2010-2011 Basketbol Transfer Sezonu

Cevap: 2010-2011 Basketbol Transfer Sezonu

Furkan Aldemir'i alabilsek seneye 2-3 yıl içinde kesin 1 Şampiyonluk garanti.Adam ribaund canavarı resmen.

Ender ve Furkan bugun için imkansıza yakın transferler. Ya taylor gidip uzun gelecek (kim gelecekse artık boşta çok iyi uzunda yok) ya da taylor gidip bir uzun ve bir pg gelecek 6 yabancıyla yola devam edecegiz. Ben olsam 6 yabancıya çıkardım. Pg almazsak Tutku sakatlanırsa(ki yatkın) ayvayı yeriz.

Furkan kutsal topraklardan ayrılmaz. :)

Biraz uçuk bir öneri olabilir ama Rafer Alston ne durumda şu anda ? Iverson ile aynı yaşta sayılır ve Iverson kadar kariyeri olmasa da çok ses getirir , Allen Türkiye´ye gelebiliyorsa o da gelebilir şu durumda bence .Iverson 1 milyona oynuyor , Rafer 600-700 gibi bir rakama ikna edilebilir .AI´dan da daha fazla katkı yapacağına eminim . Yaşlandığını biliyorum ama nerede , ne kadar süre alıyor onu bilmiyorum.

rafer alston gibi sorunlu takım düzenini bozan bir adam kendi gelse bile oktay mahmudi istemez. oktay hocanın takımında herkes takımın parçasıdır.ona göre transfer yapar.

Cuneyt Erden'i kiralasak faydalı olabilir aslında parasını alamamışsa, sozlesmesini fesh edebilir ya da kiraya zorlayabilir kulubunu.

Kerem Tunçeri + Sinan Güler + Kerem Gönlüm üçlüsü çok güzel olurdu laan :D

Bize sadece İyi bir Pota altı lazım:)...Zaten herkezin hemen hemen ortak görüşü bu..

Sinan Güler'in babası fanatik fenerli ama kendisi iyi bir Galatasaraylı :D sermet şüküt olayı gibi.

Galatasaray yenilgisi Fenerbahçeye çok ağır gelmiş olacakki bastırdı parayı aldı Jasikeviciusu :D Çok büyük bir transfer çok eziliriz o kadro karşısında bizde birilerini alalım :D Ender Arslandan başlamak gerek !

Galatasaray yenilgisi Fenerbahçeye çok ağır gelmiş olacakki bastırdı parayı aldı Jasikeviciusu :D Çok büyük bir transfer çok eziliriz o kadro karşısında bizde birilerini alalım :D Ender Arslandan başlamak gerek !

Oktay Mahmudi'nin başında olduğu hiçbir takım, karşısında dünyanın en iyi takımı olsa kolay kolay ezilmez.Savunma direncimiz yeter.

1- Bize kaliteli içeride sertlik verecek, ribaund katkısı yapabilecek bir uzun,

2- Yerli olursa yedek bir pg, yabancı olursa top paylaşımını bilen, savunması iyi bir pg/sg lazım.

Ya geçen mesajı dalga amaçlı yazmıştım da ben de görüşlerimi yazayım.

Haluk Yıldırım, 10 numaralı oyuncumuz (Rochistie sanırım) gibi oyuncularla yolları ayırmalıyız.

Pota altında sertliğe sertlikle cevap verecek, ribaund alacak ve serbest atışlarda eli titremeyecek bir pota altı oyuncusu almalıyız.

Oyun kurucu olarak Ender Arslan iyi fikir ancak maç kazandırabilecek bir oyuncu gelmeli oraya.

Basketbola çok hakim değilim ancak şu an gördüklerim bunlar.

bu sene hamle yapma imkanı çok az gerçekten. taylor kesin yollanmalı. guard alınmalı onun yerine.ama uzun rotasyonu da zayıf. shumpert türk yapılabilse her şey güzel olacaktı. bu sene ligde şampiyonluk çok zor. yönetim avrupa da kupa istiyorsa iyi bir uzun alıp 6.yabancı olarak tutmalı. bir uzun bir guard takviyesi eurocup şampiyonluğı için önemli adımlar olur. seney shumpert türk statüsünde oynayacak. cemal nalganın cezası bitiyor dönerse pota altına sertlik getirir.kerem gönlüm-tunçeri en az biri muhakkak alınmalı.haluk sene sonu yolcu olur. gençler de kiraya gider. kerem-tutku guard. ship-evren 2 numara belki 1 ve 2 oynayabilen bir yabancı alınabilir? 3 numarada transfer,shumpert,caner. 4 numarada kerem gönlüm,transfer 5 numarada cemal,andric(yerine iyi bir uzun alınabilir) 3 numaraya simas dönerse çok iyi olur. işte öyle bir kadro eurlig ve türkiyede iş yapar. çünkü oktay mahmudi faktörü de var:)

Seneye şampiyonluk için yeterli kadro kurulacağına eminim. Biz bu sezona bakalım. :)

Bu sezon eğer şampiyonluk hedefimiz varsa ne yapıp edip Furkan'ı almalıyız.

Geri
Üst Alt