2009 - 2010 Sezonu Formalarımız Tanıtıldı

Cevap: 09/10 Sezonu Formaları [İstekler / Öneriler]

40793690.jpg

parçalı forma aynı bundan olursa süper olur..tabi avea ve türk bayrağı olmayacak ama süper bu forma bence..

Cemil ORHON' Alıntı:
Bu seneki formaları bilmem ama seneye formalar bu şekilde olacak.

Bunu gofret değil taraftar olduğumuzu hatırlatmak için hazırladım. Eskiden müşteri değil, taraftarız diyorduk. Artık müşterilikten de çıktı.

Ve bir medya çalışanı olarak çok iyi biliyorum ki formanın arkasına kocaman ÜLKER yazdırıp 4 sene boyunca tüm dünyaya sergilemenin reklamsal olarak bedeli 27 milyon euro’nun en az 10 katıdır. ÜLKER f5 için 260 milyon euro’luk spor şehri inşa ediyor ve karşılığında bizim yaptığımız reklamdan fazlasını yaptırmıyor.

alpellasutlugofret.jpg

Ultraslan.comdaki bir arkadaş tasarlamış,gerçekten hoş benzetme.:)

cidden 10 numara olmuş:D bu arada forma lansmanı 11 temmuz da olcakmış

cidden 10 numara olmuş:D bu arada forma lansmanı 11 temmuz da olcakmış

Abi ben Danimarka'da oturuyorum, ama su an Türkiye'de tatildeyim, ve bu ayin 19'unda geri dönüyorum. 17, 18, 19'unda forma alma imkanim yok. 11. Temmuz olursa süper olur, abi forma alamayacagimi düsündükce kötü oluyorum, 11. temmuz wallaha mi dogru abi, öyleyse alabilirim !

yuzde 90 11 temmuz diye biliyorum ama seni yanıltmış olmıyım yinede

Fontun rengi degisik olsa belki olabilir ama

ya formalar bir an önce satışa çıksın artık...vallahi bu sene forma almak için ayrı bir istek var içimde...

kaan yapma allahan aşkına ülker hakan filan düşünsene iyi dalga geçilir bence isim üstte sponsor altta olsa daha iyi olur yani basketbol takımımızdaki gibi

Arkadaşlar duyduğuma göre beyaz formamız bayer munich in beyazıyla aynı olcakmış o formaya gs amblemi koyup bir de türk telekom reklamı koyabilirmisiniz ben yapamıyorumda lütfen

arkadaşlar ülker reklamının yukarıda olacağı kesin mi ? yoksa hazırlık maçları diye mi böyle

İnşallah yukarıda olmaz

Geri
Üst Alt