2009 - 2010 Sezonu Formalarımız Tanıtıldı

Cevap: 2009 - 2010 Sezonu Formalarımız Tanıtıldı

Rijkaard'a bak Aslanım benim , 20'lik mankenlere taş çıkarır!

B_b371b7452866b0a227e964f30afa28ad.jpg

formaların lansmanı son derece güzeldi.

Tanıtım esnasındaki showlar ile formaların ve kreasyonların tanıtımını yapmak gerçektende dahice bir fikir.

Formalar mor forma dışında standart formalara yakındı yinede güzel olmuş emeği geçen herkese teşekkürler.

Güzel forma çıktımı,hoşuma giden oldumu alıyorum zaten ki sanamı soracam ayrıca sen git 100000 tane al o zaman formadan 1 tane alman çok bişeyi değiştirmez sen ne çıksa alırsan daha da güzel forma zor görürsün ben Galatasarayımıza yakışan formalar istiyorum sen gerçek Galatasaraylı olduğundan stil den tasarımdan yoksun şeyleri bize yakıştırırsın senin Galatsaraylılık anlayışın 2 forma almadan ibaretse asıl sen git kuş ol

Terbiyesizlik yapma adam ol önce erkek ol öyle klavye başına geç şu 1.

Senin gibiler ancak aziz yıldıvım gibilerin başkanı oldugu klüplere yakışır sen cimriilik yapıp 2 kuruşa kıyama sonra yıldız transfer bekle gelmeyince küsüp tuvalete kapanıp ağla.Pazardan çakma forma al sen paranda gitmez allahın fenerlisi

Rijkaard'a bak Aslanım benim , 20'lik mankenlere taş çıkarır!

B_b371b7452866b0a227e964f30afa28ad.jpg

1. Parçalı iyi diyebilirim. Ben birçoğu gibi kolların zıt renk olmamasına pek takılmadım, ilk başta garip gelmesini anlıyorum ama böyle daha farklı ve sadeliğin getirdiği daha karizmatik bir havası var gibi. Sadece armanın tarafının sarı olması armanın silik kalmasına neden olmuş ve göğüsteki siyah adidas amblemi göze batıyor. Onun dışında dediğim gibi bence sade ve hoş. 7,5-8/10

2. Mor forma parçalı kadar olmasa da idare eder. Genel olarak mor renge gözümüzün alışması zor olacak ve sezon sonuna kadar hep garipseyeceğiz bu kesin. Ancak, mor tonu iyi seçilmiş, yani forma gibi değil de farklı bir tişört olarak düşünürsek herkesin kabullenebileceği güzel bir mor ancak Galatasaray forması ve mor kafada biraz zor eşleşecek gibi. Mor formanın tasarımına gelince, tasarım biraz aşırı sade olmuş gibi. Gerçi, mor formaya fazla süsleme yaparsanız iyice abartılı bir görüntü çıkabilirdi ama yine de az biraz ufak tefek eklemeler aradım ben. Çok düz olmuş. 6,5-7/10

3. Beyaz formayı ise hiç beğenmedim. Bir kere omuzlar hariç nerdeyse dümdüz beyaz. Sadece koltuk altlarına koydukları sarı çizgiler var. O da sanki sırtta bir çanta var da, onun askıları gibi duruyor bence, Üstelik beyaz formada o sarı çizgiler güzel de olmamış. Hakikaten hayal kırıklığı. 3-4/10

4. Kaleci formaları ve antrenman formalarını ise gayet beğendim. Kusursuz değiller ama genel olarak bir hayli beğendim. 9/10

Hiç beğenmedim..hele eflatun ne alakaysa çok cıyak ve alakasız..

beğensensekte beğenmesekte GALATASARAYlıysak bu formalardan birini almak zorundayız. boş transfer geyikleri yapmakla işler yürümüyor!!!

Terbiyesizlik yapma adam ol önce erkek ol öyle klavye başına geç şu 1.

Senin gibiler ancak aziz yıldıvım gibilerin başkanı oldugu klüplere yakışır sen cimriilik yapıp 2 kuruşa kıyama sonra yıldız transfer bekle gelmeyince küsüp tuvalete kapanıp ağla.Pazardan çakma forma al sen paranda gitmez allahın fenerlisi

Terbiyesizlik yapma diyosun fb li diyerek en büyük terbiyesizliği yapıyosun benim dediğim ne ki erkek ol filan sen kendini nerde zannediyosun biraderim sokaktaki abilerine filan mı özendin yüzyüze insanlara söyleyemediğin şeyleri buraya yazınca bişey mi zannettin kendini? Şurda basit bi foruma erkek ol filan yazarak iyice komik duruma düştün.Paramla o formalara kendi yüzümü bastırırım görürsün, beğenmediğim formayı herhalde almayacam ben senin gibi zevksiz bir insan değilim madem bu kadar seviyosun niye bir tane alıyosun arkadaşım forma git 200 tane alın elin mi gitmiyo lan??

