2010-2011 Basketbol Transfer Sezonu

Cevap: 2010-2011 Basketbol Transfer Sezonu

Haluk Yıldırım'ı (38) alacağımıza Cenk Akyol (23) veya Erkan Veyseloğlu'nu (27) alsaydık.Çok mu zor bunu yapmak.

Can Akın & Murat Kaya Edirne Yolcusu

Oktay Mahmuti önderliğinde yerli piyasasından oyuncu kapmak için şu günlerde hummalı şekilde çalışan G.Saray Cafe Crown'da geçen sezonun yerli rotasyonunda önemli süreler alan Can Akın ve Murat Kaya yeni sezon kadrosunda düşünülmeyen isimlerdendi. Can'ın sözleşmesinin fesh edildiği haberini daha önce vermiştik zaten. İki oyuncu da ligin yeni ekiplerinden Olin ile görüşme halindeler. Anlaşma noktasında da büyük bir yol alınmış durumda şu an için.

Salsa basket

Ya Litvanyalı ya da Gülşah.

Hadi be açıklayın artık.

Gülşah Gümüşay, Galatasaray Medical Park'ta.

Sabah yazmıştık transferi ve Kaya Peker'in takımdan ayrılması ile başlayan mevcut durumdaki gerçekleşme gerekçelerini. Erwin Dudley konusunda az önce Efes Pilsen'den resmi açıklama geldi. İkinci yılı opsiyonlu olmak üzere iki yıllık sözleşme imzalanmış Türk pasaportuna sahip oyuncu ile. salsa basket

buda gitti kım kaldı yakımı alacaz turk oyuncu yok elımızde ya

Can Akın & Murat Kaya Edirne Yolcusu

Oktay Mahmuti önderliğinde yerli piyasasından oyuncu kapmak için şu günlerde hummalı şekilde çalışan G.Saray Cafe Crown'da geçen sezonun yerli rotasyonunda önemli süreler alan Can Akın ve Murat Kaya yeni sezon kadrosunda düşünülmeyen isimlerdendi. Can'ın sözleşmesinin fesh edildiği haberini daha önce vermiştik zaten. İki oyuncu da ligin yeni ekiplerinden Olin ile görüşme halindeler. Anlaşma noktasında da büyük bir yol alınmış durumda şu an için.

Salsa basket

canı yollasınlar da murat kalsaydı ya

Sabah yazmıştık transferi ve Kaya Peker'in takımdan ayrılması ile başlayan mevcut durumdaki gerçekleşme gerekçelerini. Erwin Dudley konusunda az önce Efes Pilsen'den resmi açıklama geldi. İkinci yılı opsiyonlu olmak üzere iki yıllık sözleşme imzalanmış Türk pasaportuna sahip oyuncu ile. salsa basket

buda gitti kım kaldı yakımı alacaz turk oyuncu yok elımızde ya

Fatih Solak'ı tutarız büyük ihtimal elimizde.

Yeni sezon öncesi güçlü bir kadro oluşturma çalışmalarını sürdüren Ceyhan Belediyespor Başkanı Hüseyin Sözlü, transfer komitesinin çalışmalarına devam ettiğini söyledi. Şuana kadar gecen yıl Çankaya Üniversitesi Arı Koleji'nde forma giyen eski oyuncuları Dilek Ünüvar ve Kayseri Panküp Şeker'den Bengü Türk ile anlaşmaya varıldığını aktaran Sözlü, iddialı, genç, dinamik bir kadro oluşturmak için ince eleyip sık dokuduklarını kaydetti.

Bu yıl yeni bir kadro yeni bir teknik heyetle yollarına devam edeceklerini ifade eden Sözlü, "Yabancı transferi ile ilgili çalışmalar sürüyor. Görüştüğümüz oyuncular var. Netlik kazandıkça kamuoyu ile paylaşacağız. Gecen yıl iyi bir performans yakalayan oyuncularımızdan Loren Ervin İtalya' da bir takımla anlaştı. Üç sezondur takımımızda oynayan Micelle Campbell ise Galatasaray'a transfer oldu. Bu iki ismin yerine mutlaka çok kaliteli yabancılar alacağız." şeklinde konuştu.

Başkanları böyle açıklama yapmış.

Işıl-XXX-Augustus-Campbell-Fowles şeklinde olur ilk 5.

2 numaraya alınacak yabancı çok önemli.

A MİLLİ TAKIM (65): Ceyda Kozluca 20 (11 ribaund- 1 asist), Gökçe Doğan (1 ribaund- 2 asist), Gizem Yavuz 6 (4 ribaund- 2 asist), Bahar Yapar 4 (1 asist), Gülşah Akkaya 6 (5 ribaund- 2 asist), Meriç Yenal 9 (3 ribaund), Melek Bilge 11 (5 ribaund- 3 asist), Mehtap Gezer 8 (6 ribaund- 4 asist), Deniz Çolakoğlu 3 (1 ribaund)

ÜMİT MİLLİ TAKIM (91): Simay Karaman 14 (2 ribaund), Burcu Çiğil 5 (2 ribaund- 3 asist), Özge Yavaş 6 (2 ribaund- 3 asist), Yasemen Saylar 16 (4 ribaund- 2 asist), Damla Gezgin 3, Asena Yalçın 8 (1 ribaund- 2 asist), Duygu Fırat 7 (2 ribaund- 1 asist), Harika Özden (2 ribaund), Tuğçe Canıtez 14 (5 ribaund- 5 asist), Esra Ural 5 (4 ribaund), Gamze Takmaz 6 (1 ribaund- 1 asist), Tuğçe Murat 2 (4 ribaund- 1 asist), İpek Derici 3, Yelda Kavazoğlu 2

