2010 DKE | Bosna Hersek 1-1 Türkiye | Bilino Polje Stadı | Maç Sonucu

Cevap: 2010 DKE | Bosna Hersek 1-1 Türkiye | Bilino Polje Stadı | Maç Sonucu

Biz Estonya şampiyonu Levadia'yı darmadağın ettik, Estonya gruplara 6. torbadan girdi yani bir San Marino ile eşit seviyede. Bosna gitti Estonya'ya 7 attı.

İddiasız, güçsüz Estonya mı Bosna Hersek'i yenebilecek ? Biz gerçekten 6. torba takımlarına mı umut bağlıyoruz ?

Çok yazık. Yazıklar olsun. 2008 ruhu ölmüş.

Yenmesine gerek yok berabere kalmaları yeter nasılki bizle berabere kaldılarsa hatırlarsan 0-0,sonuna kadar kovalıcaz bakalım olursa olur olmazsa sağlık olsun ne yapalım Bosna Hersek'i de büyütmeyin takılabilir Estonya'ya 5 puanı var Estonyanın..

Sol Kanata Revüzyon Lazım Ardayla bu iş olmaz....Elenmemizin tek sebebi....

hayır anlamadığım fb'liler yavas yavas buraya sirayet etmeye baslamıslar heralde.. ne oldu ücretli bi mail alıp uye olamadınız mı angut.com'unuza???

yalnız bizimkiler neyse de ben bu bosnaklar kadar çirkef takım gormedim.. hele o kaleci yok mu, yolda gorsem tekme tokat agzını burnunu kırarım terbiyesizin. zaten giydiği eşohmandan sıfatını belli etmiş...ballıydı ayrıca.. bosna'yı da cok goge cıkardılar.. bizim en kotu halimizle oynadılar, ne defansımız vardı ne orta saha..cok iyi bi takım olsalardı 4-5 atarlardı.. bunlar mı gidecek afrikaya??

yazık bize..

Afrikaya gidemeden bölünür bunların ülkesi bizi yollarlar o zaman belki :)

Sonuç bizim açımızdan kötü oldu. İyi oynadık, Bosna'da öyle. İki takımda -özellikle Bosna- kaçırdıklarını atsa çok farklı bir sonuç çıkardı.

Volkan'ı çok beğendim bugün. İyi başladı ve öyle bitirdi. Yine Emre, G. Gönül, Ceyhun, Servet çok iyiydiler.

Olmadı galip gelemedik. Ama ben hala ümitliyim. Yeter ki biz kalan maçlarımızı kazanalım. Bosna iki maçta da puan kaybedecek potansiyele sahip bir takım.

Genel averaja bakılıyor, ikili değil.

Ikili averaj gecerli genel averaja bakilmiyor.Ikili averajdada biz üstünüz bosna 2 maci berabere bitirirse biz gideriz,kisaca estonyanin kazanmasina gerek yok berabere kalsin yeter.

Hala herkes estonya söyle böyle diyor,estonyayi en son kayseride gördük tas gibi takim,estonya evinde oynicak Trömsödeki buzul havayi yagmuru camuru unutmusuz,estonya buz ülkesi ve 1 ay sonra muhtelemen yagmur camur saha buz olucak,o sartlarda kazanmak hicte kolay degil,estonya kazanirsa sasirmicagim,bosnayi amma sisirdiniz play-offlarda görücegiz bosnayi sanki dünya kupasina gidicek top oynuyorlar,hakemle zaman calmayla ancak play-off görürler.

Tuncay etkisizdi.

Ardayı beğenmedim, neredeyse yürüyerek oynadı.

Ceyhun ne iş yapar? rezillik. Ceyhuna kalana kadar sürüyle adam var oynatılacak.

Gökhan Gönül maçın içine etti. Kale ile arasında 3 metre fark var abansa kesin gol zekası geri herif gitti orta yapmaya kalktı. Harcadı tüm pozisyonları. Birde Sabriyi beğenmiyorduk, artık Sabriye daha ılımlı yaklaşıcam.

Volkan süperdi.

Hamitin sakatlığı var galiba adam hiç koşamadı bile.

