2009 - 2010 Sezonu Formalarımız Tanıtıldı

Cevap: 09/10 Sezonu Formaları [İstekler / Öneriler]

yalnız ülker yazısı numaranın altında olsa iyi olmazmıydı?bence böyle çok çok kötü olmuş galatasaray tarihinde kara bir forma lekesidir:o

"Galatasaray Futbol Takımı, önümüzdeki dört sezon sırtında numaranın altında Ülker reklamı olan formayla sahaya çıkacak."

Galatasaray'ın Ülker reklamlı formaları ve antrenman malzemeleri için siparişler verildi. Ancak yurtdışı kampı dönüşünde yetişebileceği için taraftarlar bu yeni uygulamayla UEFA Avrupa Ligi maçı arifesinde tanışabilecek. 16 Temmuz'da Kazakistan'da oynanacak Tobol karşılaşmasında yeni formalar görücüye çıkacak.

Buyur :)

"Galatasaray Futbol Takımı, önümüzdeki dört sezon sırtında numaranın altında Ülker reklamı olan formayla sahaya çıkacak."

Galatasaray'ın Ülker reklamlı formaları ve antrenman malzemeleri için siparişler verildi. Ancak yurtdışı kampı dönüşünde yetişebileceği için taraftarlar bu yeni uygulamayla UEFA Avrupa Ligi maçı arifesinde tanışabilecek. 16 Temmuz'da Kazakistan'da oynanacak Tobol karşılaşmasında yeni formalar görücüye çıkacak.

nerde yazıyor bu yazı?

Şimdi öncelikle konuya girmeden evvel şunu belirtelim ki Levent Tüzemen talimatı yanlış okumuş. Çünkü talimatta numaranın altına değil, numaranın üstüne reklam alabilirsiniz diye yazıyor.Buyur:)

hiç kimsenin umrunda değil heralde şu iğrenç duran ülker logosu

Rezalet ya en kötü formamız bu sezon olacak herhalde.:confused:

4 sene nasıl çekecez bu iğrenç ülker reklamını

Umarım formalar beklediğimiz gibi olmaz gerçekten kötü olucak :S

Avrupa kupasi maclarinda sadece on tarafta reklam olabiliyor yani bu anlasma Tobol macinda gorucuye falan nasil cikacak anlayamadim..

Ornek O.Lyon..

Endüstriyel futbolun pencesini sırtımızdan yedik, hayırlı olsun.

O ülker yazısı orada olduğu sürece yeni forma almayı düşünmüyorum..

Aynen.Klubün kasasına girecek para ne kadar önemli de olsa formadaki o reklam gerçekten berbat duruyor.Forma satışları azalaktır önceki yıllara göre bence.

O reklam sırta konulacaksa bile numaranın altında olmalıdır.Her sene en az bir forma alan birisi olarak o reklam orda olursa ben de almam kesinlikle yeni sezonda

1-reklam sırtımızda değil önümüze konulsun.

2-parçalı olsun

3-sarı-kırmızı olsun...bizim olsun:D

arkadaşları dünde bunları yaptım

bunlarda 2004 yılında 100 yıl frması olarak yaptığım ama sonra editletip 105 yıl forması olarak düşündüğüm forma umarım beğenirsiniz

Vay be gerçekten tebrik ediyorum ne kadar güzel şeyler üretilmiş burda. Vallahi Galatasarayın formadan sorumlu yetkilisi olsam kesinlikle sizin gibi arkadaşların da yaptığı bu çizimleri kesinlikle kullanırdım.

O reklam sırta konulacaksa bile numaranın altında olmalıdır.Her sene en az bir forma alan birisi olarak o reklam orda olursa ben de almam kesinlikle yeni sezonda
5 kuruş para vermem beni ilgilendirmez 4 senelikmiş anlaşma 4 sene forma almıycam o ülker orda durana kardar.bu kadar reklamda abartı artık.Malesef ülker yazısı numaranın üstünde yönetim bu duruma el at yoksa o formalardan fazla gelir elde edemessiniz.yiğit şardan herşeyi mahvettin. olmadı kim daha fazla para veriyorsa galatasaray isminide değiştirelim bu kadarda olmaz:42::42::42::42::42::42:

Geri
Üst Alt