Fatih Heptürk
Aslan Üye
- 14 Aralık 2008
- 7.874
- 3
- 1.333
Cevap: 2009 - 2010 Sezonu Formalarımız Tanıtıldı
Arma forması ne yalan söyleyeyim güzel olmuş ...
Arma forması ne yalan söyleyeyim güzel olmuş ...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben de beğenmedim formaları,daha iyi görmek lazım ama hayal kırıklığı oldu benim için.Ayrıca her sene forma alma zorunluluğu filan mı var çoğu kişi laf söylemiş ama beğenmeyen beğenmediğini söyleyecek bunun Galatasaraylılıkla filan ne alakası var anlamadım.Güzel forma yaptıkları zaman veya hoşuma giden bir forma oldumu alıyorum zaten her sene forma almak zorunda değilim.Bazı arkadaşlar abartmış tabi gay rengi,maç izlemem vs..Ama her çıkan formayı beğeneceğiz diye bir şey yok bazı arkadaşlar bunu anlasın lütfen.
Bu forma berbat. Çıkırsa almam. Maça da gitmiyorum

renktas forma almayan begenmeyen GALATASARAYLI degil bunların gozunde illa Forma alacaksın ve begeneceksin...
Abi o o anlık sinir.Ama cidden beğenmedim.Cıplak çıksa bile izlerim bende tabii..
ama yenilik olmasın mı? sorun sen ben diğer renktaşlar değil, hangi birimize sorabilirler ki hangi birimizin fikirlerine bakabilirlerdi? 100 200 kişi değil milyonlar var işin içinde...
.
Sana kalmıştı![]()
Sende cidden bir sıkıntı var eziklerin formasına sempati duyuyorsun kendi takımın Galatasaray Amblemli formayla çıkıyor beğenmiyorsun...
Eziklerin formasının aynısının daha güzeli 100. yıl formamızdır.:ka05:
Türk Telekom yazısı iğrenç bile olmamıi iğrenç kelimesi bile daha iyi durur o yazı karakterinin yanında...
adam gibi bir logo olamaz mıydı yani...
Tabi bana kaldı. Forma da almam. Maça gitmem.
İroni.
O zaman herkeste sıkıntı var ?