2010-2011 Basketbol Transfer Sezonu

Cevap: 2010-2011 Basketbol Transfer Sezonu

Basketbol şubemizin yönetimi Eurolig'e o kadar yabancı ki bizi Eurolig'e alacakları hiç aklımdan geçmemişti.Aslına bakarsak hiç haketmiyoruz ama düzenli yatırım ve Eurolig seviyesinde salon herşeyin anahtarı bunlar,zor değil ama istek olması lazım.

Oktay hocaya güveniyorum bu konuda. Önümüzdeki sene sponsorluk sözleşmesi de bitiyormuş. Daha iyi bir sponsor ile çok iyi yerlere gelebiliriz.

Mirsad bikini giysin ama Galatasaray forması giymesin .

Oktay hocaya güveniyorum bu konuda. Önümüzdeki sene sponsorluk sözleşmesi de bitiyormuş. Daha iyi bir sponsor ile çok iyi yerlere gelebiliriz.

Bu sene iyi işler yapılıyor.Sözleşmeler hep uzun vadeli ve iyi isimler üzerinde yoğunlaşıyoruz ama salonu 6.000 kişilik planlıyoruz,o zaman olmuyor işte.Ben de Oktay Hoca'ya sabredilirse çok şeyin değişeceğine inanıyorum en başta salon konusu.

Euroleague katılma şansımız olduğundan emin misiniz? (yanlışlık olabilir Eurocup'tur o diyorum hala...:))

Eyüp abi:Omar Cook ve Domercant heran sarı kırmızı formayı giyebilir, bu transferlerin imza atması ile bende emekliye ayrılacağım, umarım birileri hakkımda yazdıklarından utanır

Gsbaskette yazmışlar demin.

Euroleague katılma şansımız olduğundan emin misiniz? (yanlışlık olabilir Eurocup'tur o diyorum hala...:))

GSBaskette konuşuluyordu :

Cok acık bir şekilde söylenebilir ki seneye Euroleague 6torbadan olusturulacak ve her torbada 4 takım olacak.22 takımın yerı garantı ve 2 takıma wild card verilecek.Bu takımlardan biri de biz olabiliriz.Ayrıca Beşiktaş'ta başvuru yapan diğer bir Türk takımı.

Oktay mahmuti ilk röportajında euroleague başvuru yaptık demişti..Ntvsporla yaptığı röportajda..hatta bende türkçesi bu kadar mı kötü eurocup yerine euroleague dedi demiştim kendi kendime..

Sebebi belli oldu..:)

Transfer için bu haber mi bekleniyor acaba? :)

Büyük ihtimal öyledir.Ama böyle bişey gerçekleşirse bomba olur harbiden :) Beşiktaş'a karşı önde olduğumuzu düşünüyorum bir rakibi geride bıraktık yani :P

OK, we have a classification table, by ratings:

Rating 1:

CSKA, Barcelona, Olympiakos, Partizan

Rating 2:

Maccabi, Real, Caja, Prokom

Rating 3:

Siena, Efes, Unicaja, PAO

Rating 4:

Milan, Zalgiris, Cibona, Ulker

Rating 5:

Rome, Valencia, Rytas, Cholet

Rating 6:

Olympia, Bamberg, Classification 1, Classification 2.

Classification teams:

ALBA, SKYLINERS, Aris, PANELLINIOS ,

CASERTA, BESIKTAS, GALATASARAY, Khimki,

Unics, Galil/Gilboa, NYMBURK , Charleroi,

Le Mans, ASVEL, Roanne, Novo Mesto,

AZOVMASH, Barons, Hemofarm

kısaca oradan 16 takım turnuva yapacak ve en son kalan 2 takım euroleauge 6.torbadan girecek.

Olay bundan ibaret :)

Eyüp abi:Omar Cook ve Domercant heran sarı kırmızı formayı giyebilir, bu transferlerin imza atması ile bende emekliye ayrılacağım, umarım birileri hakkımda yazdıklarından utanır

Gsbaskette yazmışlar demin.

