Hatice Acar
Kırmızı Üye
- 19 Aralık 2008
- 2.377
- 0
- 1.306
Cevap: 2009/2010 Sezonu Formalarımız
Aşkımız renklere!
cümleside tarihe karışacak anlaşılan
Aşkımız renklere!
cümleside tarihe karışacak anlaşılan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kewell 'a ne giyse yakışacak, şu duruşa bak... Aslanım benim.
Bildiğim kadarıyla Fenerbahçe'nin formalarını Fenerium tasarlıyor Adidas yapıyor.
Abi KEWELL cuval giyse de yakisir,boyle degerlendiremessin,bu takimda Sabri,Mehmet Topal gibi insanlar da var,onlari mor formada dusunsene..
Kewell bi ornek degildir,kewell kewelldir,beckhamin bi alt versiyonudur,lutfen![]()
onlara levye girmez...![]()
İsminde cisminde GS arması olan her forma makbulümdür.
Beğenmeyen almasın forma almayanda gerçek taraftarım demesin komik olmasın.NOKTA
Ne alakası var kardeşim sen komiksin,2 forma alınca çok büyük Galatasaraylı mı zannediyosun kendini kötü forma çıkarsa herhalde almicaz enayi miyiz biz.
Formalara gelince mor çok güzel durmuyor ama zamanla belki alışırız genellikle giyeceğimiz formalar diğer ikisi olduğuna göre onlara bakmak lazım asıl.Parçalı geçen seneki kadar hoş değil bence,neden bilmiyorum ama Türk Telekom dan veya kolların aynı renkte olmasından olabilir.Beyaz hele hiç beğenmedim ben,gene geçen seneki beyaz çok daha iyiydi bana göre,ben hayal kırıklığına uğradım açıkcası.
Sen ne yaptın ki bu klübe katkı sağlamak için?İyi gün taraftarı! Yeni sezon forması çıkar 2 kuruşa kıyıp alamassın sonra millete laf atarsın forma alınca Cimbomlumu olunuyor diye.Kombinede almassın sen stad iyi değil diye.Bence git fb yi falan tut sen tam senlik camia orası.Biz burda :gs: armanın olduğu herşeye para veririz sonuna kadar.Sen kıyma parana 'gerçek taraftar':007: