2009 - 2010 Sezonu Formalarımız Tanıtıldı

Cevap: 2009 - 2010 Sezonu Formalarımız Tanıtıldı

Hem destek olmayın, hemde transfer bekleyin. Tebrik ediyorum Galatasaray taraftarını.

aslanlar gibi gider mor rengi formamı alırım yarın arkasınada kewell ı yazdırırım...

biraz emeğe saygı, bu formalar 1 gecede tasarlanmadı elbetteki adnan polat ve idarecilerde gördüler fikir verdiler, yani onlarda bilmiyo o işi biz burda önümüzde bilgisayar herkesten daha çok biliyoruz...

geçiniz bunları, formanın ne renk ve ne şekil olduğu önemli değil göğsünde GALATASARAY arması olması yeterli benim için...

ne kadar kolay bir çalışmayı "berbat" diye karalamak...

Mor pembe gri vs vs ? sarı-kırmızı ?

Vallaha bana biri bu mor formayi hediye etse bile giymem....

Cevap: 2009/2010 Sezonu Formalarımız

Ayrıyetten FANATİK'in haberi de doğru çıktı.Nasıl salladılar ise..

İnanamıyorum Adidas Nasıl Bu Kadar Basit Tsarımlar Nasıl Bu Kadar Basit Formalar Dizayn Eder Daha Malum Takımların Formaları İle Dalga Geçerken Bizim Formalarımız Daha Beter Çıktı...

Yemin Ediyorum GSCİMBOM'daki Paylaşılan Formlar Olsaydı Satış Rekorları Kırardı....

Egitimini almamış insanlar bile agız sulandıran formalar tasarlarken adidas gibi büyük bir şirketin tasarımcıları bunları tasarladıysa o tasarımcılara verdiginiz paraya yazık ! parçalıyı ne hale getirmişler töbe töbe

Hem destek olmayın, hemde transfer bekleyin. Tebrik ediyorum Galatasaray taraftarını.

Kimse bana sarı-kırmızı renklere aşıkken mor Galatasaray forması aldıramaz.Gider parçalı alırım ürün alırım.Galatasaraylılık hissi verir renkleriyle daha iyi.Biz Fiorentina mıyız ?

Eflatunu aliyorum arkadas, kaleci degilim ama en süperi Leo Franco'nun kaleci formasiydi. onu da aliyorum ve forma isini 2009-2010 icin kapatiyorum :)

Cok zeki bir klübüz bir forma yaptik bütün türkiye bunu konusuyor simdi.

Kimse bana sarı-kırmızı renklere aşıkken mor Galatasaray forması aldıramaz.Gider parçalı alırım ürün alırım.Galatasaraylılık hissi verir renkleriyle daha iyi.Biz Fiorentina mıyız ?

Arkadaşım onun üstünde de Galatasaray amblemi var,onu da bizim futbolcularımız giyiyor.Fiorentina amblemi mi var onun üzerinde ?

Almayın ülen almayın,maçta izlemeyin,bırakın Galatasaray'ı da,Galatasaray kimmiş ?! Forza Fiorentina :D

Cevap: 2009/2010 Sezonu Formalarımız

Başarı yakaladıkta bir kere giymeyi denedin mi sen o formayı. :D Ondan sonraki yıl kırmızı,sarı çubuğu olan forma vardı,tek çubuk,onu da aldık.Onun da tipi güzeldi de kumaşı berbattı,o formada da rahat edemiyorduk.100.yılın grisi de öyle,umbro marka.Şimdiye kadar alıp giyebildiğim en rahat forma geçen yılın ki.Bunların giyimi de rahat olsun,gerisi problem değil.

Doğru lotto umbro vs dandik ürünleri vardı hele 2003-2004teki açık mavi formalar.:D rezil ötesi:)

Beşiktaş ve Fenerbahce'nin ki bu formalardan 100000000000 kat daha güzel ya , tam bir şok yaşıyorum.

Arkadaşım onun üstünde de Galatasaray amblemi var,onu da bizim futbolcularımız giyiyor.Fiorentina amblemi mi var onun üzerinde ?

Almayın ülen almayın,maçta izlemeyin,bırakın Galatasaray'ı da,Galatasaray kimmiş ?! Forza Fiorentina :D

Tabi ki de Ölümüne Galatasaray ama sarı-kırmızı renklere aşıkken bizim renklerimiz bu iken yakışmıyor mor forma felan.Seneye pembe de çıkarırlar ondan önlem alalım istiyorum.

akşamın özeti budur...

NOKTA

Geri
Üst Alt