Ceyda'yı da alırız umarım.

bu yonetim anlayışıyla bir şey olmaz elinde evreni tutamayan istedigi oyuncuların coguyla anlaşamayan sponsor degiştiremeyen stadın bitmesini gelirlerimiz artmasını ve sponsorun degişmesini bekleyecegiz bunuda yaparsa adnan polat yapar ama boyle amatorce yonetilen yoneticiler yuzunden istifa ettirilme konumuna gelmeden

GSbasket.orgda buldum cok guzel bir yorum arkadaşlar :

Fenerbahçe karşında bu gibi durumlarda hep vurgun yemeye alışmış bir yönetimden daha fazlasını beklenmezdi zaten. Haluk Yıldırımı almaları bende tam hayal kırıklığı yarattı. Haluk'uk yaşına falan takıldığımdan değil, ama vizyonsuzluğu bize yaftamalarını bünyem kaldırmıyor. Fenerbahçe ile basketboldaki makasın en az on yıl açılmasını sağlayan bu yönetimi kınıyorum. Ben tribünlerde üç şampiyonluk yaşamış biriyim, birçok genç arkadaşım o günleri yaşamadı. Biz şimdi sezonda alacağımız bir fener galibiyetiyle övünüyoruz ya o zamanlar fenerbahçe üst üste altı yıl bizi yenememişti. Ama basketbol şubesinin başında Faruk Süren gibi bir yönetici vardı. Yugoslavyadan genç sporcu çıkışı yasaktı Nihat İziçi getirdi, Eczacıbaşının elinden Ömer Büyükaycan aldı, Efesin elinden Hakan Yörükoğlunu aldı, Çukurovadan Mehmet Ali Tlabar, Michael Scearsses, ptt den sayı kralı Serdar Apaydın, Calvin vs. yani kısacası transferin kralı bizdik, biz transfer yaptıktan sonra diğerleri kadrolarını yapardı. Aslında bu takım Galatasaray olarak çıksa mücadele etse, ne derece elde ederse etsin umurumda olmaz baş tacı yaparım, ama Ülker bütün imkanlarını fenere akıtırken, ürün satışları tehlikeye düşmesin diye yan sanayi ürünlerin crownu Galatasaraya, kola turkayı B.taşa yamadı. Arkadaşlar ne kadar süre sonra bu takım şampiyon olacağını ve eurolige katılacağını düşünüyorsunuz ben bu kafaya sahip yöneticilerle artık bunun kaf dağının ardında olduğunu düşünüyorum. Bu yılda f.bahçeye lokma olmamız kaçınılmaz bununda bir numaralı müsebbihi basiretsiz yöneticilerdir.

Fenerbahçe karşında bu gibi durumlarda hep vurgun yemeye alışmış bir yönetimden daha fazlasını beklenmezdi zaten. Haluk Yıldırımı almaları bende tam hayal kırıklığı yarattı. Haluk'uk yaşına falan takıldığımdan değil, ama vizyonsuzluğu bize yaftamalarını bünyem kaldırmıyor. Fenerbahçe ile basketboldaki makasın en az on yıl açılmasını sağlayan bu yönetimi kınıyorum. Ben tribünlerde üç şampiyonluk yaşamış biriyim, birçok genç arkadaşım o günleri yaşamadı. Biz şimdi sezonda alacağımız bir fener galibiyetiyle övünüyoruz ya o zamanlar fenerbahçe üst üste altı yıl bizi yenememişti. Ama basketbol şubesinin başında Faruk Süren gibi bir yönetici vardı. Yugoslavyadan genç sporcu çıkışı yasaktı Nihat İziçi getirdi, Eczacıbaşının elinden Ömer Büyükaycan aldı, Efesin elinden Hakan Yörükoğlunu aldı, Çukurovadan Mehmet Ali Tlabar, Michael Scearsses, ptt den sayı kralı Serdar Apaydın, Calvin vs. yani kısacası transferin kralı bizdik, biz transfer yaptıktan sonra diğerleri kadrolarını yapardı. Aslında bu takım Galatasaray olarak çıksa mücadele etse, ne derece elde ederse etsin umurumda olmaz baş tacı yaparım, ama Ülker bütün imkanlarını fenere akıtırken, ürün satışları tehlikeye düşmesin diye yan sanayi ürünlerin crownu Galatasaraya, kola turkayı B.taşa yamadı. Arkadaşlar ne kadar süre sonra bu takım şampiyon olacağını ve eurolige katılacağını düşünüyorsunuz ben bu kafaya sahip yöneticilerle artık bunun kaf dağının ardında olduğunu düşünüyorum. Bu yılda f.bahçeye lokma olmamız kaçınılmaz bununda bir numaralı müsebbihi basiretsiz yöneticilerdir.

Kesinlikle katılıyorum.Adnan Polat iyi niyetli ve başarılı olabilir.

Ama Adnan Sezgin,Mehmet Helvacı gibi vizyonu sınırlı yöneticilerle bu işler kotarılmaz.Her şubenin başına işin ehli isimler geçmeli.

cok ıyı bır yazı

Geri
Üst Alt