2010 DKE | Bosna Hersek 1-1 Türkiye | Bilino Polje Stadı | Maç Sonucu

Cevap: 2010 DKE | Bosna Hersek 1-1 Türkiye | Bilino Polje Stadı | Maç Sonucu

Millet Ardaya hayıflıyor e malum medya bilerek gereksiz övmeler sonucu olacağı bu peki volkan efendi serbest vuruşta duruşu hatalı pozisyon alışı hatalı resmen ne de olsa gol olmaz mantığı vardı Allah için herif iyi gol attı hakkını vermek gerek, stajyer sercan, facia sağ kanat, prens denen o şahış Milli Takım da hak eden değil torpilliler oynuyor yani Lig takımlarından da kötü gidiş hat önder ceyhun gibi odunları almışsın al Aşığı. İkinci yarı al sabri yi ( hep derim bu adam kazma ama gökhan daha da kazmadır hatta adam değildir.).

Ayrıca bu maçı Fox'a verenin... Fox'daki o spikerin... Ersun Yanal'ın... o reklam veren ... ta... 120 bin lira artı primler ile haram yiyen Terim'in... Utanınlan

estonya kendi evinde oynuyor bosna skor olarak geriye düserse estonya evinde puan kapar,soguk kis sartlarinda oynanicak ve mac oldukca sert gecicektir.

Keske bu hesaplara kalmsaydik fakat bugün hakemi gecemedik,zaten suanda foxta pozisyonu tekrar gösteriliyor faul degil deniyor,bende gülüyorum hangi faul hicbir standarti olmiyan tüm haklarini bosnaya kullanan bir hakem.

Fatih terimide tribüne göndermesi bunlarin hepsini planli buluyorum,fatih hoca ne yaptida tribüne gönderdi hakem cok güzel isini gördü.

hocam yapmayın Allah askına! ne ekolü?? koskoca Alman ekolünün karsısında boyle oynamadık biz..

gazla calısan bi takımımız var.. iman gucu yerinde olursa oehh. Allah askına cıkamadığımız gruba bak. Estonya'dan, ErmenistaN'dan, Belçika'dan 6 şar puan alsan 18 eder..

topcular macı hiç ciddiye almamıs.. ne pres yaptılar ne kademe, biri topa girerken diğerleri aval aval baktı. milli takımdaki herkes kendini ibrahimoviç, drogba falan sanıyo heralde.

sahada onbir tane yureksiz topcu seyrettik al birini vur ötekine..

Estonya maçında ruhsuzluğu nedeniyle sinirlendiğimiz Kazım gibiydi bütün takım.

Nefret ediyorum bu Gokhan balonundan, Bosnaya maçi satsaydi, ancak boyle oynardi.

Semih'te çok kotuydu, butun maç bir tek olumlu hareketi yok.

Arda'ya laf atan fenerliler Gökhan Gönülün pisliğini temizlesinler önce dünyanın en rezil sağ beki maçı bilerek Bosna Herseke veren kazmaoğlukazma

Keske yenebılseydık.Keske Dunya kupasına gıtseydık.Ne olurduki sanki

Oğlum şimdi mi sövüyorsunuz Gökhan'a??!! muahuahauha. Benim maçtan önce, hatta Estonya maçında önce Sabri ve Gökhan Gönül için neler dediğime bakın. Ondan sonra konuşalım sizinle.

Terim'e laf yok.. dünyanın gelmiş geçmiş en büyük hocası o, imparator !!! italyan imparatoru !!! turkcell reklamındaki karizmayı görmüyomusunuz lang !!! bosnayı yenmemiş banane, adamın seksiliği yeter...

Dunyanin en rezil futbolcusu adayi da gokhana gidiyor.

Salihoviç dehşet gol atmış öff bee

antu'da yine ARDA'ya sallıyor angutlar.. adama sorarlar gökhan gönül lavuğu maçın içine etmedimi!!!

arda'dan cok Fatih Terim'e sallarlar bu aksam..işi yine takım fanatizmine getirirler.. be de o zaman derim ki birader sahada 6 tane FB menşeili topcu vardı. (Gökhan, Önder, Tuncay, Semih, Emre, Volkan).

yahu biraz fanatikjçe olacak ama FB ağırlıklı bir milli takımın, milli takımlar tarihinde ne zaman basarılı olduğu görülmüş ki bu aksam tersi olsun?

son bir kac mactır görüyorum da Ayhan Akman ne buyuk topcuymus meğer. yeminle bi Ayhan olsaydı topla oynama yüzdemiz en az 5 puan fazla olurdu.. bu skor da boyle olmazdı..

Harbiden maçın adamı nereye Arda oluyor. Ağzına etti maçın. Hea tabi tek başına değildi. Emre Tuncay Semih Önder Gökhan İsmail.

Maçın yıldızı Volkandır siz ne diyorsunuz !?

Fatih Hoca umrarım bundan sonra fantezilerini uygulayacağın başka bir yer bulursun, ben ne yaparsam bu mantığınla ne zarar verdiğinin farkında değilsin, yeter ulan yeter be.

Hakem ve Gökhan Gönül elele Bosna Hersek Turnuvaya...

Arda'nında iyi oynadığı söylenemez kabul kötüydü sadece son 10-15 dakika etkili oldu ama gökhan kazması beni hasta etti kaç tane gol kaçırdı kalenin dibindeyken topa vuramadı

Geri
Üst Alt