2009 - 2010 Sezonu Formalarımız Tanıtıldı

Cevap: Formalar tanıtılıyor!

Çoğu kişi eflatuna karşı ama her sene, bir formanın böylesine çok değişik bir dizaynda çıkması çok hoş bence. Milli takımın turkuazları da bence çok güzeldi.

Eflatun forma umarım vardır. Koleksiyoner işi. Güzelse bir tane alırım.

Yeni Sezon Formaları ve Kış Koleksiyonu Bu Akşam Tanıtılıyor

Galatasaray Store'un Yeni Kış Koleksiyonu ve 2009-2010 sezonunda kullanılacak yeni formalarımız, bu akşam Kalamış Tesislerimizde düzenlenecek özel bir gecede davetli topluluğuna tanıtılacak. Lansman Gecesine Başkan Adnan Polat ve Yönetim Kurulu üyelerimizin yanısıra 400 civarında davetli topluluğu katılacak.

Lansman gecesi, Galatasaray TV'den de naklen yayınlanacak.

https://www.galatasaray.org/kulup/haber/4374.php

Her sene farklı formanın olmasını bende istiyorum ama Eflatuna karşıyım

eflatunforma2640pxhl3.jpg

Ben bu sene Türkiye'ye tatile gelmisti, ve gecen sene gibi formalarin temmuz'un basinda cikacagini sanmistim ama nafile. Suan 1 aylik tatilimde bitti, ve formalari alamadan döndüm. Ama yine bos durmadim ve Galatasaray'imizin 08-09 senesini sari kirmizi cizgili olan beyaz formayi aldim, ve adidas kamp ürününde bir Galatasaray antrenman sweatshirt. Arkadaslar, Türkiye'de oturdugunuz icin kiymetini bilin, her zaman gidip Galatasaray formasi alabiliyorsunuz. Ama yinede seneye tatile gelince bugünkü cikacak olan kirmizi ve eflatun formalarin ikisini de alacagim. Seneye yetisirse bide 2010-2011 sezonuna cikacak olan formalardan ikisini almyada düsünüyorum. Malumunuz o sezon Aslantepedeyiz, allah nasip ederse babamla orada olacagiz. Suan 16 tane Galatasaray formam var, ve seneye alacagim bu 4 formayla 20'ye cikiyor. Ama istemedgim zaman, veya kücük gelirse ilerde oglum olursa ona veregeim formalari, oglum olmazsa abimin oglu olursa ona verecegim, hadi oda olmadi o gün gelince mutlaka tanidigim bir Galatsaray'li yegenim olur herhalde :) Cocuguma her sene en az 1 tane forma sözü veriyorum, simdiki kolleksiyonu versemde. Babam bana ben biraz daha kücük oldugum dönemlerde forma aldiginda bana, inanin o an dünyalar benim oluyordu, ve ben hep Galatasaray sevgisiyle büyüdüm, ve o sevgiyle hala yasiyorum. Arkadaslar eger durumunuz varsa, cocugunuza Galatasaray formasini almaya özen gösterin. Durumunuz yoksa bile gidin GSstore'dan 5 liraya bir anahtarlik alin. Baskana göre 35 milyon Galatasaray taraftari var, hadi bunlarin 10 milyona indirelim, olmadi hadi 1 milyon yapalim. 1 milyon insan 5 liraya anahtarlik alirsa ne olur: 5x1.000.000= 5.000.000 Türk Lirasi. 5 milyon sadece anahtarlikdan, veya Store'dan 5 liralik bir sey alirsa. Artik su korsanlara kazandirmayalim, durumun yok onun icin korsan aliyorum diyor millet. Durumun yoksa, korsanada kazandirmayacaksin arkadas...

Cevap: 2009 - 2010 Sezonu Formalarımız 27 Temmuz'da Tanıtılacak

GS TV si olmayanlar nerden bakıcak:)

Farklı renk olacak formamızdan alacağım. Yarın Galatasaray Storelerde bulabilir miyim acaba?

Kaçta tanıtılacak acaba?

Ohooo. Öğle vakti tam sırasıydı ya.. :)

Kaçta açıklanıyor ?

Fener taraftarın giydikleri formalarda arka sırt tarafında sponsor ismi yok eğer reklam olursa kesinlikle almıcam olursada alıp bant yapıştırcam.

İnşalah güzel bir doğum günü hediyesi olur benim ve Caner için:D

Geri
Üst Alt