2010-2011 Basketbol Transfer Sezonu

Cevap: 2010-2011 Basketbol Transfer Sezonu

Bu haftaiçi Oğuz Savaş derim , susarım.

Cimbom tanıdık forvetin peşinde!

Başarılı coach Oktay Mahmuti yönetiminde iddialı bir kadro oluşturmak isteyen Galatasaray Cafe Crown, Montepaschi Siena’dan ayrılması gündemde olan Henry Domercant’ı renklerine bağlamak istiyor.

Mahmuti ile Efes Pilsen’de beraber çalışan ve Türkiye’de Pınar Karşıyaka forması da giyen Bosna Hersek pasaportlu oyuncunun yıllık ücretinin bu transfer önündeki en büyük engel olduğu belirtiliyor. AJ Milano’nun da talip olduğu Domercant’ın yıllık 1 Milyon Dolar istediği ifade edildi. Siena ile şampiyonluk yaşayan Domercant, sezonu 9 sayı 1.5 ribaunt ve 1 asist ortalamasıya tamamladı.

Kaynak: Basketdergisi

Oğuz serbest kaldı

Fenerbahçe Ülker’in başarılı pivotu Oğuz Savaş serbest kaldı.

Genç oyuncunun Sarı – Lacivertliler ile olan sözleşmesi sona ererken milli oyuncunun hangi takıma transfer olacağı merak konusu oldu. Oğuz transferiyle ilgili olarak, “Şuanda serbestim. Fenerbahçe Ülker sözleşmeyi uzatmak istiyor. Bunun yanında Galatasaray Cafe Crown, Efes Pilsen ve yurtdışından da teklifler var. Ben fazla beklemek istemiyorum. Bu nedenle her şeyin birkaç gün içerisinde netleşmesini bekliyorum” dedi. Oğuz, Beko Basketbol Ligi’ni 8.3 sayı 4.1 ribaunt ortalamasıyla tamamladı.

Kaynak: Basketdergisi

Galatasaray Cafe Crown yeni oyun kurucusunun imza atmasını bekliyor!

Amerikalı oyun kurucuya sözleşme gönderildi, imza atılması ve faks ile geri dönmesi bekleniyor.

Bu son prosedür biter bitmez, resmi sitemizdan açıklama yapılacak.

Facebook / Galatasaray Cafe Crown

Terrel McIntyre

Amerikalı bir oyun kurucu ile anlaşma noktasında olduğumuz haberleri dolanıyor

Bu isim büyük olasılıkla Terrel McIntyre

Siena'da oynayan ve Solomon'un eski takım arkadaşı oyuncu, Avrupa'nın tartışmasız en iyi 3 oyun kurucusundan biri

Bir ara Barcelona Olimpiakos ve Panathinakos'un da ilgilendiği haberleri dolanıyordu

C_3_Media_780514_immagine_l.jpg

Galatasaray Cafe Crown yeni oyun kurucusunun imza atmasını bekliyor!

Amerikalı oyun kurucuya sözleşme gönderildi, imza atılması ve faks ile geri dönmesi bekleniyor.

Bu son prosedür biter bitmez, resmi sitemizdan açıklama yapılacak.

Facebook / Galatasaray Cafe Crown

Kimmis bu ?

Cevap: Terrel McIntyre

Amerikalı bir oyun kurucu ile anlaşma noktasında olduğumuz haberleri dolanıyor

Bu isim büyük olasılıkla Terrel McIntyre

Siena'da oynayan ve Solomon'un eski takım arkadaşı oyuncu, Avrupa'nın tartışmasız en iyi 3 oyun kurucusundan biri

İnşallah gelirse muhteşem olur.

Ne zaman belli olacak acaba ; bir de Mcİntyre ismi çıktı iyice heyecanlandım.

Bir süredir basında adı Efes Pilsen'le yazılan Oğuz Savaş ile görüştük bu sabah, transferindeki durumun ne olacağı ile ilgili. 'Şu anda hiçbir şey yok, ben de bekliyorum' oldu cevabı. Ve '1-2 gün içinde netleşir ama' diye de ekledi. Sözleşmesinin bittiği F.Bahçe Ülker'den kesin olarak ayrılma durumunun olup olmadığını sordum, hani oradan kesin ayrıldın ama nereye gideceğin mi belli değil gibisinden. 'Hayır, takımımda da kalabilirim' dedi. Son kontra sorum ise 'Peki seni yurtiçi pazarından isteyen takımlar hangileri? Efes? G.Saray?' oldu. Ama Oğuz yine güzel bir cevap verip 'Yurtdışı dahil birçok teklif var, ama işler netleşsin, öyle konuşuruz' dedi ve konuşmayı noktaladık. Bekliyoruz biz de Oğuz'un kararının ne yönde olacağını?

Bende Oktay Mahmuti farkıyla , Henry Domercant iddiaları dolanıyor. Haydi hayırlısı.

Bir tarafta Mitchell söylentileri bir tarafta McIntyre söylentileri ...

Mitchell gelmesin yahu , hedef yükselttik diyoruz Mitchell geliyor diyoruz. Mahmut Hoca istememiştir umarım.

Facebook'ta bir yerde Eurochallenge'da iyi bir sezon geçirmiş deniliyordu.%90 Mitchell :o

Mitchell gelirse büyük hayal kırıklığı olur.

Geri
Üst Alt