2010 DKE | Bosna Hersek 1-1 Türkiye | Bilino Polje Stadı | Maç Sonucu

Cevap: 2010 DKE | Bosna Hersek 1-1 Türkiye | Bilino Polje Stadı | Maç Sonucu

Fatih Terim'i en çok seven kişilerden biriyim ama artık milli takımın bir yerle gelebilmesi için başka bir hoca lazım. Yerli bir hoca kalmadığına göre Alman veya Hollanda'lı bir antrenör ile anlaşılmalı.

Yok abi beni kimse ikna edemez o saydığım isimlerin iyi oynadığına. Burası Mili Takımdır her zaman doğruyu söylemeye çalışırım. Arda kötü oynadı işte Emre de berbattıSemihde berbattı diğerleride. 2 kişi iyi oynadı Volkan Servet o kadar.

Arda kötü oynamadı 3-5 kişi girdiler Arda hakem öküzü bütün kararlarını Bosna Hersek lehine kullandı aynı şekilde Emre'ye de 3-5 kişi daldılar bam güm giriyorlardı adamlar resmen

Yazıklar olsun.

Arda'yı kötülüyenler kendinizi biraz BJK maçına saklayın... Bu maçta o kadar tekme yediki Bjk maçında yürüyecek hali kalmadı :( ozmn yaparsınız eleştirilerinizi...

milli takım öncellikle sağ tarafa oyuncu yetiştirmeli kazım sabri gökhana kaldıysa vay milli takımın haline.

fatih terimin umrunda degil nede olsa 2012 e kadar milli takım başında duracak. ve gitse bile şuanda milli takım teknik direktörlügü yapacak hoca yok.

takımın iyisi servetle volkandı.

zaten pazartesinin gelişi pazardan belliydi. belkim bir mucize olabilir belli olmaz.

estonya 1 sene önceki 7 gol yiyen estonya degil,oldukca takim oldular,brezilyaya kafa tuttular gene bize karsi cok iyi oyun oynadilar.

Estonya maci ekim ayinda ve o aylarda estonya buz olur,bosnanin isi hicte kolay degil bana göre bosna ispanya karsinda kesinlikle kazanamicak yani o maci sadece oynanmasi gereken 90 dakika görüyorum,estonya egerki bir beraberlik cikarirsa biz dünya kupasina gideriz.

eger puanlarimiz bosnayla ayni olursa ikili averajda üstün oldugumuzdan biz gidiyoruz artik yapicak tek sey 1 ay sonraki estonya macinda bosnanin puan kaybetmesini beklemek,bosnanin ispanyayi yenicegini düsünmek saflik olur,ispanya istedigi kadar garantilesin pafiyla ciksin bosnayi yener gelir...

Allahım nolur Fatih Terim gitsin.Vallaha yazık oluyor bunca yeteneğe.Pas futbolunu öğretecek biri gelsin yemin ediyorum her turnuvada en az yarı final oynayacak kapasitemiz var.

Tabiki,Bosna EstonyayI FarklI yener.

Yinede bir umut,sonuçta bütün gözler Estonya'nın üzerinde olacak o futbolcular içinde bir vitrin maçı ve bir önceki maçta 7-0 yenilmişler tarihlerine kara bir leke olarak geçti onlarında belki taraftarları önünde asılırlar maça,1 puan bile alsalar olur...

Asılılarmı maça :confused:

-------Volkan----------

--ceyhun----servet----hakan--

gökhan--tuncay--emre--ismail

-----------arda---------------

-------semih----sercan--------

Arda da nerde oynadı anlamadım aslında. Kadro bu

Gazla buraya kadarmis.

Volkan çok iyiydi bugün, sadece tuttuğu tutamadığı top olarak bakmamak lazım olaya, yerinde çıkışlarıyla birçok pozisyonu engelledi. emre yorulana kadar iyiydi.Gönül rezaletti. Arda da 1,5-2 km koştu sanırım, bizim sahada hiç görmedik zaten anladık o taktik ama ilerde de atılan toplara doğru düzgün koşamadı, doğruya-doğru; Arda klasına yakışır şekilde oynamadı burası tamam adam her maç süper oynayamaz ama mücadelesini beğenmedim. Maç istatistiklerini cidden merak ediyorum.

