Cevap: 2009 - 2010 Sezonu Formalarımız Tanıtıldı
1. Parçalı iyi diyebilirim. Ben birçoğu gibi kolların zıt renk olmamasına pek takılmadım, ilk başta garip gelmesini anlıyorum ama böyle daha farklı ve sadeliğin getirdiği daha karizmatik bir havası var gibi. Sadece armanın tarafının sarı olması armanın silik kalmasına neden olmuş ve göğüsteki siyah adidas amblemi göze batıyor. Onun dışında dediğim gibi bence sade ve hoş. 7,5-8/10
2. Mor forma parçalı kadar olmasa da idare eder. Genel olarak mor renge gözümüzün alışması zor olacak ve sezon sonuna kadar hep garipseyeceğiz bu kesin. Ancak, mor tonu iyi seçilmiş, yani forma gibi değil de farklı bir tişört olarak düşünürsek herkesin kabullenebileceği güzel bir mor ancak Galatasaray forması ve mor kafada biraz zor eşleşecek gibi. Mor formanın tasarımına gelince, tasarım biraz aşırı sade olmuş gibi. Gerçi, mor formaya fazla süsleme yaparsanız iyice abartılı bir görüntü çıkabilirdi ama yine de az biraz ufak tefek eklemeler aradım ben. Çok düz olmuş. 6,5-7/10
3. Beyaz formayı ise hiç beğenmedim. Bir kere omuzlar hariç nerdeyse dümdüz beyaz. Sadece koltuk altlarına koydukları sarı çizgiler var. O da sanki sırtta bir çanta var da, onun askıları gibi duruyor bence, Üstelik beyaz formada o sarı çizgiler güzel de olmamış. Hakikaten hayal kırıklığı. 3-4/10
4. Kaleci formaları ve antrenman formalarını ise gayet beğendim. Kusursuz değiller ama genel olarak bir hayli beğendim. 9/10