En azından forma almasak bile forma fiyatına başka şeyler alabiliriz GS Store'dan. Stoğumuz sadece formalarla sınırlı değil :)

Terbiyesizlik yapma diyosun fb li diyerek en büyük terbiyesizliği yapıyosun benim dediğim ne ki erkek ol filan sen kendini nerde zannediyosun biraderim sokaktaki abilerine filan mı özendin yüzyüze insanlara söyleyemediğin şeyleri buraya yazınca bişey mi zannettin kendini? Şurda basit bi foruma erkek ol filan yazarak iyice komik duruma düştün.Paramla o formalara kendi yüzümü bastırırım görürsün, beğenmediğim formayı herhalde almayacam ben senin gibi zevksiz bir insan değilim madem bu kadar seviyosun niye bir tane alıyosun arkadaşım forma git 200 tane alın elin mi gitmiyo lan??

Mağaza mağaza gezip kıyafet beğenmiyorsun zevksizlikle ne ilgisi var boş boş konuşma.Yüzünü bastırsan neye yarar klübemi para vermiş olacaksın cehalet diz boyu.Önceki mesajındaki hakareti yüzüme söyleyemicegin için erkek ol dedim ki imkansız gibi duruyor.Boş insanın boş lafları.

Lanlı lunlu konuşman için benimle zeka sahibi olman gerek önce.Hala yazıyorsan adam olman gerek.Hala yazıyorsan hiçbiri değilsindir zaten.Taşrana dön kiremit kır sen.

En azından forma almasak bile forma fiyatına başka şeyler alabiliriz GS Store'dan. Stoğumuz sadece formalarla sınırlı değil :)

Tabi canım kaç tane atkım var benim,onlarca formam var ama her çıkan formayı almam,zevkler ve renkler tartışılmaz ama forma kötü diyip de almak da saçma geliyo bana,forma alma git T-Shirt all be nolcak sanki forma alınca bişey mi oluyo illa

Bu formalardan biri alınacak arkadaşlar veya maddi imkanların yettiği yere kadar storelardan alışveriş yapılacak lamucimi yok...Transfer istemeyi biliyoruz...

Tabi canım kaç tane atkım var benim,onlarca formam var ama her çıkan formayı almam,zevkler ve renkler tartışılmaz ama forma kötü diyip de almak da saçma geliyo bana,forma alma git T-Shirt all be nolcak sanki forma alınca bişey mi oluyo illa

Cehalet...Neyse yeterli bukadar bu kafadaki biriyle konuşmayı istersem bizim hurdacı emmiyle konuşurum.

Ben Beyazdan alıp arkasına Rijkaard yazdırcam.

En Büyük Transferimiz işte.

Formalar çok hoş, hoş...

Demedi demeyin, seveceğiz çok... :)

Cehalet...Neyse yeterli bukadar bu kafadaki biriyle konuşmayı istersem bizim hurdacı emmiyle konuşurum.

Hahahaaaa şaka mısın sen evet bencede git onla konuş zevleriniz tutuyodur ha doru sen ne olduğunu bilmiyodun daa hala kötü forma almayı Galatasaraylılık zannediyosun pes,arkadaşın dediği gibi her sene forma almak niye zorunluluk onu çözemedim.

İşte bunu bazı 'taraftar'lar anlamıyor.

GALATASARAY taraftarı olmadıklarından anlamıyorlar.Formayı beğenmeyenler gidecek tişört alacak,atkı alacak, kolonya alacak ama ne olursa olsun bir gstore ürünü alacak.Kahvede maç seyretmekle,forumlarda deco yorumu yapmakla iş bitmiyor.Taraftarız ama aynı zamanda bu kulübün müşterisiyizde.Biz üretilen malları almazsak giovanni dos santosları rüyamızda zor görürüz.

Haddim degil, ama klavye karsisina gecmek, artistlik, adam ol gibi laflar dolasiyor forumda. Kizmayin ama diyorumki biraz sakin olalim beyler...

Geri
Üst Alt