2009 - 2010 Sezonu Formalarımız Tanıtıldı

Cevap: 2009 - 2010 Sezonu Formalarımız Tanıtıldı

mor forma harıc dıgerlerınden alıcam

Yaa morun fontu ne beyazdir heralde degilmi?? Ayrica buna mor mor diyoruz ama dikkatli bakinca lila gibi duruyor :D:D

Sitede "purple" diye geçiyor :) O yüzden mor demek daha mantıklı :D

Bu arada mor formanın ismi de "MAJESTY" imiş. Yani "görkem,heybet" demek.

parçalı formanın altında beyaz şort süper olmuş yani. adidas yine yaptın yapacağını.

Adidas takımın giyeceği şorta ne karışsın.:)Herşeyi de Adidas'a bağladınız.Ama bence en güzeli,parçalıya beyaz şort acayip yakışıyor.

şortu nike mı yapıyor pardon biz göremedik.

Daha kendin ne yazdığını bilmiyorsun.

"parçalı formanın altında beyaz şort süper olmuş yani. adidas yine yaptın yapacağını."demişsin.

Ben de dedim ki biz istedik diye beyaz yapıldı,Adidas illa beyaz giyeceksiniz falan demedi.Dediklerime karşılık verdiğin cevapta ilginç.

b5789-2.jpg

b5800-2.jpg

b5794-2.jpg

Artık resimleri nasıl koydularsa bayıldım formalara .. :o

Daha kendin ne yazdığını bilmiyorsun.

"parçalı formanın altında beyaz şort süper olmuş yani. adidas yine yaptın yapacağını."demişsin.

Ben de dedim ki biz istedik diye beyaz yapıldı,Adidas illa beyaz giyeceksiniz falan demedi.Dediklerime karşılık verdiğin cevapta ilginç.

ben ironi yapmıştım. anlayana ama. bence kötü olduğunu anlattım.

Parçalı formamız güzel ,beyaz forma ise çok sade olmuş,geçen sezonki beyaz forma gerçekten çok güzeldi.Mor formaya gelince ben şahsen hiç beğenmedim.Ne alakası var morun eflatunun? geçen sezonki turuncu forma güzeldi mesela,sarı ve kırmızı karışımını uyandırdığı için hoşumuza gitmişdi,zaten o formayı hep kewell ile anacağız çünki turuncu forma ile golleri çok güzeldi.Mor olayı çok fantezi kaçmış malesef,şahsen almam bu formayı.

Adidas malesef çok farklı tasarım yapayım diye işin içine ediyor.Bizi heyecanlandıracak forma tasarımları zaten sınırlı birde mor ve ötesi tarzı tasarımlar can sıkıyor.Bencede forma tasarımları konusunda taraftara başvurulmalı ve onların tercihlerine göre hareket edilmeli.Sezon sonunda 10 farklı forma tipi resmi siteden oylamaya tutulup ona göre hareket edilmesi kulübede büyük kazanç sağlar.Sponsorlar maslesef kendi ismlerini önplanda tutmak adına böylesi fantezi tasarımlar ile kulüpleri kullanıyorlar.Keşke geçen sezonki tasarımlar devam ettirilseydi,doyamamışım ben şahsen ancak malesef öyle bir durum olmuyor.

Benim için elle tutulur tek forma klasik parçalı olan tasarım,beyaz çok yavan mor ise gereksiz bir fantezi olmuş..

Mor forma Baros'un üzerinde daha bi şekil olmuş ..

Internetden forma siparis nerde edilir

Beyaz Forma Süper , omuzlardaki sarı ayrı bir renk katmış , ayrıca Keita'ya da yakışmış.

b5789-1.jpg

neden bu kadar geç açıklandı acaba. çalınmıştı bilgisayar içinde de forma tasarımları varmış. bu haber doğru mu?

Geri
Üst Alt