2010 DKE | Bosna Hersek 1-1 Türkiye | Bilino Polje Stadı | Maç Sonucu

Cevap: 2010 DKE | Bosna Hersek 1-1 Türkiye | Bilino Polje Stadı | Maç Sonucu

Cem bozulduktan sonra mesajını göremedik . . :D

Ekol olamazsak böyle olur. Bu kaçırdığımız kaçıncı büyük şampiyona oldu. Bir ileri, iki geri gitmekten yoruldum. Saçma sapan gollerle yarı final oynayacağımıza, Bosna'yı, İsviçre'yi geçip Dünya Kupası'na gitmeyi tercih ederdim. Bosna futbolu bizim 20 yıl önceki seviyemizde değil, yazıklar olsun adamlar 2 maç kala işi bitirdiler. Estonya'ya puan verdik. İspanya'dan alınacak bir puanın değerini bilmeden son dakikada gol yedik. Kendi evimizde Bosna'ya iki maçta da yenilen Belçika'ya puan verdik. Belki Bosna bizim 20 yıl gerimizde ama biz de mental olarak Avrupa'nın 50 yıl gerisindeyiz. 4-2'lik son Estonya maçını kazandık, ama fizik olarak yenilmişiz de haberimiz yokmuş. O maçı rölantiye alıp rahat rahat kazanacağımız yerde son anlara kadar tempo yaptık. Acısı da Bosna maçının ikinci yarısında çıktı.

Mucizelere inanırım ama şu anki puan durumu çok fazla bir mucize istiyor.

Hala Fatih Terim'i geçen sezon ki puan kayıplarından eleştirenler var. Bu maç için konuşsanız hadi neyse de.

Geçen sezon yahu. 3 büyükler dökülüyor. Bizim takımın futbolcuları 60. dakikadan sonra koşamıyor.Takımın yarısı sakat.

Fenerbahçe'dekiler ayrı telden lig bitsin; tatil gelsin havasındalar.

Beşiktaş Uefa'nın ilk turundan eleniyor.

Sivas da aynı şekilde.

Trabzon'da teknik direktör dayanmıyor Her an gitti gidecek.

Adamın eline formda oyuncu verdilerde girmedi. 1 hafta beraber olduğu futbolcular ne katmasını bekliyorsunuz. Hepsinin içine Messi mi sokacak.

Fatih Terim yahu. Gelmiş geçmiş en başarılı Türk teknik adamdır.

Elin İngilizi, İtalyanı saygı gösterir, biz de....

Hala Fatih Terim'i geçen sezon ki puan kayıplarından eleştirenler var. Bu maç için konuşsanız hadi neyse de.

Geçen sezon yahu. 3 büyükler dökülüyor. Bizim takımın futbolcuları 60. dakikadan sonra koşamıyor.Takımın yarısı sakat.

Sivas da aynı şekilde.

Adamın eline formda oyuncu verdilerde girmedi. 1 hafta beraber olduğu futbolcular ne katmasını bekliyorsunuz. Hepsinin içine Messi mi sokacak.

Nediyeyim +1905 imza.

Sivas da aynı şekilde.

Bosna yı geçmek için Messi'mi lazım?

Fatih Terim'e basarilari için sonsuz saygim vardir ...

AMA, yeter Fatih Terim. YETER! Birak Milli takimi ..

Evet bence fena olurdu. Hele Serdar Taşçı bu adam nasıl bu kadar meşhur oldu? Ne yaptı da bu kadar övülüyor?

Serdar , Meira bu ülkeye geldiğinde " Niye Türkiye gitti, çok daha iyi yerlere gidebilirdi" diye demeçi vardır. Adamlar istemiyor burayı.

Malik Fathi de stoper oynuyor artık.

Sadece isme bakmayın, Özil gelse iyi olurdu; kabul.

Diğerleri için aynı şeyler diyemem.

sen serdar taşçıyı gökhan inleri eren derdiyoku beğenmiyorsan ben sana daha bişey demiyorum zaten! o zaman sen önderi semihi ve ceyhunu izlemeye devam et yada bekleki aurelio döner belki!

Sivas da aynı şekilde.

:2_thumbs_up_-_anima

Onur renkdaş, bunu benim Bosna 'ya iyi takım dediğim mesajın altına ve büyük ihtimalle bana yazmıştın.

Bu gece haksız çıkmayı çok isterdim. Ama bu kadar küçümsenen Bosna ilkyarıda 40 metrede top oynadı. Önemli olanın bir futbolcunun komple rakip takımı satın alması değildir. Takım oldun mu olmadın mı ona bakar millet. Gücümüz yetmedi Bosnaya. Ben yeniliriz demiştim, yenilmedik ama bu futbolla yenilmememiz bile güzeldir bir işe yaramasa bile.

