Onurhan Özgen
Sarı Üye
- 6 Mayıs 2009
- 293
- 0
- 1.286
Cevap: 09/10 Sezonu Formaları [İstekler / Öneriler]

daha nasıl olacak böyle işte
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
daha nasıl olacak böyle işte
yalnız ülker yazısı numaranın altında olsa iyi olmazmıydı?bence böyle çok çok kötü olmuş galatasaray tarihinde kara bir forma lekesidir![]()
16 Temmuz'da Kazakistan'da oynanacak Tobol karşılaşmasında yeni formalar görücüye çıkacak.
nerde yazıyor bu yazı?"Galatasaray Futbol Takımı, önümüzdeki dört sezon sırtında numaranın altında Ülker reklamı olan formayla sahaya çıkacak."
Galatasaray'ın Ülker reklamlı formaları ve antrenman malzemeleri için siparişler verildi. Ancak yurtdışı kampı dönüşünde yetişebileceği için taraftarlar bu yeni uygulamayla UEFA Avrupa Ligi maçı arifesinde tanışabilecek. 16 Temmuz'da Kazakistan'da oynanacak Tobol karşılaşmasında yeni formalar görücüye çıkacak.
Buyur![]()
"Galatasaray Futbol Takımı, önümüzdeki dört sezon sırtında numaranın altında Ülker reklamı olan formayla sahaya çıkacak."
Galatasaray'ın Ülker reklamlı formaları ve antrenman malzemeleri için siparişler verildi. Ancak yurtdışı kampı dönüşünde yetişebileceği için taraftarlar bu yeni uygulamayla UEFA Avrupa Ligi maçı arifesinde tanışabilecek. 16 Temmuz'da Kazakistan'da oynanacak Tobol karşılaşmasında yeni formalar görücüye çıkacak.
Buyur![]()
bugun gordugumuz gibi üstte ülker altta oyuncu ismimi olacak:confused:
Tam bir skandal o ülkerrezalet ya en kötü formamız bu sezon olacak heralde.:confused:
Endüstriyel futbolun pencesini sırtımızdan yedik, hayırlı olsun.
O ülker yazısı orada olduğu sürece yeni forma almayı düşünmüyorum..
5 kuruş para vermem beni ilgilendirmez 4 senelikmiş anlaşma 4 sene forma almıycam o ülker orda durana kardar.bu kadar reklamda abartı artık.Malesef ülker yazısı numaranın üstünde yönetim bu duruma el at yoksa o formalardan fazla gelir elde edemessiniz.yiğit şardan herşeyi mahvettin. olmadı kim daha fazla para veriyorsa galatasaray isminide değiştirelim bu kadarda olmaz:42::42::42::42::42::42:O reklam sırta konulacaksa bile numaranın altında olmalıdır.Her sene en az bir forma alan birisi olarak o reklam orda olursa ben de almam kesinlikle yeni sezonda