2010 DKE | Bosna Hersek 1-1 Türkiye | Bilino Polje Stadı | Maç Sonucu

Cevap: 2010 DKE | Bosna Hersek 1-1 Türkiye | Bilino Polje Stadı | Maç Sonucu

Arkadasim ikili averaj diyorum bilerek söylüyorum,sen bilmeden birde idaa edip kendini komik duruma düsürme.

https://www.cezasahasi.net/2009/09/dunya-kupas-avrupa-elemeleri.html

Burda en alttaki yaziyi oku.

Madem genel averaj oldugunu bos bos idaa ediyorsun bir kaynak göster resmi bizde bilgilenelim sana tesekkür edelim.

Bilmeden insanlari yalnis yönlendirmek kadar cahilce bir hareket yoktur,gösterde benide arkadaslarimiza bilgilendir.

Bilmiyon konusma demekle olmuyor;)

Spor Programlarını izledin mi hiç?

Gokhan yaktin bizi, gokhan olmasaydi simdi dunya kupasi hesaplari yapiyorduk. BALON GOKHAN.

Playofflarda Bosna Lokum gibi bir kura olur cikana

Eee Terim efendi sen mesut özil,malik fathi,serdar taşçı,eren derdiyok,gökhan inlerleri elinden kaçırırsan tanımıyorum dersen böyle dünya kupasınıda evinde izlersin!!!

Mesut Özil'i kaçırmayacaktık ama suçun Fatih Terim'de olduğuna inanmıyorum Mesut Türkiyeyi istemiyordu zaten Almanyada doğup büyümüş Alman gibi hissediyor kendini yapacak birşey yok

bekli bizi berezilya geliyoruz zafere 70 milyon tek yürek:D

Bu takıma Rijkaard gerek.

Arkadasim ikili averaj diyorum bilerek söylüyorum,sen bilmeden birde idaa edip kendini komik duruma düsürme.

Madem genel averaj oldugunu bos bos idaa ediyorsun bir kaynak göster resmi bizde bilgilenelim sana tesekkür edelim.

Bilmeden insanlari yalnis yönlendirmek kadar cahilce bir hareket yoktur,gösterde benide arkadaslarimiza bilgilendir.

Arkadaşım genel averaja bakılıyo verdiğin link fifa sitesimide sen bukadar emin konusuyorsun.

Sorunda zaten tüm atakların ordan gelmesiydi sırf Bosnaya çalıştı herif :mad: altıpastan taca orta açan insanoğlu niteliğini taşıyor Gökhan kazması,aynı zamanda altıpastan şut çekmeyip kendi kendini çalımlayan bir insan evladı Gökhan..

Hocam, pozisyon pozisyon değerlendirmek istemem. Ama bahsi geçen pozisyon da zor durumda aldı pası. Arda verdi yanılmıyorsam pası ve pozisyon ölmek üzereydi. Aynı şekilde pası verenin de pozsiyonu ölmüştü.

Kişisel fikirlerdir. Ben beğendim 2. yarıda ki Gökhan'ı. Keza Emre'yi de, Volkan'ı da. Bunların diğer takımdan olmaları farketmiyor benim için. Sadece gördüklerimi yazıyorum.

Beğenilmeyebilir. Saygı duyarım.

Olabilir.

@ Gökhan Sakarya

İkinci yarıda ki Gökhan maçın adamıdır Volkan ile birlikte. Sağ kanadını felç etti Bosna'nın. Tüm ataklar oradan geldi. Gol olmadı, atamadık, atamadı hepsi bu.

Olabilir öle mi Gökhan Top benden çıksın mantığıyla hareket etti vuracağı topları pas ve orta açarak kullanmaya çalıştı aceleyle orta açtığı için ortaları ya taca ya auta çıktı... Pasları rakip oyunculara attı...Çıkarken kaptırdığı topları saymıyorum bile....

Ceyhun en çok aksıyan oyuncuydu ilk yarıda özellikle çok top kaptırdı yeterince rakibe basamadı..Acemiliğine veriyorum ilk defa oynadığından ve tamamı farklı oyuncularla oynadığından o bölgede Mustafa Sarp veya M.topal kullanılabilirdi En azından Arkada ki Servetle Hakanla Ardayla uyumlular...

