2009 - 2010 Sezonu Formalarımız Tanıtıldı

Cevap: 2009 - 2010 Sezonu Formalarımız Tanıtıldı

Yahu biz beğendikten sonra ezikler ne derse desin...

forma hakkindaki goruslerim​

Yaklasik 90 sayfa arka arkaya forma hakkinda yapilan yorumlari okudum. Kirildigimi soylemem gerekiyor. Butun goruslere saygim sonsuz. Yanliz ne gerek var idi agir hakaretlere, ikili tartismalarin dozunu asmaya. Ceza alanlar olmus, birbirini kiranlar olmus, gercekten hic biri deymez.

Dun aksam bende forma tanitimini izledim. Tanitimda hayal kirikligina ugradim. Futbolcularin daha cidi olmasini beklerdim. Karsida baskanlari oturur iken, cevaplanacak sorulara zorla gelmeler, gereksiz yere gulusmeler. Cem Davran'in butun sporculara sordugu sorular, hic hosuma gitmedi. Mustafa Sarp'in konusmasi hosuma giti sadece. Umarim yeni formalarimiz ile birlikte sakatliklar olmasin temenisinde buldundu. Gokhan Zan ise efendiliginden odun vermedi.

Formalar hakkinda ise, malesef evde digiturk olmadigi icin, internet ortamindan izledim forma tanitim gecesini. Tanitima bakmak ile yetinmeyip, ara sira izledigim ortamdaki yorumlarida takip etmeye calistim. Birisi resmi sitenin linkini vererek, formalarin ciktigini haber etti. Ben ise tadi kacmasin diye sporcularin gelmesini bekledim. Aradan bir muddet gecti, ve sanirim bir animasyon cikti. Bunlar kim yahu dedim. Neyse top ile gosteride formalar tek tek tanitildi. Bir ara mor formayi, chelsea'nin formasini benzettim. Mavi sanmis idim. Tam net gozukmuyordur. Sonra sporcularimiz cikti sahneye, formalari inceleme firsatim oldu. Genel olarak begendim formalari. Mor forma ise, gercekten degisik bir dizayn ve guzel bir tasarim olmus. Parcali ile neden oynandi hakimiyeti var forumda, bana gore parcali sade ve guzel olmus. Beyaz formayi pek tutmadim.

Umarim yeni formalarimiz ile, sampiyonluklar yasariz. Adnan Baskan'in konusmasinda dedigi gibi, Biz tarih yazariz, rakipler okur. Umarim bu sene tarih yazacagiz, rakiplerimiz ise okumak ile yetinecek.​

bence hepsi güzel olmuş ama beyaza biraz daha albeni yapabilirlermiş sade olmuş ama yinede güzel moru beğenmeyenlere katılmıyorum çk hoş olmuş rengi bn kesinlikle birtane mor alacağım. imkanım olsa hepsinden alırım ama bir mor birde gs t-shirti kesinlikle alacağım

evet forma tanitimin üzerinden baya bir zaman gecti.............

ve simdi bende kendi görüsümü yazacagim.

mor forma olayindaki tartismalari hakli buluyorum,olay formanin güzelligi degil,benimsemek veya benimsememek.aslinda forma fena durmuyor ama bizim renklerimizle ne alaka?bugün bir bjk li arkadas yazdi bana ve sordugu soru:

ya sizde bir tüzükmü var her sene degisik bir renk cikacak diye?

ne diyebilirisin?tabiki onlarin formalari daha berbat ama yinede dogru soru.

parcaliyi begendim,ve gelelim esas hayal kirikligina.bu beyaz formayi herhalde az bucuk resim cizebilen her insan daha güzel yapabilirdi,ya bu nasil tasarim?

kimseyi kücük düsürmek istemiyorum ama sanki hopaspor veya merzifon formasi gibi.ama asla GALATASARAYIN giyecegi bir forma degil,asla!

merak ettigim bir soru var,neden biz sari rengi kullanmiyoruz?

