2009 - 2010 Sezonu Formalarımız Tanıtıldı

Cevap: 2009 - 2010 Sezonu Formalarımız Tanıtıldı

Arma forması ne yalan söyleyeyim güzel olmuş ...

Ben de beğenmedim formaları,daha iyi görmek lazım ama hayal kırıklığı oldu benim için.Ayrıca her sene forma alma zorunluluğu filan mı var çoğu kişi laf söylemiş ama beğenmeyen beğenmediğini söyleyecek bunun Galatasaraylılıkla filan ne alakası var anlamadım.Güzel forma yaptıkları zaman veya hoşuma giden bir forma oldumu alıyorum zaten her sene forma almak zorunda değilim.Bazı arkadaşlar abartmış tabi gay rengi,maç izlemem vs..Ama her çıkan formayı beğeneceğiz diye bir şey yok bazı arkadaşlar bunu anlasın lütfen.

renktas forma almayan begenmeyen GALATASARAYLI degil bunların gozunde illa Forma alacaksın ve begeneceksin...

Ilk yenilgimizde gazetelerin mansetleri hazir bile "Galatasaray Morardi"

Cevap: 2009/2010 Sezonu Formalarımız

Mor forma güzel, parcali biraz parcalidan cikmis ama oda güzel, beyaz'i da begendim. Süpriz neymis? Birde özel logo diyorlardi?

Beğenip beğenmemek size kalmış ister alırsınız ister almazsınız ama lütfen ağır sözler söylemeyelim.

Türk Telekom yazısı iğrenç bile olmamıi iğrenç kelimesi bile daha iyi durur o yazı karakterinin yanında...

adam gibi bir logo olamaz mıydı yani...

renktas forma almayan begenmeyen GALATASARAYLI degil bunların gozunde illa Forma alacaksın ve begeneceksin...

Burada çıkıp ta almıyorum,maça da gitmiyorum demek aşırı komik.Almazsan alma,zorla aldıracak hali yok ya bu insanların sana.Tepki ona.

Abi o o anlık sinir.:DAma cidden beğenmedim.Cıplak çıksa bile izlerim bende tabii..

Sende cidden bir sıkıntı var eziklerin formasına sempati duyuyorsun kendi takımın Galatasaray Amblemli formayla çıkıyor beğenmiyorsun...

Eziklerin formasının aynısının daha güzeli 100. yıl formamızdır.:ka05:

ama yenilik olmasın mı? sorun sen ben diğer renktaşlar değil, hangi birimize sorabilirler ki hangi birimizin fikirlerine bakabilirlerdi? 100 200 kişi değil milyonlar var işin içinde...

.

Resmi Sitede Anket acabilirlerdi... bu kadar zor muydu...

cok abartmiyomusunuz bu forma isini?

donup dolasip parcali formaya geliriz.

ne giyerlerse giysinler, barcelonanin formasi cok inanilmaz sanki:) bu is te bir yere kadar.

takim oynasinda don atletle oynasin, o don atlet moda olur merak etme sampiyonlar liginde final oynasan.

Sende cidden bir sıkıntı var eziklerin formasına sempati duyuyorsun kendi takımın Galatasaray Amblemli formayla çıkıyor beğenmiyorsun...

Eziklerin formasının aynısının daha güzeli 100. yıl formamızdır.:ka05:

O zaman herkeste sıkıntı var ?

Murat bırak da insanlar sinirlerini atsınlar herkes aylardır bu günü bekliyordu,herkese laf yetiştirme bence.:)

Yine diyecegim, tüm sezon hep diyecegim ! ve demekden üsenmeyecegim !

ARKADASLAR SIZIN GÖREVINIZ SIMDI NE ?

Cok iyi forma tasarimlari yapan arkadaslarimiz var burada, el ele birlesin tek yürek olun ve bugünden baslayin 2010-2011 formalarin dizaynlarini yapmaya. Yapin ve onca tasarimlarin icinde 3-5 tane secin. Baslayin Galatasaray'in email'ini bombalamaya. Simdiden baslayin tasarimlara, ve formalar yapilmadan önce sizin tasarimlari ulastirin yönetime. ARTIK BUGÜNDEN ITIBAREN BASLAYIN, BU ISTE BENDE VARIM !!!

Beyaz Klasik Beyaz...Parcali Klasik Parcali olmus degisik hiiiic birsey yok.....

Mor Zaaten Galatasaray a hiiic yakismiyor...yarin Angutlar "Bir Gün Herkes Fenerbahceli olacak, Yavas yavas Renk Tonlarimiza yaklasiyorsunuz" derlerse hic sasirmayin....

Saadece Hosuma giden Leo Franconun giydigi Kaleci Formasii...

Mor formayi cok begendim saten yillardir Florentinanin formalari hosuma giderdi :)

O zaman herkeste sıkıntı var ?

Renkdaş beğenmeyebilirsin alma o zaman ama burda gelip de eziklerin arma forması güzel deme kendine sakla bizi eziklere rezil etme, bu forumda ezikler hakkında tek olumlu birşey dahi duymak istemiyorum kendi adıma, ki ayrıca sanki herifler kendileri yaptılar formayı, adidas yaptı git adidasa mail at bizimki neden böyle değil diye..

Geri
Üst Alt