2010 DKE | Bosna Hersek 1-1 Türkiye | Bilino Polje Stadı | Maç Sonucu

Cevap: 2010 DKE | Bosna Hersek 1-1 Türkiye | Bilino Polje Stadı | Maç Sonucu

Aslında bir yandan da Dünya kupasına gitmememizi istiyorum.Çünkü son dakika golleriyle bir yere kadar gidebilirdik.Bu takıma bir ekol lazım.Bir sistem getirecek hoca ile anlaşılmalı.

Maçin adami Gokhan'dir, maç ne olduki maçin adami en iyi futbolcu olsun? Maçi bitiren gokhandir.

Arkadaslar yorumlara bakiyorumda ulusal takimi degil fenerbahcenin oyuncularini tartisiyoruz,biz bu bilinci yaptigimiz sürece zaten bir almanya brezilya olamayiz,hala yok gökhan gönül kötü yok su kötü,yani bu mudur olay,ulusal takima kirmizi beyaz gözlükle bakmayi ögrendigimiz zaman iste bir dev olucagiz.

Suan olayi kulüp düzeyine indirip onu bunu sucliyarak hicbir gelisim sagliyamayiz.

ceyhun un yerine mustafa sarp ı koysaydı bari

Seyretmedim rahatım.

Uzun zamandan beri milli takım maçları zevk vermiyor, seyretmiyorum.

Galatasaray yeter de artar bile. :)

Harbiden maçın adamı nereye Arda oluyor. Ağzına etti maçın. Hea tabi tek başına değildi. Emre Tuncay Semih Önder Gökhan İsmail.

Maçın yıldızı Volkandır siz ne diyorsunuz !?

Maçın yıldızı Bosna Hersek Milli Takımından Gökhan Gönül bence...

Yazık ya 8 sene olcak dünya kupasına gidemeyeli, gerçekten yazık ne denilebilir ki.

Bu durum umarım birilerine ders olurda aynı şeyler tekrarlanmaz, anlamadığım tek şey

3.cü oyuncu değişikliğinin olmayışı, çıkar gökhanı sok sabriyi oyuna,gökhan çok mu iyi ortalar ve şutlar kullandı...

Biz HatalarI Bu Macta YapmadIk.Biz HatalarI Belcika 1-1,Estonya 0-0,ve Ispanya 1-2 MaclarInda YaptIk.

Harbiden maçın adamı nereye Arda oluyor. Ağzına etti maçın. Hea tabi tek başına değildi. Emre Tuncay Semih Önder Gökhan İsmail.

abartma lan ne içine etti arda içine eden gökhandır tamam mı nerenle izledn lan sen maçı

arkadas bu mac profesyonel futbolcuların işiydi. Sırf komplekslerin yuzunden Emre Aşık'ı çağırma, Sabri'yi oynatma (e kazma ya), Ayhan sakat (sakat olmasa da alır mıydı kadroya mechul)..

hey Allah'ım yaa.

Oğlum şimdi mi sövüyorsunuz Gökhan'a??!! muahuahauha. Benim maçtan önce, hatta Estonya maçında önce Sabri ve Gökhan Gönül için neler dediğime bakın. Ondan sonra konuşalım sizinle.

Sen forumun yıldızısın hocam zaten, sen bir numarasın futbol uzmanısın. Ama rahat bırakda biraz Milli Takıma ve oyuncularına hömkürelim olurr mu ?

Doğru konuş ağzına etmiş maçın kaç kişi tutuyor bazen sapıtıyoruz gerçekten

FATIIIIIH TEEEEEEEEEEEEEERIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM oley oley oleeeeeeeeeeeeeeeeey

L'IMPARATORE !

ne büyük hojasın lan sen. gelde şu bizim Frank'e futbol öğret.

Bu maçla kaybetmedik zaten dünya kupası biletini, sapına kadar da diyebiliyorum ki hakkımız buydu, hadi dedik gene bal, şans, birşeylerin yardımıyla geçeriz. Elindeki bu malzeme ile zaten şimdiye kadar garantileyemiyorsan laf etmemek Milli Takıma olgusuna ayıp etmemek düşüncesindendir. Bir kere de rahatça, bilemiğimizin hakkıyla, oyunumuzla katılamayacak mıyız bir turnuvaya?

Bu fatih terim'le olmaz bu iş..

Önce kadro yalnışlıkları

Servet-Önder bu ikili kaç maç yan yana oynamış...Emre Aşık'ı al bu Önder'in yerine çok mu üst düzey bir oyuncu Önder gördük nasıl üst düzey olduğunu...