Emreye gelince ilk dakikalarda çok koştu golde attı ama gol yedikten sonra durdu yoruldu.. Çıkarılması gerekiyordu ama çıkmadı 2. yarıda sürekli çıkarken top kaybetti, riskli bölgelerde çalıma girdi 2-3 kişi basınca top kaybetti..Defansı az adamla yakalattı son dakikalarda geri gelmedi maç farka gidebilirdi bosna adına

Evet Harbi Farklı Maçı İzlemişim ;)

Gökhan gönül Semh..Saç yoldurttular..

4 dakika veren hakemde şerefsizdi,asıl hakem ve yan hakemlerde..kısacası 4üde şerefsizdi.

Ama eğer isteseydik buna rağmen kazanırdık.Şimdi mal mal izleyelim hep beraber 2010 dünya kupasını..

Arkadaşım genel averaja bakılıyo verdiğin link fifa sitesimide sen bukadar emin konusuyorsun.

Arkadasim ben resmi durumu biliyorum ve hala genel deyip duruyorsunuz madem öyle resmisini verde bilgilenelim anlamadim tatmin mi ediyorsunuz kendinizi,Fox spikeride halbuki mac bitiminde bastira bastira ikili averaj oldugunu söyledi.

Madem iddaa ediyorsun ispatla o zaman resmi bir kurulustan bilgilenim diyorum :)

Neyse enseyi fazla karartmaya gerek mac icin son mesajim ben aslanlara güveniyorum henüz hersey bitmedi 1 ay sonra görücegiz,süper bosnamizi...

Yahu siz neler diyorsunuz?

Sistem kazandıramıyormuş Terim, yazıklar olsunmuş...Ciddi misiniz yahu, hakikaten ciddi misiniz?

Milli takım bu, milli takım...Ayda bir buluştuğun, zırt pırt sakatlanan, üst seviye futbol oynamayan adamlardan kurulu bir takımda hangi sistemi bekliyorsunuz?

Ha Terim'de genel olarak sistem oturtamama gibi bir sorun olduğunu düşünüyorsanız, biraz hafısanızı zorlayıp, Terim'in, sizin taraftarınız olduğu kulüpteki ilk dönemini hatırlayın, hani Uefa kupası falan kazamıştık, 4 şampiyonluk falan, hatta bir de tezahüratı var o dönemin, HALA söylenen...

Fatih Terim, Türkiye'yi tarihinde İLK KEZ Avrupa Şampiyonasına götüren teknik direktördür. Bir Türk kulübüyle Avrupa Kupası kazanmış ilk ve tek tek teknik direktördür. Avrupa Şampiyonasında, sakat futbolcularla yarı finale çıkmış bir teknik direktördür, Çek'lerin, İtalyan'ların elendiği, İngiltere'nin giremediği turnuvada...

Sistemi yokmuş...Fiorentina da, Milan da sistemi yok diye aldılar zaten adamı. "Sistem bize fazla." dediler...

İnşallah, İNŞALLAH, şu takımdan en kısa zamanda ayrılır da, bu adama yapılan saygısızlıklar en azından bir süre durur.

3-4 sene önce kimse Russya Milli takimin var oldugunu bile bilmiyordu.

Hiddink ile nerelere geldikleri ortada. 2008 yari final ve simdi Almanya ile grupta 1. lik icin savasiyor. Ve en önemlisi de Hiddink süper futbol oynatiyor.

Sistem mistem falan hikaye diyorsun ama kaliteli TD, yani Hiddink 3-4 yil icinde "0'" dan harika futbol oynayan bir Milli takim yaratti. Biz gazla ve sansla giderken bile adamlar futbol dersi verip yari finale yukselmislerdi.

Türkiye Milli takimi mucadeleci, hirsli, inancli ve basarilara acik olan bir takim. Bu konularda Russyaya 5 basar. Takimimizin basinda olsa Russyayi bu hallere getiren bir Hiddink bizde neler yapardi, dusunemiyorum bile.

Mesut Özil'i kaçırmayacaktık ama suçun Fatih Terim'de olduğuna inanmıyorum Mesut Türkiyeyi istemiyordu zaten Almanyada doğup büyümüş Alman gibi hissediyor kendini yapacak birşey yok

mesut türkiyeyi istiyordu geç teklif yaptılar! ayrıca ötekiler? bugün önderin yerine serdar taşçı semihin yerine eren derdiyok ceyhunun yerine gökhan inler hakan baltanın yerine malik fathi oynasaydı fenamı olurdu?

İkili averaja değil, genel averaja bakılıyor.

Gökhan gönül Semh..Saç yoldurttular..

