2010-2011 Basketbol Transfer Sezonu

Cevap: 2010-2011 Basketbol Transfer Sezonu

ya boyle heveslendırıyorsunuz sonra fosc oluyor engın dedık omer dedık kalıtelı yabancı dedık maalesef transferlerımız cok kotu ermalla tutkunun son ıkı sezonuda cok kotu heveslenıp heveslenıp offf cekıyoruz maalesef bu senede boş stad bıtınce hersey

Kaynak belirtip böyle böyle oluyor derdim. Amma velakin bu işler gizli oluyor. İsim yayıp da kulübü zora sokmaya fiyat yükseltmeye gerek yok.İster inan ister inanma demekten başka birşey gelmiyor içindne insanın.

Kaynak belirtip böyle böyle oluyor derdim. Amma velakin bu işler gizli oluyor. İsim yayıp da kulübü zora sokmaya fiyat yükseltmeye gerek yok.İster inan ister inanma demekten başka birşey gelmiyor içindne insanın.

Söylememeni doğru buluyorum Kulube zarar veriyor gerçekten.. Ama Merak ediyorum sorun olursada cevaplamayabilirsin.. Alacağımız kişi Saydığım isimlerden biri olabilirmi. Yani türk olabilirmi..

Şimdi Oğuz Efes'e Kaya Fener'e gider. Ersin'i ya biz ya Efes alır. Efes alırsa Kerem'i bırakır. Onu da biz alırız.

Kaya Peker ve Oğuz Savaş Fenerbahceye gitmiş.. Ermal ve Tutku transferlerinden sonra havaya girmiştik.. Boşuna Boşuna heveslenmişiz.. Bu senede Şubede Değişen bir şey olmayacak galiba.

FbÜLker Kaya Peker ile sözleşme imzalamış 2 yıllık. O kadar küfür ettiler adama ilginç.

bizim takımdan yine birşey olmaz ep-fü finali tekrarlanır malesef

Ömer Aşık ne durumda acaba?Belki onu transfer ederiz...

ömer aşıkta Chicago ile anlaşmak üzereymiş

kasunla dedikodularımız çıkmış sitelerde doğruluk payı ?

Geri
Üst Alt