2009 - 2010 Sezonu Formalarımız Tanıtıldı

Cevap: 2009-2010 Formaları

Arkadaslar Lila/Mor formaya direk karsi cikmayin sonucta milyonlarca renk var Adidas in elinde eminimki sari ve kirmiziya en uygun olan tonda cikacaktir forma...

Arkadaşlar gerçekten süpre çalışmalar olmuş bi şekilde bunlar haldun üstünele ulaştırlırsa emin olun değerlendirilir ve bence galatasaray için yapılmış gelmiş geçmiş en güzel formalar ellerinize sağlık

Bu yıl Galatasaray Türk Telekomun logosunumu taşıyacak...

Bu renkte olucaksa olabilir bence hoş duruyor

Forma gayet hoş, tasarımı yapan arkadaşa teşekkürler, ancak mor forma yapılacaksa sarı çizgilerden kesinlikle kaçınılmalı, çünkü OT formasına döner formamız. 2. renk olarak beyaz daha uygun olur kanaatindeyim...

Eflatun mu ne alaka ya daha neler artık her sene farklı farklı renkleri kullanıyoruz Galatasaray diyince aklıma Sarı Kırmızı parçalı forma geliyor yanlışmıyım eflatunun ne alakası var bazı değerleri kaybetmemek gerek ne olursa olsun belki bazılarının hoşuna gidecek belki para uğruna yapılan bir şey ama çok ayıp gerçekten alakasız renkler kullanıyoruz.

Bir de aklıma yeni geldi yanlış olabilir ama: Biz 2004 sezonunda sanıyorum 6. olmuştuk ve bizim ilginç bir formamız vardı turkuaz gibi değişik Galatasaray'la hiç bir ilgiis olmayan ve bu sene turuncu gibi Galatasaray'la hiç alakası olmayan bir renk var ve bu sene 5. olduk yani, bence rakip takım kırmızı'yı görünce en azından Galatasaray'la oynadığının farkına varıp biraz daha korkak başlıyor maça ne alakası var şimdi eflatnunla anlamadım iyice saçmaladılar. !

Uğur Karaoğlunun tasarladığı formaların hemen hemen hepsi harika. Tebrik etmek lazım. Özellikle gri ve eflatun forma tasarımları çok hoşuma gitti.

Forma gayet hoş, tasarımı yapan arkadaşa teşekkürler, ancak mor forma yapılacaksa sarı çizgilerden kesinlikle kaçınılmalı, çünkü OT formasına döner formamız. 2. renk olarak beyaz daha uygun olur kanaatindeyim...

arkadaşım en kısa sürede

dedğin gibi 2.renk beyaz olan bi çalışma eklerim

Beğenilen formaları görünce tekrar anladım zevkler ve renkler olayını :)

gs09-10parcali12.jpg

Ve Bir Bomba daha :
gs09-10sari4.jpg

Bu formalar çok güzel özelikle sarı forma... Umrarım Galatasaray yönetimi dikkate alır bu çalışmaları...

Tebrikler:)

Cevap: 09/10 Sezonu Formaları [İstekler / Öneriler]

bunlarda en son yaptıklarım

Temmuzun ortasında çıkacakmış yeni formalar almak için sabırsızlanıyorum...;)

şu tarz full sarı bir forma istiyorum ama yapacaklarını sanmıyorum.

İzmir'deki Galatasaray Store'a sordum.Formalardan biri kesin eflatun olacakmış...

Turuncu Sarı'yla Kırmızı'nın birleşimi dedik aldık formayıda eflatun gerçekten olmaz yani bizimle hiçbir ilgisi olmayan bir renk nedir ya

Geri
Üst Alt