4 dakika veren hakemde şerefsizdi,asıl hakem ve yan hakemlerde..kısacası 4üde şerefsizdi.

Ama eğer isteseydik buna rağmen kazanırdık.Şimdi mal mal izleyelim hep beraber 2010 dünya kupasını..

Hele gökhan gönül.Adam çok net 2 tane atağımızı bozdu bi tanesinde ön direğe orta yapacağına arka direğe açtı bi tanesinde kafa vuruşuyla çok etkisiz bir vuruş yaptı

mesut türkiyeyi istiyordu geç teklif yaptılar! ayrıca ötekiler? bugün önderin yerine serdar taşçı semihin yerine eren derdiyok ceyhunun yerine gökhan inler hakan baltanın yerine malik fathi oynasaydı fenamı olurdu?

Kesinlikle haklısın..

Olabilir öle mi Gökhan Top benden çıksın mantığıyla hareket etti vuracağı topları pas ve orta açarak kullanmaya çalıştı aceleyle orta açtığı için ortaları ya taca ya auta çıktı... Pasları rakip oyunculara attı...Çıkarken kaptırdığı topları saymıyorum bile....

Ceyhun en çok aksıyan oyuncuydu ilk yarıda özellikle çok top kaptırdı yeterince rakibe basamadı..Acemiliğine veriyorum ilk defa oynadığından ve tamamı farklı oyuncularla oynadığından o bölgede Mustafa Sarp veya M.topal kullanılabilirdi En azından Arkada ki Servetle Hakanla Ardayla uyumlular...

Emreye gelince ilk dakikalarda çok koştu golde attı ama gol yedikten sonra durdu yoruldu.. Çıkarılması gerekiyordu ama çıkmadı 2. yarıda sürekli çıkarken top kaybetti, riskli bölgelerde çalıma girdi 2-3 kişi basınca top kaybetti..Defansı az adamla yakalattı son dakikalarda geri gelmedi maç farka gidebilirdi bosna adına

Evet Harbi Farklı Maçı İzlemişim ;)

Dediğim gibi olabilir.

2. yarı da Emre'nin bir tane top kaybettiğini hatırlamıyorum.

Volkan-------macın en iyisiydi

ceyhun------ne işe yarar bu adam? milli takım satj yeri oldu da bizim mi haberimiz yok?

Gökhan------bir tane olumlu top kullandı mı hatırlayan var mı?? bir daha ki milli maclarda bu adam oynarsa kocaman pankartlarla tribüne gidicem ''arkadasım sağ bekte oynuyorsun, sağ bek u know??''

Servet-------görevini en düzgün yapan adamdı.asist yapacak hali yoktu, bizim de oyle bi beklentimiz yoktu zaten.

Emre---------coco star almıs heralde.

arda---------80. dakkaya kadar nerdeydin??

Tuncay------futbolda altın kural, topla oynayabilmek için önce topu kapman gerek.İngiltere'de öğrendin sanıyoduk ama unuttun yine heralde..

Semih-------Neden hep topun olmadığı yerdeydin? kasıtlı mı yaptın arkadasım? Atakta yoksun, dönen topta yoksun nerdesin sen??

Hakan B.----Ah Hakan seni de göremedik bir yerde. bak oynadığın bile yeni aklıma geldi şimdi yazıyorum seni..

Sercan------Aferin lan en azından arada sut felan cekmeyi denedin bu kadar kotunun arasında..

Hamit-------Bize superman lazım olum bilmiosun sen.clark kent modunda olmuyo bu işler..

Önder-------ha gayret bu hızla gidersen ''Edu ekolü(!)''nü milli takıma tasıyacaksın inanıyorum ben sana!!

İsmail-------Arkadasım senin mevkin ne?? anlayan ya da bilen varmı aceba su forumda? ben 90 dk boyunca anlayamadım da....

Fatih Terim-----hocam bizim oralarda bi laf var imam o...sa cemaat mıcar diye.Milli takımın iskeleti iki takım da hem ligde hem Avrupa'da son on yılın en formda dönemindeler, senin becerdiğin işe bak.. tribüne gitmeyecektin hoca, bu cocukca hatayı yapmayacaktın....

oğuz ç, m.erkasap, mertin tekin-----yahu siz ne işe yarıyorsunuz be???????? tv'de mac seyreden ben'den ne farkınız vardı????

Valla ne varsa Galatasaray da var inşallah yüzümüzü güldürecek bu sezon

Geri
Üst Alt