Biz Estonya şampiyonu Levadia'yı darmadağın ettik, Estonya gruplara 6. torbadan girdi yani bir San Marino ile eşit seviyede. Bosna gitti Estonya'ya 7 attı.

İddiasız, güçsüz Estonya mı Bosna Hersek'i yenebilecek ? Biz gerçekten 6. torba takımlarına mı umut bağlıyoruz ?

Çok yazık. Yazıklar olsun. 2008 ruhu ölmüş.

yalnız bizimkiler neyse de ben bu bosnaklar kadar çirkef takım gormedim.. hele o kaleci yok mu, yolda gorsem tekme tokat agzını burnunu kırarım terbiyesizin. zaten giydiği eşohmandan sıfatını belli etmiş...ballıydı ayrıca.. bosna'yı da cok goge cıkardılar.. bizim en kotu halimizle oynadılar, ne defansımız vardı ne orta saha..cok iyi bi takım olsalardı 4-5 atarlardı.. bunlar mı gidecek afrikaya??

yazık bize..

Desenize yalan oldu Afrika..

eger puanlarimiz bosnayla ayni olursa ikili averajda üstün oldugumuzdan biz gidiyoruz artik yapicak tek sey 1 ay sonraki estonya macinda bosnanin puan kaybetmesini beklemek,bosnanin ispanyayi yenicegini düsünmek saflik olur,ispanya istedigi kadar garantilesin pafiyla ciksin bosnayi yener gelir...

Genel averaja bakılıyor, ikili değil.

estonya 1 sene önceki 7 gol yiyen estonya degil,oldukca takim oldular,brezilyaya kafa tuttular gene bize karsi cok iyi oyun oynadilar.

Estonya maci ekim ayinda ve o aylarda estonya buz olur,bosnanin isi hicte kolay degil bana göre bosna ispanya karsinda kesinlikle kazanamicak yani o maci sadece oynanmasi gereken 90 dakika görüyorum,estonya egerki bir beraberlik cikarirsa biz dünya kupasina gideriz.

Ya istediği kadar gelişsinler Bosna'nın eline ilk defa böyle bir şans geçmiş karşısına kim gelirse gelsin bırakmazlar bize . . Birde ikili averaja bakılmıyor haberin olsun . .

Ne yazıkki fatih terim eskiden ona karşı olan tüm sevgimi ve saygımı bitirdi.Ya gercekleri görelim Euro 2008 de bile takım kaos tan baska ortaya hiçbişey koymadı.Bu takımın ne taktiği var ne bir oyun organizasyonu bunun tek nedeni fatih terimdir.Gazla bi yere kadar fatih terim bu takıma hiçbişey vermiyo gazdan başka fıstık gibi jenerasyon yok 2010 da.Artık bas git milli takımın basından bu takım teknik direktörsüzde aynı futbolu oynar.Guus Hiddink gibi takıma karakter ve felsefe kazandırcak bi adam artık gelmelidir.Yoksa bu güzel takım daha kupalara katılamaz Bosnaya geçiliyorsak artık fatih terim bi dakka durmasın yol alsın hızlıdan.

yalnız bizimkiler neyse de ben bu bosnaklar kadar çirkef takım gormedim.. hele o kaleci yok mu, yolda gorsem tekme tokat agzını burnunu kırarım terbiyesizin. zaten giydiği eşohmandan sıfatını belli etmiş...ballıydı ayrıca.. bosna'yı da cok goge cıkardılar.. bizim en kotu halimizle oynadılar, ne defansımız vardı ne orta saha..cok iyi bi takım olsalardı 4-5 atarlardı.. bunlar mı gidecek afrikaya??

yazık bize..

Hele o Semih'e yaptığı hareket yok mu? O kadar hırslandım ama Semih Benim kadar hırslanamadı.

Bosna Estonyayı ÖTTÜRÜR

Geri
Üst Alt