2009 - 2010 Sezonu Formalarımız Tanıtıldı

Cevap: 09/10 Sezonu Formaları [İstekler / Öneriler]

Renk konusunu geçtim de font olayı da önemli arkadaşlar. Forma arkasında kullanılan font sanki çok sıradanmış gibi geliyor bana biraz daha değişiklik lazım. Mesela Nike'ın ülke formalarındaki fontları hep farklı ve hepsi de birbirinden güzel. Ayrıca fontun rengi konusu da önemli. Bu sene kırmızı üzerine siyah ve turuncu üzerine kırmızı çok kötüydü. Ayrıca turuncu iyiydi eflatunun işi ne? :s

Cevap: 2009-2010 Formaları

gs09-10beyaz3.jpg

mükemmelll

üfff çok saçmaa yaa eflatun nedirr Allah aşkınaa

arkadaşlar bu kadar kötümü çizdiğim formalar açıkçası geyik yapıyorsunuz burada elbette mor eflatun olmayacak . ama hazır yapılmış olana bakın ben yapotım diye söylemiyorum ama biraz daha emeğe saygılı olun ltf

Biz ne onerirsek onerelim kimse dikkate almiyor ki. Gecen sene herkes tasarimlarini paylasti forumlarda; ama sonuc ne oldu. Kirmizi uzerine siyah,

galatasaray-hamburg-karsilasmasi-19-mart-ta_o.jpg

turuncu uzerine kirmizi

kewell_gol_sevinc.jpg

renkle forma yaptirdi yonetim. Elli kere dedik okunmuyor diye, dikkate alan olmadi.

Ama sonra nedense UEFA maclarinda turuncu uzerine siyah,

fdKKdSFDMYP.jpg

kirmizi uzerine beyaz

8811c0d0d63cac265e9dfe44d8c8c580-getty-fbl-uefa-galatasaray-hamburg.jpg

forma kullanildi. E madem UEFA'da bu formalari giyiyoruz, ligde neden okunmayan formalar tercih ediliyor? O yuzden biz ne dersek diyelim bos.

UEFA Kupasında arkasındaki yazının tam olarak okunması gerekiyor ve seninde belirttiğin gibi Turuncu üzerine kırmızı pek okunmadığı için turuncu üzerine siyah kullanılıyor UEFA Kupasında.

Arkadaşlar;

Bir Store sahibi abvimden yeni sezon formaları hakkındaki sorduklarımın cevaplarını belirtmek isterim

1 - Öncelikli olarak Bu sene Federasyon 3 çeşit forma çıkarılmasına müsade etmiş.Yani yeni sezonda toplam 3 değişik formamız olacak ( daha önceki senelerde 4 adet idi)

2 - Formaların 15 Temmuz gibi satışa çıkacağı bilgisini aldım. Şuan fomalar dikim aşamasında imiş.

3 - Bu sene 1 nci formamız PARÇALI olacak

4 - Bu sene 2 nci formamız BEYAZ olacak

5 - Bu sene 3 nci formamız EFLATUN / MOR ( her ne deniyorsa ) olacak

BU bilgiler %100 doğrudur. Geçen sende Turuncu forma çıkmadan önce resimlerini görmüştüm. Forma siparişlerini vermişler.

Herkesi en azından 1 adet lisanslı forma almaya davet ediyorum...

Arkadaşlar;

Bir Store sahibi abvimden yeni sezon formaları hakkındaki sorduklarımın cevaplarını belirtmek isterim

1 - Öncelikli olarak Bu sene Federasyon 3 çeşit forma çıkarılmasına müsade etmiş.Yani yeni sezonda toplam 3 değişik formamız olacak ( daha önceki senelerde 4 adet idi)

2 - Formaların 158 Temmuz gibi satışa çıkacağı bilgisini aldım. Şuan fomalar dikim aşamasında imiş.

BU bilgiler %100 doğrudur. Geçen sende Turuncu forma çıkmadan önce resimlerini görmüştüm. Forma siparişlerini vermişler.

parçalı sarı kırmızı parça olcak demi? bide beyazın stili nasıl olcak kardeşş?

parçalı sarı kırmızı parça olcak demi? bide beyazın stili nasıl olcak kardeşş?

Parçalı evet Sarı KIRMIZI olacak

Ama stillerin nasıl olacağını bilmiyorum. Bilmediğim bir konudada burda ahkam kesmenin doğru olduğuna inanmıyorum. Ama bir ara sorarım. Belki numune formaları görmüşlerdir.

Parçalı evet Sarı KIRMIZI olacak

Ama stillerin nasıl olacağını bilmiyorum. Bilmediğim bir konudada burda ahkam kesmenin doğru olduğuna inanmıyorum. Ama bir ara sorarım. Belki numune formaları görmüşlerdir.

zaten onlara çizilmiş resim veriyolarr... 2 çubuklu olcak demmi?

158 Temmuz ne güne geliyor?

Arkadaşlar;

2 - Formaların 15 Temmuz gibi satışa çıkacağı bilgisini aldım. Şuan fomalar dikim aşamasında imiş.

1 tane de UEFA forması yapılacakmış...

arkadaşlar bu kadar kötümü çizdiğim formalar açıkçası geyik yapıyorsunuz burada elbette mor eflatun olmayacak . ama hazır yapılmış olana bakın ben yapotım diye söylemiyorum ama biraz daha emeğe saygılı olun ltf

Bir kere parçalı denesen? Desenlerini beğeniyorum, parçalı yapabilirsen sevinirim. :)

Avrupa Maçları İçin Çubuklu Forma:

gseuro.png
Adidas.png

Arkadaşlar bunlarda az öncekilerden daha önce yaptıklarım ama birtürlü yükleyemedikelrim buyrun:

Bence bu tasarımlar çok başarılı... Eline sağlık Ahmet Kaleli.

Bizim kulüp forma konusunda adidasa diş geçiremiyor ne yazıkkki :(:(

Galatasaray 2009-10 Sezonu Formaları:

home-1.png
away1.png
galatasarayeflatun.png
Adidas-1.png

Geri
Üst Alt