İnşallah. Zaten Eyüp abi diyorsa kesin doğrudur.

BEKO Basketbol Ligi'nde sezonu şampiyon olarak tamamlayan ve de ad... Devamını Görı transferde sıklıkla gündeme gelen Fenerbahçe Ülker'in Henry Domercant ile ilgilendiği belirtiliyor. Galatasaray CafeCrown'un da gündeminde olan Domercant konusunda Sarı-Lacivertli ekibin nazız yokladığı bilgileri ulaşırken Domercant 'ın da Türkiye'ye dönüş konusunda olumlu yaklaşım gösterdiği vurgulandı.

bu fener transfer politikasını bizim takımımıza bakarak yönelmeye başladı kime el atsak talip oluyor her bransda ama hata bizde surekli facebook ve forum sitelerinde o geliyor bu geliyor diye insanlar umitlendiriliyor ve diger takım tarafındanda takip ediliyor adamların futbolda yaptıgını gorduk haldun ustunel gibi bi kaç adam lazımken biz elimizdeki adamı kusturuyoruz adnan sezgine umut baglamısız basketbolda bile bize haldun ustunel lazım inşallah seneye sponsorluk anlşaşması bitecek iyi bir sponsor gelecek salon yapılıcak atadımız bitip gelirler artacak o yuzden bu sene sadece rutin bir sene olacak gibi geliyor ama boyle sene sonundabaşkana ve yonetime bakış açisi nasıl olur onuda bilemem başkana guven azalabilir galatasaray her branşda başarılı olmalıdır basketbol voleybol futbol ve diger branşlarda

Oktay Hoca bizdeyken Domercant´ın seçeceği takım belli rahat olun . Will card ile Euroleague kozlarıda yok artık .

G.Saray Cafe Crown iki Efes altyapılı genç oyuncuyu kadrosuna kattı. Burada onları yakından bilen eski Efesli teknik heyetin (Mahmuti & Alkaş) önemli bir etkisi olsa gerek.

Melih Mahmutoğlu'nu zaten Daçka ile yaşadığı 1. lig performansından ötürü tanıyor çoğu kişi. 1990 doğumlu, iyi bir şutör, tutturduğu zaman delice işler yapabiliyor. 2 sezondur hem 1. ligde Daçka, hem de 2. ligde Pertevniyal formaları giyerek her haftasonuna 2 maç sığdırır vaziyette. Geçen yıl Daçka'daki 1. lig istatistikleri biraz düşüşteydi ilk yılına göre. Şu anda Ümit Milli Takım kadrosunda ve dün oynanan Ukrayna maçında 20 sayıyla takımının en skoreri oldu. Pınar Karşıyaka, Erdemir, Oyak Renault, Mersin BŞB gibi birçok taliplisi vardı ama tercihi sarı kırmızılı takım oldu.

Sertaç Şanlı ise yine Efes altyapısından çıkan bir oyuncu. Önce okul ve ailevi problemler nedeniyle Pınar Karşıyaka'ya, oradan da kendisi için bonservis ödenerek (yoksa serbest kalıp bedavaya gidecekti) Türk Telekom'a geçti. 1991 doğumlu ve 2.14 boyunda. Geleceğin sağlam uzunlarından biri olarak gösteriliyor. Geçen sezon Genç Telekom formasıyla çıktığı 28 TB2L maçında maç başına 23 dakika sahada kaldı ve 11.64 sayı - 7.1 ribaund - 0.8 blok ortalamaları yakaladı. O da şu anda Ümit Milli Takım kampında. Dün Ukrayna karşısında 7 sayı da o üretti. Bu yıl Telekom'da göreve gelen koç Faruk Akagün, Uğur Öğüt ve Sertaç Şanlı'yı A Takım kadrosuna aldığını açıklamıştı ama Sertaç uçmuş gitmiş bile.

