyı görebiliyordun bir anlamda. bu forma gerçekten kötü; türk telekom yazı fontuna, biçimine hiç değinmiyorum bile.

kelimesi kelimesine katılıyorum.

91-92 sezonu...

Mor gözüme fena gelmedi o örneklerde olanlardan daha güzel aslı ama favorim parçalı:D

Geri
Üst Alt