2010-2011 Basketbol Transfer Sezonu - Sayfa 5 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

2010-2011 Basketbol Transfer Sezonu


Cevap: 2010-2011 Basketbol Transfer Sezonu



Ömer Aşık olsa da olur.



Ömer Aşık'ın son durumu ne acaba? Bonservis bedeli ödemeden Furkan'ın yerine Ömer'i alabilirsek daha iyi olur...



Galatasaray’ın Furkan atağı…



Potada Galatasaray fırtınası esiyor.



Takımın başına Türk Basketbolu’nun tecrübeli antrenörlerinden Oktay Mahmuti’yi getiren sarı-kırmızılılar, geleceğin yıldızı olarak lanse edilen Pınar Karşıyaka’nın 1991 doğumlu, 2.04 cm boyundaki basketbolcusu Furkan Aldemir’i de istiyor. G.Saray Başkan yardımcısı Haldun Üstünel’in, İzmir temsilcisine 1,5 milyon Dolar teklif ettiği öğrenildi. Üniversite sınavında İstanbul’da bir okul kazanan ancak İzmir’de yaşadığı için kaydını dondurmak zorunda kalan Furkan da bu teklife sıcak bakıyor.



Kaynak: Sabah,Gökhan Özyurtlu
 
Cevap: 2010-2011 Basketbol Transfer Sezonu



İyi bir yerli 5 numara şu an için ihtiyaç duyduğumuz en önemli yer.Gündemdeki isimlerin hepsi kaliteli isimler ama bence aralarından en zoru Furkan.
 
Cevap: 2010-2011 Basketbol Transfer Sezonu



Saglam bir PG ve Center lazim bize.



Engin Atsür/Sinan - Kalipli Amerikali veya Omar Cook - Furkan/Ermal Kuqo/Ömer çok iyi giderdi bize.



Su andaki yabancilarimiz:

D-Wash (SG'de oynarken daha faydali bana göre)

Rancik (SF-PF)

Wilkenson (PF)

Yani PG ve C lazim
 
Cevap: 2010-2011 Basketbol Transfer Sezonu



Kerem Gonlum'un donusuyle Efes'in en zayıf uzun halkası olacak olan Ermal'i alabiliriz.

Ulkenin en iyi pivot hareketlerini yapan uzunu desem dogrudur Ermal için. Ama zayıf noktaları var tabi. Keske alabilsek Ermal'i.



Ersan Daglı mutlaka alınmalı. Banvit ve Trabzon pesindeymis. Bildigim telekom'la sozlesmesinin devam ettigi, hali hazırda TC olmus Dudley'i Telekom niye bıraksın? Anlayabilmis degilim ama dedikodular bu yonde.



Dudley + Ermal demek, Evren'in acıgını kapatabilmek demek.



Wilkinson + Rancik + Ersan Daglı + Ermal seklindeki uzun rotasyonu oldukca kaliteli ve dengeli sayılır.
 
Cevap: 2010-2011 Basketbol Transfer Sezonu



Telekom küçülmeye gidiyor bu sen , ondan dolayıdır ki oyuncularıyla 25 yaş rotasyonu oluşturmak istiyorlar zannedersem.



Ben bu takımaBir yabancı bir de yerli olmak üzere skorer guard istiyorum. Yerli skorer guard Serkan Erdoğan olabilir. Rotasyon oluşturabilmek için ise Tutku ile Dudley iyi olabilir.
 
Cevap: 2010-2011 Basketbol Transfer Sezonu



Arkadaşlar Asımla ya da furkanla hiç ilgilenmedik.ilgilenmiyoruzda...Geçen sene çoğu transferi önceden paylaşmaya çalıştım bu sene 2-3 duyum almış bulunmaktayım..



Ermalle anlaşma aşamasındayız...Alacağı para konusunda sorun varmış...



Cevherin İspanyadan talipleri varmış,bizde teklif ettik ama eğer kafasında avrupa varsa o iş biraz zor olur ama ilgilendiğimiz doğru...



Engini istedik,ama olmadı...



Asıl bomba bir yabancı transfermiş ama ismini alabilmek nasib olmadı...Fransadan geliyormuş.



Gsbasket / Umut Erdem



Ermal ve Cevher çok iyi olur.
 
Cevap: 2010-2011 Basketbol Transfer Sezonu



hedefler büyük ama sponsor cafe crown olduktan sonra bişey olmayacak sanırım stad bitene kadar ulkerle devam edicez ve iyi bir kadro oluşturamıyacagiz herşey galatasarayda stad bittikten sonra başlayacak gibi geliyor bana basketbolda ve voleybolda bu kadar duyarsız olmamızı anlamıyorum.
 
Cevap: 2010-2011 Basketbol Transfer Sezonu



Galatasaray, Botaşlı Gülşah Gümüşay’ı transfer etmek üzere harekete geçti. 1989 doğumlu olan Gülşah Gümüşay’ın transferi kapalı olduğu için Galatasaray’ın Botaş’tan bonservis alması gerekecek.



3 sezondur Botaş’ın “A” takımında oynayan ve gelecek vadeden genç basketbolcunun, Galatasaray’ın uzun vadeli projesinin içinde olduğu öğrenildi.



Gülşah Gümüşay 26 maçta 24.59 dakika, 7.46 sayı, % 40 iki sayı, %32.1 üç sayı, %85.7 serbest atış, 2.9 ribaund, 1.4 assist, 1.0 top çalma, 1.5 top kaybı ile oynamıştı.



BASKETFAUL



Gülşah alınabilecek nadir Türk oyunculadan. Alınmasını çok isterim.
 
Ermal Galatasaray’da İddiası



ermalefes.jpg






Geçen sezon Pamesa Valencia’dan Efes Pilsen’e transfer olan ve 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık sözleşmeye imza atan Ermal Kurtoğlu, Galatasaray Cafe Crown’la anlaştı. Kulüp opsiyonu bulunan oyuncu Efes Pilsen’den ayrılınca Sarı – Kırmızılıların teklifine olumlu yanıt verdi ve transferde sona gelindi. Ermal, büyük başarılara imza attığı Oktay Mahmuti ile yeniden aynı çatı altında buluşacak. Resmi açıklamanın bugün yapılması bekleniyor.



1980 doğumlu 2.08 boyundaki Ermal, sezonu 5.3 sayı, 3.5 ribaunt ve 0.92 asist ortalamasıyla tamamladı. Kuqo özellikle final serisinde bençten gelerek Efes’e hem savunmada hem de hücumda verdiği katkıyla dikkat çekti.



basketdergisi.com
 
Cevap: 2010-2011 Basketbol Transfer Sezonu



Daha dün yazmıştık Ermal'in durumu hakkında bir yazı. Efes Pilsen opsiyonu kullanmak istemediğini söyleyince o da kendisi için çok değerli olan Oktay Mahmuti'nin takımını, G.Saray Cafe Crown'u seçmiş. Gece 1 gibi bitmiş transfer, uyumuyor olsam o civarlarda girerdim haberi ama kısmet ufak bir gecikmeyle bu sabahaymış. Hayırlı olsun Kuqo'ya, istediği ve beklediği süreleri sarı kırmızılı forma altında bulacaktır.



Salsabasket özel haberidir.



Salsa basket de yazdıysa bu iş bitmiştir :)
 
Üst Alt