2009 - 2010 Sezonu Formalarımız Tanıtıldı

Cevap: 2009/2010 Sezonu Formalarımız

O iğrenç beyaz formayı da almıştım ben,lotto'nun.2001/2002'de çıkarmışlardı.Üstünde Galatasaray amblemi olsun transparan,dantelli forma da alırım,sorun değil. :)

:007: aynen renkdaş bende de beyazı vardı, o yüzden Galatasarayımızın amblemi olan formalar yeterli bizim için, ayrıca parçalıyla beyaz gayet güzel ve üste güzel oturan cinsten sagından solunda sarı renk var diye parçalı formaya igrenc berbat diyen.... :ka10:

Öyle deme yahu 2002'deki Lucescu zamanı beyaz formalar güzeldi. Ne başarılar yakaladık o formalarla.:)

Başarı yakaladıkta bir kere giymeyi denedin mi sen o formayı. :D Ondan sonraki yıl kırmızı,sarı çubuğu olan forma vardı,tek çubuk,onu da aldık.Onun da tipi güzeldi de kumaşı berbattı,o formada da rahat edemiyorduk.100.yılın grisi de öyle,umbro marka.Şimdiye kadar alıp giyebildiğim en rahat forma geçen yılın ki.Bunların giyimi de rahat olsun,gerisi problem değil.

Cevap: 2009 - 2010 Sezonu Formalarımız Tanıtıldı

Arti rijkaard ve baros da kafa buldu,baros hepimiz kaleci olucaz dedi resmen,ayipdir yahu,11 kisiyi bu formalarla dusunsenize,fantazi yapmak istemisler ama o is turuncuyla sinirli,bizim renklerimizin morla alakasi yok,olmaz,olamaz da.fener turkuaz,yesil kullaniyor diyenler hic konusmasin artik.Bu isleri G.Saray becermiyor,becermiyor,o renklere,o armaya yazik.Besiktasin beyaz formasi bile tek basina bu formalardan daha iyi.

:005::005::ka19:

Formalar ve tanıtım rezaletti gerçekten...bu adidas belasından kurtulmadıkça zaten güzel bir forma görmek hayal benim için!!! nike ile anlaşmak bu kadarmı zor? trabzon kadar olamadık!!

Yazı kötü durmuş orda.

Ha bu arada ben mor almayı planlıyorum,çok hoşuma gitti. :)

Biz Hacettepe miyiz.. Allah askına Ne moru ne Eflatunu Bizim Rengimiz SARI KIRMIZI .hic bir urun bile almıyacagım... Rengimizden uzaklasıyoruz seneyede pembe cıkarırlar cingene pembesi... bazılarına yakısır belki... hic kimse tam destek hep destek demesin.. Para kolay kazanılmıyor kolayda harcanmaz..

6536.jpg

Benim Açımdan Hayalkırıklığı

Abi böyle birşey olamaz ya Türk Telekom yazısı ne öyle , arkada Ülker yazısı var , ben ben hayatım boyunca bu kadar kötü forma görmedim.

Istemeyen begenmeyen almaz!

Yok ben katki yapicam takimima diyorsada gider baska sekilde urun alir yapar..

Pislik atmanin alemi yok.Sacmalama ve zirvalamadan baska birsey degil!!

Bu sene mor forma giyeceğimiz maçları iz-le-mem!!

Ali Sami Yen'le alakalı formayı merak etmiyor değilim umarım bu beyaz ya da mor formanın rengini değiştirip getirmezler önümüze tasarımıda farklı olmalı

Almazsanız almayın gençler,hatrım kalır.Kime posta koyuyorsunuz anlamıyorum ki :D

Bu sene forma satışı da düşecek bence..

aslanlar gibi gider mor rengi formamı alırım yarın arkasınada kewell ı yazdırırım...

biraz emeğe saygı, bu formalar 1 gecede tasarlanmadı elbetteki adnan polat ve idarecilerde gördüler fikir verdiler, yani onlarda bilmiyo o işi biz burda önümüzde bilgisayar herkesten daha çok biliyoruz...

geçiniz bunları, formanın ne renk ve ne şekil olduğu önemli değil göğsünde GALATASARAY arması olması yeterli benim için...

ne kadar kolay bir çalışmayı "berbat" diye karalamak...

Transferden sonra düşer mi çıkar mı görüşürüz :asd:

Beyler koymuşum formasına tasarımına bunlar her sene çıkıyor zaten alın bir tane en beğendiğinizi kulube destek verin!!! Biz lotto gümüş altın rengi forma görmüş taraftarız...

Siz dua edin ezikler gibi formadan dal budak çıkmıyor, büyükler arasında en güzel formalar yine bizimkiler, adidas kötü ise yapacak birşey yok...

Abartıldığı kadar kötü değil. Hatta bence mor güzel olmuş.

Geçen sezonda Turuncu için neler denmişti? İki galibiyet, Kewell'in golleriyle herkesin sırtında 19 numara turuncu Kewell forması.

Bu senede Keita atar 4-5 tane herkes mor alır.

Bizim miillet sever aşırı tepki vermiye. Belki de çoğo kişi Tv görüntülerini izlemeyip, formaları sadece resimlerden bir kısmını görerek tepki veriyor.

Mor yakışmış Arda'ya. Güzel duruyor.

Geri
Üst Alt