2009 - 2010 Sezonu Formalarımız Tanıtıldı

Cevap: 2009/2010 Sezonu Formalarımız

renk olarak güzel ama dizayn sıfır... özelliklede mor forma daha değişik olabilirdi... mesela chelsea ninki gibi...

Aynen bende herkeze burdan forma alma çağrısı yapıyorum.Kulüp için bu çok önemli.

Cevap: 2009 - 2010 Sezonu Formalarımız Tanıtıldı

Bu parcali formanin sortu neden bukadar uzun ? salvar gibi

daha beter formamızda varmış...

en kötüsü lacivert olması...

1991-1992+3rd.JPG

Pijama gibi.:D

Parçalı forma: Renkler yer değiştirmiş olmamış. Amblemin olduğu tarafa sarı geçince amblem belli olmuyor. Ayrıca adidas logo ortada çok kötü duruyor parçalıda. hem de siyah. bir de şu kolları zıt renk yapmaları lazımdı. olmamış.

keşke çingene pembesi olsaydı.. kırmızıya benzio hiç deilse

Keşke şort hep böyle olsa (uzun). 1908 serisi geldi aklıma.

Düşündürücü nereye baktığı:D Ama bundan bir önceki fotoda Işıl Ayben hemen yanında;)

Beni bilen biliyor sevgili Onur. Ama konuyla ilgili antu'ya girmenizi gerçekten tavsiye etmem! :D

Sevgiler...

Antu 'ya çok söz düşer bu konuda evet... Allahım yarabiim ya.

Volkan sen Fenerbahçeli 'ysen onlar ne? diye soruyorum kendi kendime...

Sizin yapıcagınız formanında sizide bumu yani kac aydır merak ettigimiz kafa patlattıgımız formalar bumu ne bi stil ve bi yaratıcılık ne bi canlı efektif renk hic bişey yok bez parcası pazarda satılan formalarla es deger kolpacı daha guzel yapar yemin ediyorum emek falan yok burda yazıklar olsun su forumdaki dizaynlar renkler daha guzel bide bu sözde formalar için para alanlar var beceriksiz herifler.

Geri
Üst Alt