2009 - 2010 Sezonu Formalarımız Tanıtıldı

Cevap: 2009 - 2010 Sezonu Formalarımız Tanıtıldı

Mor forma bütün formalar arasında en hoş duranı cidden. Ama Galatasarayla ne alaka mor rengi ? İlla zirzopluk yapılacakdıysa Sarı forma veya siyah çıkarsalardı.

GS Store'dan bir seyler almak zorundayiz ama mor forma ya da forma almak zorunda degiliz,beni sinirlendirmeyin.

Burda o kadar cok kisi BILIP BILMEDEN konusuyor ki, sadece guluyorum. Mor'un bizle ne alakasi var diyenler var. Demek ki tanitim gecesini takip etmemisler veya 2288 NEDIR BILMIYOLAR. Mor'la bizim alakamiz var. Evet 2288 yil once bu mor ile bir baglantimiz vardi. www.2288gs.com , Buyrun okuyun. Tarihimiz adina yeni birseyler ogrenin.

50 tane konu var.Her haberin içinde geçiyor.Hala mor forma ne alaka diyorsunuz.

bana sorsalar forma konusunda isteklerim şu şekilde olurdu;

1) parçalı

2) beyaz

3) kırmızı

yani bu sene isteklerimin bu yönden bakarsak karşılandığını söyleyebiliriz ama tasarım olarak tam anlamıyla beğendiğimi söyleyemem.

beyaz bence çok basit ve antrenman forması gibi duruyor.

parçalı ise değiştirilmeseydi keşke, eski hali daha güzeldi ama tabii ki tekrar satabilmek için küçük değişiklikler şart.

mor forma ise saydıklarıma ekstra olarak gelen bir forma. alternatif, ticari ve ekstradan bir forma, o yüzden benim itirazım yok.

zaten mor forma hakkındaki düşüncelerimi de defalarca yazmıştım, o kadar tepkiyi, gündemi gereksiz buluyorum.

umarım kırmızı forma güzel olur, kırmızıyı beklesem mi diye düşünüyorum; yoksa parçalı alcam.

umarım kırmızı forma güzel olur, kırmızıyı beklesem mi diye düşünüyorum; yoksa parçalı alcam.

Kırmızı Forma Konusunda Adnan Polat mı dedi KIRMIZI formanın Cıkacagını yoksa bir duyum mu var ortalıkta...

Ben Dün GSSTORE ye Sordum bu kırmızı forma konusunu Kış Koleksiyonunda KIRMIZI Forma olmuyacagını soyledi Boyle bir seyin sadece ADNAN POLAT dediginde Cıkacagını soylediler. Eger ADNAN POLAT dediyse cıkabilir ama Kış Koleksiyonunda Kırmızı Forma Yok dediler..

Kırmızı Forma Konusunda Adnan Polat mı dedi KIRMIZI formanın Cıkacagını yoksa bir duyum mu var ortalıkta...

Ben Dün GSSTORE ye Sordum bu kırmızı forma konusunu Kış Koleksiyonunda KIRMIZI Forma olmuyacagını soyledi Boyle bir seyin sadece ADNAN POLAT dediginde Cıkacagını soylediler. Eger ADNAN POLAT dediyse cıkabilir ama Kış Koleksiyonunda Kırmızı Forma Yok dediler..

melih şabanoğlu demişti sanırım. forumlarda da konuşuluyordu.

hatta ASY'deki son yılımıza özel bir forma olacağı söyleniyordu.

her sene 4 forma çıkarma alışkanlığımızın süreceğini düşünüyorum ben.

melih şabanoğlu demişti sanırım. forumlarda da konuşuluyordu.

hatta ASY'deki son yılımıza özel bir forma olacağı söyleniyordu.

her sene 4 forma çıkarma alışkanlığımızın süreceğini düşünüyorum ben.

Valla Bende GSSTORE den Duydum Oyle bir seyin olmuyacagını..

Şu anda ntvsporda milan -b.münih maçı var,formalarına bakın ne kadar basit duruyor tahtakalede herhangi bir formacıya daha güzelini yaptırabilirsiniz.milan formasına g. birliği yada eskişehir arması koysanız ne farkeder?Bence formalarda renkten çok özgün bir şekli olması önemli,örneğin Ajax-celtic-bordo-hırvatistan milli takımı-peru m. takımı v.s

bence mor forma güzel

Formalar hakkinda en gaddar olanlardan biriydim,yazdim cizdim taa ki dun sabaha karsi ELANO Gelene kadar,

Murat Durgundu sanirim yazan,oyle biri gelir ki bu yazdiklarinizi yersiniz diye,yiyorum :),Bir kac gun sonra MOSMOR ELANO Formami da aliyorum.

Herkese de tavsiye ediyorum,KIRMIZINA MORUNA CANIM KURBAN YOLUNA GALATASARAYIM
:happy0025:

Bu sene forma almayan fenevlidir !

Haldun abi bize Elano'yu getirsin biz mor forma diye beğenmeyip almayalım.

Yakışmaz bize ! Storelara hücum !

aysel yetmez ortalığı birbirine kattın:D birde o formayla resmini isteriz:D

yanlız maçı taksimde izledim maalasef mor forma dışında forma gormek nasıp olmadı daha herkezde mor forma vardı.

1999-2000+Away.JPG

0000024023.jpg

arif-erdem-hakan-sukur-2000-uefa-finali-sporlog-haziran-2009.jpg

0000024028.jpg

Mor rengi severim ama eşyalarım arasında mor herhangi bir şeyim yok ,ama bu forma sonuçta renge pek de takılmaz varsın onlara delikanlı ayağına dursunlar,ayrıca burç özelliklerimde de mor gözüküyor :D Forma olduğu için kesinlikle tercihim mor olacaktır.Abime söyledim al diye gülerek ''sen iste yeter ki '' dedi :D

bayramda alıyorum mor formayı yuppiiiii:D

Geri
Üst Alt