Güzel bir hamle bence. Göksenin Köksal'ı da sayarsak şu anda Ümit Milli Takım kadrosunda yer alan 3 tane çakı gibi oyuncusu oldu Mahmuti'nin. Piyasada dolanan isimlerden çok daha farklı bir hamle geldi sarı kırmızılı takımdan. Artık G.Saraylı taraftarların Ümit Milli Takım'ı biraz daha yakından takip etmeleri için 3 tane sağlam nedenleri var. Hayırlısı olsun.

Salsabasket özel haberidir.

Ömer Aşık, Sinan Güler, Cenk Akyol, Kerem Gönlüm, Kaya Peker gibi oyunculardan en az 2'sini kadroya katmak lazım.

Ömer Aşık, Sinan Güler, Cenk Akyol, Kerem Gönlüm, Kaya Peker gibi oyunculardan en az 2'sini kadroya katmak lazım.

Ömer Aşık veya Kerem Gönlüm çok iyi olur. Sinan Güler'in de çok faydalı olacağını düşünüyorum ben. Bunların üzerine kaliteli yabancılar da alınırsa yıllardır uzak olduğumuz şampiyonluk yarısına katılabiliriz. Omar Cook ve Domercant isimleri geçiyor zaten. Rancik kadroda. Jasaitis kalırsa çok sevinirim ben. Yabancı hakkı da 6 olacak galiba bu sene. Ama 5 yabancı yeterli olacaktır. Cook-Domercant-Jasaitis-Rancik-?? Jasaitis'i Oktay Mahmuti'nin istemediği söylentisi vardı. O zaman onu düşünmüşlerdir. Onun yerine de iyi bir yabancı alabiliriz. Ayrıca ben Ersin Dağlı'nın faydalı olabileceğini düşünüyorum.

Bu arada az önce alıntıladığım haberde ismi geçen Sertaç Şanlı hakkında yorumlar çok iyi GSbaskette. Melih'i zaten biliyoruz.

Ömer Aşık veya Kerem Gönlüm çok iyi olur. Sinan Güler'in de çok faydalı olacağını düşünüyorum ben. Bunların üzerine kaliteli yabancılar da alınırsa yıllardır uzak olduğumuz şampiyonluk yarısına katılabiliriz. Omar Cook ve Domercant isimleri geçiyor zaten. Rancik kadroda. Jasaitis kalırsa çok sevinirim ben. Yabancı hakkı da 6 olacak galiba bu sene. Ama 5 yabancı yeterli olacaktır. Cook-Domercant-Jasaitis-Rancik-?? Jasaitis'i Oktay Mahmuti'nin istemediği söylentisi vardı. O zaman onu düşünmüşlerdir. Onun yerine de iyi bir yabancı alabiliriz. Ayrıca ben Ersin Dağlı'nın faydalı olabileceğini düşünüyorum.

Bu arada az önce alıntıladığım haberde ismi geçen Sertaç Şanlı hakkında yorumlar çok iyi GSbaskette. Melih'i zaten biliyoruz.

G.Saray Guardını Buldu: Taylor Rochestie

Bu yıl 3 numaralı kupada (EuroChallenge) şampiyonluğa uzanan Alman takımı Göttingen'in oyun kurucusu Taylor Rochestie yeni sezonda G.Saray Cafe Crown forması giyecek. 1985 doğumlu oyuncu EuroChallenge Final-4'unda MVP seçilmiş ve takımını şampiyonluğa taşıyan 1 numaralı oyuncu olmuştu. 15.1 sayı - 3.2 asist - 2.8 ribaund ortalamaları tutturan Rochestie'nin üçlük yüzdesi ise %40 idi.