Ön Libero Ceyhun o milli takıma boşuna mı çağırdın Mustafa Sarp'ı Ceyhun ilk yarıda topa doğru dürüst basmadı pas hatası yaptı...

Emre'yi Çıkarması Gerekiyordu.Erken yoruldu orta saha haliyle çöktü..

İkinci Yarıda Hamit'i Çıkartacağına Ceyhun'u Çıkartıp Hamiti Ceyhun'un Yerine Çekecekti..

İsmail Köybaş'ı Değişikliği Mantıksızdı...

3. Değişiklik Hakkını Nuri veya Nihatla kullanabilirdik ama çok ii oynadığımızdan gerek duymadık...

Arda son dakikaya kadar koştu didindi sakatlandı son dakikada hatta umarım derbiye kadar toplar kendini

Gökhan G. o Rıdvan'ın Her Takımda Oynar Dediği Gökhan acemice topları harcadı Hadi İsmail Tecrübesiz Gökhan'a Ne oluyor..Tuncay bir çalım atıp kaybetmekten başka birşey yapmadı Semih birçok pozisyonda topa vurmak yerine geri çıkardı...Orta Saha Geri dönmedi..Defanstan dönen bütün topları bosnalılar aldı 1 gol yememize şaştım doğrusu..Volkan iyidi,Arda iyidi Gerisi Vasat ve Altıydı...

Bu fatih terim'le olmaz bu iş..

Önce kadro yalnışlıkları

Servet-Önder bu ikili kaç maç yan yana oynamış...Emre Aşık'ı al bu Önder'in yerine çok mu üst düzey bir oyuncu Önder gördük nasıl üst düzey olduğunu...

Ön Libero Ceyhun o milli takıma boşuna mı çağırdın Mustafa Sarp'ı Ceyhun ilk yarıda topa doğru dürüst basmadı pas hatası yaptı...

Emre'yi Çıkarması Gerekiyordu.Erken yoruldu orta saha haliyle çöktü..

İkinci Yarıda Hamit'i Çıkartacağına Ceyhun'u Çıkartıp Hamiti Ceyhun'un Yerine Çekecekti..

İsmail Köybaş'ı Değişikliği Mantıksızdı...

3. Değişiklik Hakkını Nuri veya Nihatla kullanabilirdik ama çok ii oynadığımızdan gerek duymadık...

Arda son dakikaya kadar koştu didindi sakatlandı son dakikada hatta umarım derbiye kadar toplar kendini

Gökhan G. o Rıdvan'ın Her Takımda Oynar Dediği Gökhan acemice topları harcadı Hadi İsmail Tecrübesiz Gökhan'a Ne oluyor..Tuncay bir çalım atıp kaybetmekten başka birşey yapmadı Semih birçok pozisyonda topa vurmak yerine geri çıkardı...Orta Saha Geri dönmedi..Defanstan dönen bütün topları bosnalılar aldı 1 gol yememize şaştım doğrusu..Volkan iyidi,Arda iyidi Gerisi Vasat ve Altıydı...

Aslında bir yandan da Dünya kupasına gitmememizi istiyorum.Çünkü son dakika golleriyle bir yere kadar gidebilirdik.Bu takıma bir ekol lazım.Bir sistem getirecek hoca ile anlaşılmalı.

bence de

play off larda güclü takimlar var

abartma lan ne içine etti arda içine eden gökhandır tamam mı nerenle izledn lan sen maçı

Arda Emre Tuncay Semih Önder Gökhan İsmail içine edenler bunlardır. Boşuna Arda'yı korumayın. Bu ne be sanki yalan söylüyoruz. Bu saydıklarım önündeki topa koşamayan adamlardı be. Ben başka maçı mı izledim.

angutların formunda "volkan‚emre‚semih‚gökhan...milli takımda ayakta kalan 4 futbolcu" diye sayfa açmışlar :) hey Allahım kuşbeyinli olmak böyle birşey olmalı herhalde!!!

Aynen Katılıyorum...

Bir An diyorum Gitmesin Kupaya ama gelde icine sıgmıyor yine umut doluyor insanın ici.. gidemezsek bile uzulmem.. Fatih Terim istifa etse kimi Getirceksiniz. Giray bulak gibilerini mi ? Yoksa Yabancı antrenor mu. Takımda + M.Aurelio eskisiği var..

Geri
Üst Alt