Servet idare eder.

Önder; kazma. İlk yarıda 3 gol yiyebilirdik bu herif yüzünden.

Semih kulübede otura otura paslanmış, topa vurmayı unutmuş.

Sercan vasattı.

Fatih Terim misyonunu doldurdun, güle güle. Ne sistem var ne bir oyun anlayışı. Adamlara bağırıp çağırarak, hadi koçum diyerek bir yere kadar.

Oğuz Çetin sen ne yaparsın? Kenara oturmuş trene bakar gibi maça bakıyordu.

TRT milli maçı niye almaz bilmem. Amerikan kanalına en önemli maçı yayınlatıyorlar ya ne diyeyim.

Spiker demeye bin şahit isteyen bu şahsiyet kadar ruhsuz bir herif görmedim. Ulan Middlesbroughun maçlarını anlatışları dün gibi aklımda, sanki çok önemli maçlarmış gibi yırtına yırtına anlatıyorlardı bu Foxta. Milli maç hemde en önemli milli maç böyle maça koydukları spiker bozuntusuna bak. Gol atıyoruz adam doğru düzgün bağırmıyor bile. Son 20 dakikada birçok pozisyon bulduk adam resmen ağzını açmadı, Ardanın topu son dakikalarda direkten dönüyor spikerimsi şeref yoksunu ses bile çıkartmıyor. Ulan insanda biraz şevk olur, futbol maçı anlatıyorsun sen. Yazıklar olsun.

Bizim teknik heyette revizyona ihtiyacımız var.Yemin ediyorum pas futbolunu oturtacak bir adam gelsin bırak her turnuvaya düzenli katılmayı,hepsinde en az yarı final oynarız.

Sonuç bizim açımızdan kötü oldu. İyi oynadık, Bosna'da öyle. İki takımda -özellikle Bosna- kaçırdıklarını atsa çok farklı bir sonuç çıkardı.

Volkan'ı çok beğendim bugün. İyi başladı ve öyle bitirdi. Yine Emre, G. Gönül, Ceyhun, Servet çok iyiydiler.

Olmadı galip gelemedik. Ama ben hala ümitliyim. Yeter ki biz kalan maçlarımızı kazanalım. Bosna iki maçta da puan kaybedecek potansiyele sahip bir takım.

Evet özellikle Bosna Hersekli Gökhan Gönül müthişti maçın yıldızı :D

bence bosna esonya yi farkli yener

Ceyhun ??? Emre??? Gökhan?? yok yok ben kesin başka maçı izledim...

:)

Elenmemiz derken? Hala matematiksel olarak şansımız devam ediyor. Bir de Arda mı sorumlu bu durumdan asıl onu anlayamadım?

Ardayla bu iş olmaz derken neyi kastettiniz anlamadım.

Ikili averaj gecerli genel averaja bakilmiyor.Ikili averajdada biz üstünüz bosna 2 maci berabere bitirirse biz gideriz,kisaca estonyanin kazanmasina gerek yok berabere kalsin yeter.

Bilmiyon konuşma bari . .

Hocam milli duyguları lütfen bir kenara bırak.

Bosna Hersek bir sürü taraftarı ile gidecek Le Coq Arena'ya. Arkasında çok büyük güç olacak. İddiasız Estonya ile mi berabere kalacak ?

Yapma lütfen.
Yenmesine gerek yok berabere kalmaları yeter nasılki bizle berabere kaldılarsa hatırlarsan 0-0,sonuna kadar kovalıcaz bakalım olursa olur olmazsa sağlık olsun ne yapalım Bosna Hersek'i de büyütmeyin takılabilir Estonya'ya 5 puanı var Estonyanın..

Elenmemiz derken? Hala matematiksel olarak şansımız devam ediyor. Bir de Arda mı sorumlu bu durumdan asıl onu anlayamadım?

Arda'ya olan tepkilere tepki gösteriyor. önceki mesajlarından anladığım kadarıyla.

benim üye profilimden 1-2 msj öncesine bakarsan anlarsın neyi kastettiğimi kimlere gönderme yaptığımı ;)

Geri
Üst Alt