2009 - 2010 Sezonu Formalarımız Tanıtıldı

Cevap: 09/10 Sezonu Formaları [İstekler / Öneriler]

İyi bari,çıksa da alsak şu formalardan.

Formalardan birini yarin mutlaka görürüz. Ayip yahu. Cogu takim formalarini cikarmislar piyasaya. Trabzon bile, bizimkiler hala cikarmiyor. Aha cumartesi günü Danimarka'ya geri dönüyorum, ve bu sene malesef kulübe destek amacli formami alamadim. Onun yerine bunlari aldim:

Avea'li, ve sari kirmizi cizgili beyaz formayi aldim. Yani 2008-2009 Away Jersey

LINK: https://gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=1909

2000-2001 Parcali Lotto Forma, biraz eski yillara dönelim dedim, anlamida hos :) Roma'yla kavga edigimiz dönemler, heuheheue ;-)

LINK: https://3.bp.blogspot.com/_ouuuojZNI6c/ScJRBnscldI/AAAAAAAAAWM/5a4gp77I6k4/s400/2001-2002+Home.JPG

Beyaz, ve kirmizi adidas Galatasaray sortlari. Birisi beyaz forma, ve parcalinin altina kullanilan sort, ikincisi üc cubuklunun altina kullanilan, ve arasira parcalinin altina kullanilan kirmizi adidas gs sort'u

LINK: sort icin gerek yok :-)

Galatasaray adidas kamp ürünü, siyah, sari, ve kirmizi renkli sweatshirt

LINK: https://images.gittigidiyor.com/1789/GALATASARAY-ORJINAL-SWEATSHIRT-Adidas__17896727_0.jpg

Bide, tam destek, hep destek icin, paranin tümü gs'ye giden, store'dan bir t-shirt alacagim. :D Aldigim ürünler lisansli, ve orjinal. Yeni sezon formanin yerine bunlari aldim Denizliden. Genelde Danimarka'da haftanin yedi gün arkadaslarla olsun, takimla olsun, hep futbol oynuyor, ister sakadan, ister okulun beden egitim saatlerinde. Oynadigim futbolsa, ve üzerimde Galatasaray armasi oldugu mütdetce herzaman elimden geleni yaparim, cünkï burda binevi GS kulübünü temsil ediyorum denilebilinir...

Yarın ki maça eski formayla çıkmamız olası değilmiş. Yani çıkarsak o formanın sezon içerisinde de giyilmesi gerekiyor filan...

Amma basiretsiz davrandık şu forma konusunda.

1 gün kaldı :) İnşallah tasarımları hoş formalar olmuştur, olmasa da o formalar bizim formalarımız gitsek te alsak ta :)

Şu arkadaki "ülker" çok moral bozucu... :(

Sinir oldum..

yahu formaları gören biri telefonla fotolarını çekip koysa buralara..bizde başlasak değerlendirmeye:o

Yarın ki maça yeni formayla çıkacağımız kesin mi ?

arkadaşlar size bunu koydum bakmıyormusunuz lütfen rica ederim bakın sizi bilgilendirme adına yapıyorum bunları ama size sanırım hiç bakmıyorsunuz

arkadaşlar size az önce sayın ihsan bosum beyden ( GS paz gn md) şahsıma gelen maili göstermek istiyorum formalar ile ilgili

arkadaşlar az önce aklıma böyle bişey geldi oturdum hemen yaptım beğeninize sunuyorum

Amacım çok bilmişlik yapmak değil emeğibe çok büyük saygım var ama bence güzel olmamış ama en azından bu seneki formalardan çok çok daha güzeller ellerine sağlık

bide inşallah şu fontu değiştirirler yahu o ne iğrenç fonttur öyle baş bi takımın sırtında yazsa kusarım yani

Kimse daha formalari bilmezken ,burada ogrendigini soylemen akabindede formalari direk kotulemen..

Manidar buldum.

ben cevap vermeye tenezzül bile etmedim dikkat ettiysen kimse beğenmek zorunda değil ama bir etik bir ritüel vardır ne bileyim dediğin gibi kötü olmuş beğenmedim iyisini sen yap bizde seni eleştirelim ne dersin tabiki medeni cesaretin varsa !!!!!!!!!!!

ha bu arada yukarılarda bilmem gördünüzmü bana gelen mailide gösterdim siz karar verin gs paz md den bana gelen mailmi bir gs store çalışanının söylediğimi onuda zaten yanlış yazmışya neyse

1 gün kaldı hala formaları bilemiyoruz. Çok merak ettim.

Yarın eski formayla çıkarlarsa o maçı izleyesim de kalmaz. Gözünüzü seveyim yeter yahu... Çıkarın da bir 11, bir de 10 numara alalım şu formalardan.

Yarın eski formayla çıkarlarsa o maçı izleyesim de kalmaz. Gözünüzü seveyim yeter yahu... Çıkarın da bir 11, bir de 10 numara alalım şu formalardan.

Ya yok reklam olursa alasım kalmaz, yok yenilerle olularsa izleyesim kalmaz.Vardır bir bildikleri ne çıkacak işte ya yarın ya 10 gün sonra.Sakin biraz ya.

Ya yok reklam olursa alasım kalmaz, yok yeniler olmazsa izleyesim kalmaz.Nedir bu ya.Vardır bir bildikleri ne çıkacak işte ya yarın ya 10 gün sonra.Sakin biraz .

Ya yok reklam olursa alasım kalmaz, yok yeniler olmazsa izleyesim kalmaz.Nedir bu ya.Vardır bir bildikleri ne çıkacak işte ya yarın ya 10 gün sonra.Sakin biraz .

Ne bildiklerini biliyor musun? Ya da bir fikrin var mı?

Yapmışsın transferleri, 10 numarayı taraftarın en sevdiği adama vermişsin, sezonun ilk maçına çıkıyorsun daha ne forman belli, ne şekli belli, ne şemali belli. Ben iddaa ediyorum yeni forma çıkarsalar şu kaptanlık olayı ve transferler sornası şu maça kadar 20-30 bin forma satmıştı store...

Geri
Üst Alt