2009 - 2010 Sezonu Formalarımız Tanıtıldı

Cevap: 09/10 Sezonu Formaları [İstekler / Öneriler]

Fontlarda artik degisim yasayalim !

Bence artik fontlar degismeli, ve hakkini vererek, özenle yeni bir font yapilmali formalarimiza. Bir sürü yaptim, ve ister begenin, ister begenmeyin. Ama bir gözatin derim, buyrun size birkac tane fontlar :-)

1zdsu9v.png

Lincoln yazili font cok güzel. :)

Ellerine saglik güzel calisma olmus.

Fontlar deyisiyormus ama yine siyah font kullanacagiz Parcali formada.

bence baros ve lıncolnunkı guzel hakan balta rusça gıbı olmuş:D

bugün kombine almaya stada gittim çıkıştada store a uğradim bişeyler almak için.ordaki yetkiliye mor formamı olacak dedim büyük ihtimal öyle dedi yıkıldım :(

bence baros ve lıncolnunkı guzel hakan balta rusça gıbı olmuş:D

Bende kendi yaptiklarimin arasindan Baros ve Lincoln'ü begendim, vede Topal'in. Mesele font yapmak'da degil. 5-10 dakikada yaptim. Yönetim bu isin basina gecse, ve söyle güzel bir font yapsa keske. Cok kolay, yeterki istesinler... :D

ya şöle kendi renklerimizle işte galatasaray diyen çok şık formalar yapmıyoruzda yok turuncu eflatun falan gerek yokk...

Fontlarda artik degisim yasayalim !

Bence artik fontlar degismeli, ve hakkini vererek, özenle yeni bir font yapilmali formalarimiza. Bir sürü yaptim, ve ister begenin, ister begenmeyin. Ama bir gözatin derim, buyrun size birkac tane fontlar :-)

1zdsu9v.png

dostum çalışman için teşekkürler ancak bu orijinal bir çalışma değil değilmi yani var olan fontları sen denedin ve bir anlamda thumblain yaptın yani fontları sen yapmadın

arkadaşlar bende seneye biliyorsunuz 105. yılımız onun için logo çalışmaları yaptım bakalım hangini beğeneceksiniz

dostum çalışman için teşekkürler ancak bu orijinal bir çalışma değil değilmi yani var olan fontları sen denedin ve bir anlamda thumblain yaptın yani fontları sen yapmadın

Forma zaten hazirdi, sari ve kirmizi parcali. Üzerinde numara ve isim yoktu. Resim programina girdim, üzerine degisik yazi tipleri yaptim, ve sonuc bu :)

Forma zaten hazirdi, sari ve kirmizi parcali. Üzerinde numara ve isim yoktu. Resim programina girdim, üzerine degisik yazi tipleri yaptim, ve sonuc bu :)

açıkçası logolarım hakkındaki düşüncelerini yazmanı tercih ederdim

neyse geçti o ya ben sadece sordum alınma ltf

:(
açıkçası logolarım hakkındaki düşüncelerini yazmanı tercih ederdim

neyse geçti o ya ben sadece sordum alınma ltf

Bunu yazmistin:

"dostum çalışman için teşekkürler ancak bu orijinal bir çalışma değil değilmi yani var olan fontları sen denedin ve bir anlamda thumblain yaptın yani fontları sen yapmadın"

Sonradan logolari ekledin :) Ama logolar gayet güzel, ve süper bir calisma. Gerci kaderimiz ayni, ne benim fontlari, ne senin logolari kullanir bizim GALATASARAY. isin Adidas'a veriyorlar. Keske bir mail yapsalar, ve herkez oraya dizayn yollasa. sonra oylamayla geriye 20 tane forma kalsin. Son 20'de ikinci bir oylama olsa, ve oradan 3 tane secilse. ev, deplasman, ve alternatif. Birde logolar vs. Zor degil, yeterki dizaynlarda bizdede kücük bir pay sahibi olsa :(

Baros yazılı font çok iyiymiş..

Gözüken o ki bu sene ki formalar ilginç olacak..

formalar iğrennçççç ülkere verin parasını geri

formalar iğrennçççç ülkere verin parasını geri

Bilincli olalim lütfen :) Formalar ayni 08-09 sezonun kullandigimiz formalar, yani bugünkü macta kullandigimiz. ön tarafta zaten türk telekom yamasi belliydi, aynisini avea icin diyebilirim. Formalar hala cikmadi !

bugun gordugumuz gibi üstte ülker altta oyuncu ismimi olacak:confused:

Bilincli olalim lütfen :) Formalar ayni 08-09 sezonun kullandigimiz formalar, yani bugünkü macta kullandigimiz. ön tarafta zaten türk telekom yamasi belliydi, aynisini avea icin diyebilirim. Formalar hala cikmadi !
yalnız ülker yazısı numaranın altında olsa iyi olmazmıydı?bence böyle çok çok kötü olmuş galatasaray tarihinde kara bir forma lekesidir:o

ben böyle forma istemem arkadaş taraftar mail falan atsın şu ülker yazısını numaranın altına aldıralım

Geri
Üst Alt