2010-2011 Basketbol Transfer Sezonu

Cevap: 2010-2011 Basketbol Transfer Sezonu

:D

Harbi öyle ama. Kaya'nın Fener'e gitmesiyle birlikte Kasun'un da sözleşmesi bitti, sözleşme yapılmayacakmış. Adamlar Ersin'i almazlar giderler Avrupa'dan getirirler yabancı pivot Fener'e gövde gösterisi yaparlar. Ersin'le uğraşmaz kanımca Efes.

Nereye almazlar yahu ? Adamların Kerem Gönlüm´den başka yerli uzunu kalmadı , KSK Furkan için yüksekten uçuyor , Ömer Aşık NBA yolunda .

O zaman Fatih Solak kalıcı gibi hatta Polat Kocaoğlu Eren Beyaz falan da kalsın :)

Nereye almazlar yahu ? Adamların Kerem Gönlüm´den başka yerli uzunu kalmadı , KSK Furkan için yüksekten uçuyor , Ömer Aşık NBA yolunda .

Ersin Efs kalitesinde mi sence Okan? Adamlar euroleague'de şampiyonluğa oynayacak kadro kuracaklar 1-2 sene içinde gerekirse KSK ne isterse onu verirler Furkan Aldemir'i alırlar. Ersin zaten Efes kalitesinde bir oyuncu değil.

Tamam sakin olun Fatih kalır olur biter.O biiir blok adamıı :D

file.ashx

oguz fener de kalmıs kaya fenere gitti engın atsur fenere gitti bizde tutkuya ermala ümit baglayalım:( gercekler acıdır bu sene sadece oktay hocanın ilk senesi takımı gorme senesi olacak herhangi bir beklenti içine girmeyelim

oguz fener de kalmıs kaya fenere gitti engın atsur fenere gitti bizde tutkuya ermala ümit baglayalım:( gercekler acıdır bu sene sadece oktay hocanın ilk senesi takımı gorme senesi olacak herhangi bir beklenti içine girmeyelim

Mr Nostradamus :)

Ersin Efs kalitesinde mi sence Okan? Adamlar euroleague'de şampiyonluğa oynayacak kadro kuracaklar 1-2 sene içinde gerekirse KSK ne isterse onu verirler Furkan Aldemir'i alırlar. Ersin zaten Efes kalitesinde bir oyuncu değil.

Efes gibi bir takımın 3 pivota ihtiyacı var (zaten yıllardır böyle). Biri yabancı ikisi yerli olacak. Ellerinde sadece Kerem var. Ersin'i mutlaka alacaklar. Ersin yerli olarak rahatlıkla Efes'te oynar.

Türkiye'de yerli oyuncu sıkıntısı çok fazla,bence şu ana kadar gençlerden giderek doğru işler yapıyoruz.Dudley'in kontratı çok yüksek bir de Türk olduğundan rakamlarda uçabilir onun için zayıf bir ihtimal.Birkaç yerde doping olayından sonra Efes'in Kerem Gönlüm'ü takımda tutmayacağı söylenmişti,eğer oraya birisini alacaksak bana nedense Kerem Gönlüm gelecekmiş gibi geliyor zaten fazlada seçenek kalmadı.

Melih'le beraber Sertaç niye açıklanmadı acaba inşallah sorun yoktur.

Türkiye'de yerli oyuncu sıkıntısı çok fazla,bence şu ana kadar gençlerden giderek doğru işler yapıyoruz.Dudley'in kontratı çok yüksek bir de Türk olduğundan rakamlarda uçabilir onun için zayıf bir ihtimal.Birkaç yerde doping olayından sonra Efes'in Kerem Gönlüm'ü takımda tutmayacağı söylenmişti,eğer oraya birisini alacaksak bana nedense Kerem Gönlüm gelecekmiş gibi geliyor zaten fazlada seçenek kalmadı.

Aynen Kerem Gönlüm'den başka şansımız kalmadı ama Efes'te de yerli kalmadı.

ikide bir bana neden acaba Nostradamus diyorsun ben sadece takımımızın son durumıuna cok uzuluyorum futbolda transfer yok elimizdeki yerlileri satıyo altyapıdan cıkan herkes gidiyor yabancılarımızın ne olacagı mechul , basketbol bayan larda belki gelecek sene ilerleme olur ama suan elimizdekileride satıyoruz , erkeklerde kactane isim gundeme geldiyse fenerle anlaştı yabancıların coğu gitti yada alamadık 30yasında iki sezondur pek varlik gosteremeyen oyunları aldık ulker fenere her turlu destegi verirken bize sadece cafe crown ismini vererek uyutuyor ,voleybol desen hiç yok, tek tesellimiz stad ve bitmesi onada engelleme getirilmezse adnan baskanı cok seviyorum ama kredisi tukenıyor bolye giderse bu sene sonu gelmeden gider boyle adnan sezgine guvenirse işimiz var yönetimde catlaklar oluşmaya basladı noldu birden anlamadım gitti

Efes Ömer geri dönmezse Kerem'i bırakmaz.

Eyüp abi Face inde Haluk Yıldırım Galatasaray'da yazmış

Cafe cravn fiyaskosunu kabullenen zihniyettende bu beklenir...
or

haklısın ulkere ismini bize verirken galatasaraya kahve ismini vererek dalgasını geciyor ama sanırım en onemli olay stad bitimine kadar ses çıkarılmaması cunku başbakanın ortagı oldugu bir firma ve stadımızı toki yapıyor seneyede ulkerle sozleşme bitiyor umarım adnan polat uyanır seneye iyi bir sponsor bulunur yada telekomla birleşiilir yoksa boyle agzımızacik kahve içeriz sadece

Eurocup için wildcard başvurusu yapmıştık fakat kabul edilmedi.Bu sene Banvit direk Beşiktaş ise elemeyle katılacak.Tabi gelecek oyuncular için iyi olmadı.

madem oyle huseyin beşoku alsaydınız haluk yıldırım ne alaka galatasaraya taraftarıyla sorunlu olan adamı aldınız

Geri
Üst Alt