2009 - 2010 Sezonu Formalarımız Tanıtıldı

Cevap: 2009 - 2010 Sezonu Formalarımız Tanıtıldı

Forma Dediğin Böyle olur!

B_b621642083e5f6aa0793971de74df741.jpg

B_e8112c64a6dbe948c348ae120a91422e.jpg

Numarası ne bunların ? İnter'in formayı geçen yıl FB çıkardı,Milan'ın formanın hiçbir özelliği yok zaten,gayet düz siyah forma. :)

Anlamıyorum,bende sorun var harbiden.Kendimi Galatasaray'ın avukatı gibi görüyorum,en ufak laf olsun sinirleniyorum.Haklısın Devrim,laf yetiştirmeye gerek yok. :)

Biraz abartıyorsun bence.Gerçekten herkes bugünü bekliyordu,vede bizim milletin bir olayı beğenmeyince ne kadar büyüttüğünü bilirsin.Yanlış anlama beni ha.:)

Anlamıyorum gerçekten.Seneye de lacivert forma yapsınlar oldu olası,biz de destek olalım.Doğru olan herşeyi gözü kapalı kabul etmek değildir bence,gerektiği zaman da gereken şekilde eleştiri yapabilmeliyiz...

Cevap: 2009/2010 Sezonu Formalarımız

Koskoca Adidas'ın ürettiği formaya bak çok basit geldi bana!

Vallaha onu bunu bilmem, ben o mor renkli formayla takimimizi görmek istemiyorum...

beğenmedim ama kafama takmıyorum

önemli olan takımın başarısı

limon sarısı dümdüz bi formayla Manchesterı CLden elemeyi mi tercih edersiniz

yoksa mükemmel bi formayla Uefa da gruplardan çıkamamayımı

Yahu Real'in renginde eflatun olmasına rağmen baştan aşağı bu renkte forma giydiklerini gördünüz mü? Hadi Turuncu güzel ve hoş bir renkti ama mor ne yav. 1000 çeşit renkten seçe seçe moru mu seçtiler?

Bu forma tam anlamıyla saçmalık. Elde patlar mor formalar. Madem ticari kazanç elde etmek istiyorsun neden mor forma yapıyorsun kaç kişi gider mor formayı alır. Yine parçalı ve beyaz formamız satılacak. Geçen seneki Turuncu başarısı hayatta yakalanamaz.

bu sene morsa gelecek seneyi düşünemiyorum Galatasaray çingene pembesi formanın içinde ADİdası istemiyoruz!!

Vallaha onu bunu bilmem, ben o GAY renkli formayla takimimizi görmek istemiyorum...

Bence sen karıştırıyorsun arkadaşım o gay dediğin suyun karşı tarafındaki ezik takım...

Senin gay dedigin forma Galatasaray Amblemi taşıyor..:42:

dummy_3.jpg

Barça'da olmasa adam akıllı forma giyemeyeceğiz..En azından kıçında başında reklam yok!

Kafa basmıyor ki adamda,renk kültürü o kadar.Pembe giyen erkeğe kız diye sarkar bu zihniyet.

Formaların dışında söylemem geren birşey var.

Bu ne biçim törendir yahu?

Bu ne biçim yayıncılık?

Televizyonun sesini açıp kapatmaktan izlediğim şeyden birşey anlamadım.

Bu nasıl bir organizasyon?

3 tane zibidiyi çıkarmışlar oraya, saçma sapan alakasız bir şarkı, futbolcuların bodoslama sahneye çıkması, Cem Davran'ın soru sorarken "siz biliyorsunuz zaten, aynı soru işte, he he he..." diyerek nasıl harika bir sunucu olduğunu göstermesi bla bla bla....

Geceye ait yegane güzel şey Müşfik Kenter'in eşsiz sesiydi. Gerisi pehh...

mor rengi sirf kadiköy icin secmisler sizi tanimayalim diye

Alin bir fenerliden ilk yorum. Daha neler duyup okuyacagiz kimbilir.

Geri
Üst Alt