Kaynak:Salsa Basket

G.Saray Guardını Buldu: Taylor Rochestie

Bu yıl 3 numaralı kupada (EuroChallenge) şampiyonluğa uzanan Alman takımı Göttingen'in oyun kurucusu Taylor Rochestie yeni sezonda G.Saray Cafe Crown forması giyecek. 1985 doğumlu oyuncu EuroChallenge Final-4'unda MVP seçilmiş ve takımını şampiyonluğa taşıyan 1 numaralı oyuncu olmuştu. 15.1 sayı - 3.2 asist - 2.8 ribaund ortalamaları tutturan Rochestie'nin üçlük yüzdesi ise %40 idi.

Salsa Basket: G.Saray Guardını Buldu: Taylor Rochestie

Sertaç Şanlı ve Melih Mahmutoğlu G.Saray'da

G.Saray Cafe Crown iki Efes altyapılı genç oyuncuyu kadrosuna kattı. Burada onları yakından bilen eski Efesli teknik heyetin (Mahmuti & Alkaş) önemli bir etkisi olsa gerek.

Melih Mahmutoğlu'nu zaten Daçka ile yaşadığı 1. lig performansından ötürü tanıyor çoğu kişi. 1990 doğumlu, iyi bir şutör, tutturduğu zaman delice işler yapabiliyor. 2 sezondur hem 1. ligde Daçka, hem de 2. ligde Pertevniyal formaları giyerek her haftasonuna 2 maç sığdırır vaziyette. Geçen yıl Daçka'daki 1. lig istatistikleri biraz düşüşteydi ilk yılına göre. Şu anda Ümit Milli Takım kadrosunda ve dün oynanan Ukrayna maçında 20 sayıyla takımının en skoreri oldu. Pınar Karşıyaka, Erdemir, Oyak Renault, Mersin BŞB gibi birçok taliplisi vardı ama tercihi sarı kırmızılı takım oldu.

Sertaç Şanlı ise yine Efes altyapısından çıkan bir oyuncu. Önce okul ve ailevi problemler nedeniyle Pınar Karşıyaka'ya, oradan da kendisi için bonservis ödenerek (yoksa serbest kalıp bedavaya gidecekti) Türk Telekom'a geçti. 1991 doğumlu ve 2.14 boyunda. Geleceğin sağlam uzunlarından biri olarak gösteriliyor. Geçen sezon Genç Telekom formasıyla çıktığı 28 TB2L maçında maç başına 23 dakika sahada kaldı ve 11.64 sayı - 7.1 ribaund - 0.8 blok ortalamaları yakaladı. O da şu anda Ümit Milli Takım kampında. Dün Ukrayna karşısında 7 sayı da o üretti. Bu yıl Telekom'da göreve gelen koç Faruk Akagün, Uğur Öğüt ve Sertaç Şanlı'yı A Takım kadrosuna aldığını açıklamıştı ama Sertaç uçmuş gitmiş bile. Bunda biraz da o bölgenin Rasim Başak, Adem Ören, Ümit Türkoğlu, Orhan Hacıyeva ve alınacak olası yabancılarla şişirilmesinin, haliyle Sertaç'ın süre şansının epey bir azalmasının payı var diye düşünüyorum.

Güzel bir hamle bence. Göksenin Köksal'ı da sayarsak şu anda Ümit Milli Takım kadrosunda yer alan 3 tane çakı gibi oyuncusu oldu Mahmuti'nin. Piyasada dolanan isimlerden çok daha farklı bir hamle geldi sarı kırmızılı takımdan. Artık G.Saraylı taraftarların Ümit Milli Takım'ı biraz daha yakından takip etmeleri için 3 tane sağlam nedenleri var. Hayırlısı olsun.

Salsa Basket: Sertaç Şanlı ve Melih Mahmutoğlu G.Saray'da

Cevap: Sertaç Şanlı ve Melih Mahmutoğlu G.Saray'da

Oh iyi, adaşım da gelmiş. Valla bu takım seyredilir arkadaşlar, kefilim.

Geri
Üst Alt