Kazim Kasnak
Kırmızı Üye
- 11 Haziran 2009
- 1.276
- 0
- 1.306
Cevap: 09/10 Sezonu Formaları [İstekler / Öneriler]
Dogrudur
hizlica yaptim, önemli olan yazi tipleri 
Ayhan da 18 olacak.![]()
Dogrudur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ayhan da 18 olacak.![]()
Fontlarda artik degisim yasayalim !
Bence artik fontlar degismeli, ve hakkini vererek, özenle yeni bir font yapilmali formalarimiza. Bir sürü yaptim, ve ister begenin, ister begenmeyin. Ama bir gözatin derim, buyrun size birkac tane fontlar :-)
![]()
bence baros ve lıncolnunkı guzel hakan balta rusça gıbı olmuş![]()
Fontlarda artik degisim yasayalim !
Bence artik fontlar degismeli, ve hakkini vererek, özenle yeni bir font yapilmali formalarimiza. Bir sürü yaptim, ve ister begenin, ister begenmeyin. Ama bir gözatin derim, buyrun size birkac tane fontlar :-)
![]()
dostum çalışman için teşekkürler ancak bu orijinal bir çalışma değil değilmi yani var olan fontları sen denedin ve bir anlamda thumblain yaptın yani fontları sen yapmadın
Forma zaten hazirdi, sari ve kirmizi parcali. Üzerinde numara ve isim yoktu. Resim programina girdim, üzerine degisik yazi tipleri yaptim, ve sonuc bu![]()
açıkçası logolarım hakkındaki düşüncelerini yazmanı tercih ederdim
neyse geçti o ya ben sadece sordum alınma ltf
formalar iğrennçççç ülkere verin parasını geri
yalnız ülker yazısı numaranın altında olsa iyi olmazmıydı?bence böyle çok çok kötü olmuş galatasaray tarihinde kara bir forma lekesidirBilincli olalim lütfenFormalar ayni 08-09 sezonun kullandigimiz formalar, yani bugünkü macta kullandigimiz. ön tarafta zaten türk telekom yamasi belliydi, aynisini avea icin diyebilirim. Formalar hala cikmadi !
bugun gordugumuz gibi üstte ülker altta oyuncu ismimi olacak:confused: