2009 - 2010 Sezonu Formalarımız Tanıtıldı

Cevap: 2009 - 2010 Sezonu Formalarımız Tanıtıldı

Yine diyecegim, tüm sezon hep diyecegim ! ve demekden üsenmeyecegim !

ARKADASLAR SIZIN GÖREVINIZ SIMDI NE ?

Cok iyi forma tasarimlari yapan arkadaslarimiz var burada, el ele birlesin tek yürek olun ve bugünden baslayin 2010-2011 formalarin dizaynlarini yapmaya. Yapin ve onca tasarimlarin icinde 3-5 tane secin. Baslayin Galatasaray'in email'ini bombalamaya. Simdiden baslayin tasarimlara, ve formalar yapilmadan önce sizin tasarimlari ulastirin yönetime. ARTIK BUGÜNDEN ITIBAREN BASLAYIN, BU ISTE BENDE VARIM !!!

Heeeeyoooooo hadiii arkadaşlarrrr arkadaşımızzz haklıııı hemennn başlayalımmmmmmm ..

Murat bırak da insanlar sinirlerini atsınlar herkes aylardır bu günü bekliyordu,herkese laf yetiştirme bence.:)

Anlamıyorum,bende sorun var harbiden.Kendimi Galatasaray'ın avukatı gibi görüyorum,en ufak laf olsun sinirleniyorum.Haklısın Devrim,laf yetiştirmeye gerek yok. :)

Cok iyi forma tasarimlari yapan arkadaslarimiz var burada, el ele birlesin tek yürek olun ve bugünden baslayin 2010-2011 formalarin dizaynlarini yapmaya. Yapin ve onca tasarimlarin icinde 3-5 tane secin. Baslayin Galatasaray'in email'ini bombalamaya. Simdiden baslayin tasarimlara, ve formalar yapilmadan önce sizin tasarimlari ulastirin yönetime. ARTIK BUGÜNDEN ITIBAREN BASLAYIN, BU ISTE BENDE VARIM !!!

Yine diyecegim, tüm sezon hep diyecegim ! ve demekden üsenmeyecegim !

Git bi hava al gel hadi caniiim beniiim.

Renkdaş beğenmeyebilirsin alma o zaman ama burda gelip de eziklerin arma forması güzel deme kendine sakla bizi eziklere rezil etme, bu forumda ezikler hakkında tek olumlu birşey dahi duymak istemiyorum kendi adıma, ki ayrıca sanki herifler kendileri yaptılar formayı, adidas yaptı git adidasa mail at bizimki neden böyle değil diye..

Böyle giderse olacak zaten..:mad:

Tobol maçındaki aynı forma , bari söyleselerdi hiç olmazsa heyecanlanmazdık!

Burada çıkıp ta almıyorum,maça da gitmiyorum demek aşırı komik.Almazsan alma,zorla aldıracak hali yok ya bu insanların sana.Tepki ona.

renktas ne kadar komiksin benim yazılarımda maca gitmiyorum mu dedim.. atısmak icin baska birini sec... Ben begenmedim o kadar guzel tasarımlar varken boyle tasarımlar insanda zevk bırakmıyor... gecen sene turuncu cıktıgında ilk alanlardandım storeye sabahın korunde gitmiştim.. Tamam Formada GALATASARAYIN arması olabilir ama disarıda giyilcek bir forma degil.. Dikkat ettiysen Arda TURAN da formayı begenmedi.. Bizim Formamız Parcalıdır diye.. bu sozu herseyi özetliyor.. siz hala tartısın...

parçalı forma bizim demirbaş formamızdır, parçalıya adam gibi bir tasarım yapmasınlar zaten klasik giyelim alalım dolaşalım ama 10 tane tasarım bile olsa parçalı olmalıdır olmak zorundadır...

ama yenilik olmasın mı? sorun sen ben diğer renktaşlar değil, hangi birimize sorabilirler ki hangi birimizin fikirlerine bakabilirlerdi? 100 200 kişi değil milyonlar var işin içinde...

geçen senede turuncu forma süperdi ama 4-1 kadıköyden sonra adam gibi giymediler o formayı uğursuz diye, böyle saçma sapan inançlarımızda vardır bizim...

bu tepki nedir onu anlayamadım???

formayı almam tamam almayın zorla bişey yok ama mor renkte formayı giydiğimiz maçları izlemem de ne demektir onu anlamadım zatende kimse anlatamaz...

Şu formayla çıkarlarsa maç izlemem olayını çok saçma buluyorum zaten. Formam almam belki ama formaya harcayağım paraya ürün alırım. Kamp ürünlerini alırım. Çok farklı bir olay. Birçok arkadaş harika tasarımlar yaptı. Bunları yönetime mail ile zaten attık. Ultraslan'ın resmi sitesinde bile var bunlar. Yöneticilerin haberinin olması imkansız! Resmi sitemizde en iyi tasarımlara oylama yapılırdı ve formamız buna göre belirlenebilirdi. Çokta güzel olurdu. Bu forma işi tek el olmamalı! Bir kaç kişinin zevkine bağlı kalınarak tasarlanmamalı! KOYUN MUYUZ BİZ YAVV?:mad:

Cevap: 2009/2010 Sezonu Formalarımız

Mor formayi cok begendim saten yillardir Florentinanin formalari hosuma giderdi :)

Alın size beğenen adam eminim daha da vardır, mor forma bir marketing olayıdır beyler alternatiftir isteyen alır istemeyen almaz 1 senelik birşeydir..

Saçmalamaya gerek yok renklerimiz sarı kırmızı diye sanki yapanlar bunu bilmiyorlar

Git bi hava gel hadi caniiim beniiim.

Sanma ki formalari begenmedim, gayet hos. Beni yanlisda anlama, yani cok kötü bir fikir mi, herkez tek yürek olup yapsak sunlari. Taraftarlarin yaptigini onlara göstersek, en azindan istegimizi anlatmak.

Mesela diyebiliriz, biz

Parcali

Düz Sari

Düz Kirmizi

Cubuklu

istiyoruz, belkide dinlerler, ve herkesin istedigi gibi olur, ve bu olaylar cikmaz. Galatasaray'li baska bir Galatasaray'li kelimeli diyolaglar suan tartisiyor, böyle yapsak, ve bu olaylari yasamasak...

Rijkaard, "Bu mor forma rakiplerin kafasını karıştıracağı için bunu avantaj olarak kullanabiliriz" dedi resmen.Takımın başındaki adam bile dalga geçiyor

+Baros ; 11 tane kaleci gibi olucaz.

*Biz bi yerimizden uydurmuyoruz,takimin hocasi da futbolcusu da ayni fikirde,Arda da begendin mi sorusuna geveleyip durdu,neyse tekrar tekrar yazmanin anlami yok zaten.hayal kirikligi.Ayrica bu kivircik rijkaardin kibirli halleri gozume batiyor.

Bu formaların korsanı bile yapılmaz , kusura bakmasın kimse ama bu kadar zevksiz bir tasarım olamaz...

renktas ne kadar komiksin benim yazılarımda maca gitmiyorum mu dedim.. atısmak icin baska birini sec... Ben begenmedim o kadar guzel tasarımlar varken boyle tasarımlar insanda zevk bırakmıyor... gecen sene turuncu cıktıgında ilk alanlardandım storeye sabahın korunde gitmiştim.. Tamam Formada GALATASARAYIN arması olabilir ama disarıda giyilcek bir forma degil.. Dikkat ettiysen Arda TURAN da formayı begenmedi.. Bizim Formamız Parcalıdır diye.. bu sozu herseyi özetliyor.. siz hala tartısın...

E parçalı var işte sen daha neyi tartışıyorsun??

Tek forma yapalım o da parçalımı olsun??

Forma Dediğin Böyle olur!

B_b621642083e5f6aa0793971de74df741.jpg

B_e8112c64a6dbe948c348ae120a91422e.jpg

Mor forma hoş olmuş, bir iki maçtan sonra alışılır sevilir. Fakat en çok önem verilmesi gereken parçalı en baştan sağma olmuş. Bu tasarımcıların kriterleri nedir anlamak mümkün değil ya milyonlarca kişinin talebi isteği belli hala neden bu kadar uyduruk yapmakta ısrar ediyorlar anlamıyorum.

Rijkaard hayatında bu kadar iğrenç forma görmemiştir eminim.

Mor forma yani nasil desem, süper olmus yani, beyaz cizgiler, ben cok begendim.

yahu barca nın bile klasik forması yok hersene değiştirio formasını onlar değişik renk yapınca bomba oluo biz yapınca dandik. oldu. gecen sene adamlar parcalı yaptı bu sene cubuklu.gecen sene sarı yaptılar bu sene pembe gibi bişey. al işte bizde değiştiriyoruz ne var su moru bukadar asağılıycak mor beyaz hacettepe diyosunuz mor sarı olsaydı uzakdan bakınca fb forması gibi olmus dicektiniz. ayrıca fenerin arma formasını beğenenlere soruyorum onların armasında lacivert füme karısımı bi renk var mı? yani biraz cağa ayak uydurun ya. beğenmediysenizde beğenmedim almıcam deyin ortalığı karıstırmayın. yok maca gitmem yok gay gibi olmus. son olarakda bu renki adidas falan yapmadı GS yönetimi yaptı turuncu kadar satar mı acaba diye düşünülerek yapılmıs bi hamle bilip bilmeden konusmayın..

Geri
Üst Alt