son hatirladigim kubilay zamanidi....manu maclari filan.bunun tek nedeni fb ninde bu rengi kullanmasimi,lütfen biri cevaplasin.

yap kirmizi bir forma yok sat,yap siyah veya gri ve cek üzerine sari-kirmizi serit,al sana forma.

su an elimde almanyanin kicker dergisinin yeni sezon dergisi var,ve icinde bütün takimlarin,birinciden ücüncü lige kadar posterleri var.

eger oradaki adidas tasarimlarini görseniz soracaganiz tek soru su olur:bunlari yapanla türkiyedeki adidas aynimi?

her neyse umarim bu formalar altinda cok büyük zaferlere imza atar ve cok basarili oluruz.:gs:

benim tek üzüldügüm bu formalarin iyi satilmayacagi,maalesef.

normalde bir forma daha cikmasi lazim,umarim oda herkesin gönlünü alir.

herkese selam,saygilar........

Bencede mor forma gayet güzel.. Değişik,hoş bir tasarım olmuş. Parçalı da güzel... Beyaz forma biraz kötü geldi bana da antrenman forması gibi olmuş.

Arkadaşlar siz f5 ve 8taşlıların sözlerine bakmayın onlar konuşsun dursun. Aldırmayın facebookda kurulan gruplara,sözlüklerde yazılanlara... f5 gibi 8 tane brezilyalı alsak, brezilya bayrağı gibi açık yeşil forma giysek(vardı onların böyle bir forması) daha mı iyi. En azından özgün bir tasarım bizimkisi. Onlar gibi brezilya forması giyeceğimize mor forma giyeriz daha iyi. 8jk nın da yıllar önce kırmızı bi forması vardı mesela. Leeds den 6 yedikleri sezon giymişlerdi. Dediğim gibi onların ne dedikleri önemli değil zaten de çok konuşurlarsa bunları hatırlatırsınız. :)

Bence mor forma gayet güzel alınır ve gururla da giyilir.. :)

n1271526069_533174_3119083.jpg

n1271526069_533176_2712800.jpg

n1271526069_533175_1702182.jpg

Feneri kadikoyde kazaran yensek ; Aslan kanaryayi MORga yolladi,

Bi aksilik olmaz yenilirsek ; Aslan Her zamanki gibi kadikoyde MOS MOR,

Aziz babadan yeni formalaramiza gonderme ; Fenevyumun favki,MovavmIşlav,yakişmiş,

Avrupada elendigimizde ; Aslan 2000'den sonra hep MOR,

Kalli maci izlese,yenilsek ; MORuk geldi Cimbom MORardi,

kabus gibi,bu rengi al bi git adidas :wave:

p33829.jpg

İtin köpegin agzına düşeriz böyle işte aferin.

Bence hepsi kötü.

1 tanesine bile iyi , güzel diyemiyorum.

Galatasaray tarihinde ben bu kadar kötü formalar görmedim.:cool:

ne bekliyordun ki ADİdastan? şu Nike ile anlaşmak çok mu zor dünyanın önde gelen kulupleri hep Nike kullanıyor hepside çok memnun

Feneri kadikoyde kazaran yensek ; Aslan kanaryayi MORga yolladi,

Bi aksilik olmaz yenilirsek ; Aslan Her zamanki gibi kadikoyde MOS MOR,

Aziz babadan yeni formalaramiza gonderme ; Fenevyumun favki,MovavmIşlav,yakişmiş,

Avrupada elendigimizde ; Aslan 2000'den sonra hep MOR,

Kalli maci izlese,yenilsek ; MORuk geldi Cimbom MORardi,

kabus gibi,bu rengi al bi git adidas :wave:

Millet ne der psikolojisine kapılmakta da üstümüze yok..

Bence hepsi kötü.

1 tanesine bile iyi , güzel diyemiyorum.

Galatasaray tarihinde ben bu kadar kötü formalar görmedim.:cool:

Aynen katılıyorum.

Yazılar igrenc ve hiçbi tasarım yok dümdüz 3 sınıf takımların forması gibi

Geri
Üst Alt