- 6 Eylül 2014
- 95.139
- 65.691
- 4.608
Pili bitikleri sayar misinBurada yoktum ancak Bostancı sahildeki maçta vardım ben. 10'a 10 büyük sahada 10dk'da herkesin pili bitmişti. Ey gidi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pili bitikleri sayar misinBurada yoktum ancak Bostancı sahildeki maçta vardım ben. 10'a 10 büyük sahada 10dk'da herkesin pili bitmişti. Ey gidi.
Hepimiz.Pili bitikleri sayar misin
isim alalımHepimiz.
böyle bişi buldum
Hahaha Türkçe konuşamıyon diye sutlandin mi lanHey gidi günler, O zamanlar 18 yasindaydim.
Türkiyede ailemle tatil yapiyorduk, o siralar forumda biri diyor bir Futbol maci yapalim Admin/Modlar vs normal Üyeler
Eskiden fazla Üye yoktu. (O zamanlar baska bir üyelegim vardi, ban yemistim ilk zamanlarda, Türkce konusamiyor diye)
Bende katildim. Beni bir hali sahaya cagirdilar, türkcem Yok, sirf Almanca ve az cok ingilizce biliyorudum.
O rezil sahaya Girdim „guys is this the pitch?“ dedim kimse anlamamisti. Yani o yaklasik 20-25 kisi den kimse inglizce bilmiyordu, bi Adam varda yaklasik 2 metre ve cok cirkin sürekli nuri nuri diye bagriyordu bana. Sahanin ortasinda Mangal yapmisti, agizi sogan kokuyurdu.
Kendisi o zamanlar sitenin sahibiydi, ismi hatirlsmiyorum.
Ben o zamanlar affeedersibiz kari kiz görmemistim.
Mactan sonra eglenmeye gittik, bu 2 metrelik sogan agizi adam beni yine cagriyo, bir dükkana girdik. Bar gibi, Dans Eden kadinlar Vardi, Sogan agizi adam elinde tespit.... bana dedi ki: sen bu kadinla 30 dk odaya gececen, bende „why sir?“ dedim adam sir mir yok git ve .... dedi.
O gün unutmuycagim
Harika bir organisasyzondu
Hangi ırkçı herifti acaba 

Sağ dışımnan kalecinin sağ altına yapıştırmış idim.Gormedim ama guzel. Ütüyle mi cektiniz bunu
@Oscar Görevlisimaç oynanırken değerli ahbabım emre
![]()
Maalesef çocuk tribünü olsa en azından izlerdim@Emre Ersoy sende varmiydin burda
Adam gibi adam VASFİ VURAL
Kabul etmediğim bir husus.Maçı izledim de GSC'de top oynamayı bilen olmaması çok üzücü.