2009'da oynanan gscimbom halı saha maçı

Burada yoktum ancak Bostancı sahildeki maçta vardım ben. 10'a 10 büyük sahada 10dk'da herkesin pili bitmişti. Ey gidi.
Orada ben de vardım. Kondisyonum olmadığını özellikle belirtmiştim ve hazin son tabiki. İlk 10 dakikada pert oldum. :D
Ama bir tane gol atmıştım. :asd: Hatta GSC dergisinde fotolar vardı. Yanlış hatırlamıyorsam Namık diye bir arkadaşın baya diri olduğunu ve iyi oynadığını hatırlıyorum.

Orada ben de vardım. Kondisyonum olmadığını özellikle belirtmiştim ve hazin son tabiki. İlk 10 dakikada pert oldum. :D
Ama bir tane gol atmıştım. :asd: Hatta GSC dergisinde fotolar vardı. Yanlış hatırlamıyorsam Namık diye bir arkadaşın baya diri olduğunu ve iyi oynadığını hatırlıyorum.
Namık dediğimiz arkadaş aramızda. :ROFLMAO:

Namık dediğimiz arkadaş aramızda. :ROFLMAO:
Sanırım ismi farklı, bir iki tahminim var. O dönemde sony vegas pro ile 3-5 tane video yapmıştım. İlk haftasında 30.000 civarında izlenmeye ulaşmıştı. Forumun ismi de geçiyordu video içerisinde, bir iki kişiye sinirlenip silmiştim. Keşke silmeseydim dediğim videolardı, baya uğraşmıştım. Kime sinirlendiğimi dahi hatırlamıyorum. Gençliğin verdiği bir gaz da vardı tabi. :)

Güzel bir organizasyon olmuş. Kadro ve oyun dizilişleri hatta istatistikleri de bekleriz.

Geri
Üst Alt