2009 - 2010 Sezonu Formalarımız Tanıtıldı

Cevap: 2009 - 2010 Sezonu Formalarımız Tanıtıldı

Bende mor alıcamda şimdi Kızılay'a morla gidersem laf atarlar , kavga çıkar :asd:

2009-2010 sezonu formalarımız satışa çıktığı ilk gün yoğun ilgi gördü. "2288" formamız, satış sıralamasında açık farkla önde gitmektedir.

www.gsstore.org sitemizde yoğunluk nedeniyle yaşanan teknik sorunlar, sürekli takip edilerek en hızlı şekilde çözümlenmektedir.

Taraftarlarımıza gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Galatasaray Pazarlama A.Ş.

2009-2010 sezonu formalarımız satışa çıktığı ilk gün yoğun ilgi gördü. "2288" formamız, satış sıralamasında açık farkla önde gitmektedir.

www.gsstore.org sitemizde yoğunluk nedeniyle yaşanan teknik sorunlar, sürekli takip edilerek en hızlı şekilde çözümlenmektedir.

Yalan'a bak. :2aloh1: :asd:

Yalan'a bak. :2aloh1: :asd:

Ya bir gidin gençler.Marketing diyor millet buna.Geçen yıl turuncuyu çatır çatır nasıl sattılarsa,bu yıl da bu satılacak ve satılıyor da.Gidip ben de bunu alacağım,benim gibi düşünen insan sayısı da epey fazla.

Bu formadan bir daha çıkmayacak,ilk ve tek,sonraki sezonlarda istesenizde bulamayacaksınız mor forma falan.Aynı turuncu gibi,her yıl böyle farklı renkte forma çıkararak satışın gözüne vuruyor bizimkiler.Siz hala " x istifa y istifa " diye bağırın,adamlar iyi planlıyor bunları.

Gelecek yıl da yeşil forma çıkar,ona da burun kıvırırız ama alırız.Çünkü farklı ! :)

Karum'daki GsStorre'ye sorduğumda satılıyor dedi ;)

Ya bir gidin gençler.Marketing diyor millet buna.Geçen yıl turuncuyu çatır çatır nasıl sattılarsa,bu yıl da bu satılacak ve satılıyor da.Gidip ben de bunu alacağım,benim gibi düşünen insan sayısı da epey fazla.

Bu formadan bir daha çıkmayacak,ilk ve tek,sonraki sezonlarda istesenizde bulamayacaksınız mor forma falan.Aynı turuncu gibi,her yıl böyle farklı renkte forma çıkararak satışın gözüne vuruyor bizimkiler.Siz hala " x istifa y istifa " diye bağırın,adamlar iyi planlıyor bunları.

Gelecek yıl da yeşil forma çıkar,ona da burun kıvırırız ama alırız.Çünkü farklı ! :)

Al bunu da oku.Gerçekler acıdır .. :)

ya abiler ben çorumdayım store yok forma içinde ankaraya gidemem ben telefon açsam arkasına yavuz yazılacak ve 9 numara olcak desem olur mu ?

Gerçekten bugun gsstore formalara büyük ilgi vardı ve coğunuzun aksine mor çok rövaşta.bugun tanık olup konusmasam satış görevlileriyle bende inanmazdım :)

Yalanin dik alasi (nasil oluyorsa o da),satilsin diye gazi vermekle olmuyor bu isler,gidin ogrenin,adam gibi senede bi kere ozen gosterip kiciniza azicik zahmet verin,2 tane de adam gibi forma cikartin.Farkli olayim derken komik olup kendini rezil etmeye gerek yok.

Geri
Üst Alt