Arda tek basina Bosna´yi ülke olarak satin alir..Normal sartlarda bu Bosna´yi evire cevire yenmemiz gerekir..Yenilmemizin bir mazareti olamaz..Bosna´nin iyi konumda olmasi tamamiyle bizim sucumuz..Sen git, gelen gidenden 5 yiyen Belcika´ya evinde yenil, Estonya ile berabere kal sonra Bosna güclü de..Birakin Allah askina..Bosna´ya yenilmemizin hicbir aciklamasi olamaz..Bosna´ya yeniliyorsan Dünya Kupasina gitmenin bir anlami yok zaten..

Ne büyütüyorsunuz su Bosna´yi anlamadim..Bosna kim ya?

artık bitti hayal kurmayı unutun aynı puanda kalsak bile 10 averaj farkla onlar çıkıyor.

1 yenilgi 1 beraberlik alırlarsaki o da mucize olur o durumda çıkarız sadece.

maçta volkan dışında herkez kötüydü volkandan nefret ederim ama milli takım için çok önemli bir isim o olmasaydı ilk yarı fark yiyebilirdik.Maçda belirli dönemlerde bazen tuncay en iyi oldu bazende en kötü ilk 70 dakika arda sahanın en kötüsüydü son 20 dakika maçın açık ara en iyisiydi emrede keza öyle başlarda iyiydi sonra yoruldu yok oldu gitti..sercanıda beğendim o girince oyun dahada hareketlendi ama gökhan konusuna hiç girmek istemiyorum bu adam nasıl olurda arda ile birlikte türkiyenin starı olarak lanse edilir.. son 20 dakikada onun kaçırdığı pozisyonları ben bulsam birini atardım heralde. hele ardanın bir ara pasında kalenin hemen 2 metre yanından içeri bir ortası var taça kadar gitti inanamadım resmen... ama kimseyide suçlamak istemem sonuç olarak arda tuncay emre hamit bugün baştan sona iyi oynasalardı böyle olmazdı sonuç

yazık oldu ama belkide hayırlısı oldu terim artık gitmeli takımın başınada lucescu getirilmeli bence.

sen serdar taşçıyı gökhan inleri eren derdiyoku beğenmiyorsan ben sana daha bişey demiyorum zaten! o zaman sen önderi semihi ve ceyhunu izlemeye devam et yada bekleki aurelio döner belki!

Eren'in siyasi meseleleri var. Bir kaç yerde yazıyordu.

Serdar geleceğine , Marco gibi birini çıkmasını beklerim; evet.

Semih'in nesi var oynuyor işte. Sercan , Batuhan gelir arkadan merak etme.

G.İnler çok iyi futbolcudur. 24 yaşına kadar çok da üst düzey oynamasa da ; Euro 2008 elediğimiz turnuvada göz kamaştırıyor; meşhur oluyor. G.İnler'i daha önceden keşfetmek biraz zor.

Bunun için konusmaya gerek yokki..Bosna denilen takımı yenemiyorsan arkadaslardan bazılarının dediği gibi Dünya Kupası'nda ne işimiz war..Her zaman yumurta agza gelince konusmanın bi anlamı yok..

Ben sadece Fatih Hoca'ya yada oyunculara kızmıyorum..Sizede kendimede kızıyorum..Sen takımı destekleme ilk macları bi taraftar bir Türk olarak kaale alma simdi deki Türkiye Türkiye 4 mac 12 puan sana güveniyoruz Türkiye..Bosna kim yeneriz Türkiye..Böyle olur işte hayal peşinde dönmeye dewam..Simdide Bosna'yı yeneme deki Estonya berabere kalsa İspanya yense bizde 2'de 2 yapsak cıkarız..Bırakın bırakalım bu işleri ya..Mucizeninde bi sınırı war...İsviçre , Cek Cumhuriyeti , Hırvatistan...Bu kadar gider anca şansla bi yere kadar..Sonrada teker böyle patlar işte..Yine bi şampiyona , Türk Milli Takımımız yine yok !..

Saygılarımla...

Estonya'ya puan verdik. Daha bunun tartışılacak yanı yok. Futbolcuların istedikleri kadar formsuz olsun. Estonya gibi bir averaj takımına puan veriyorsan kendini ateşe atıyorsun demektir. Hepte bizim futbolcularımız formsuz, sanki Bosna'nın öyle bir derdi yok. Geçen sezonu çok iyi geçiren Alman Ligi'ndeki futbolcuları, bu sezon başı itibariyle formsuz, ama yine de Dünya Kupası'na gitmeyi başarıyorlar. İtalyanların, Almanların hiç formsuzluk derdi yok, çünkü onlar birer ekol, biz değiliz. Asıl tartışmamız gereken nokta da bu. Arada her takım bazı yol kazaları yaşayabilir. İngiltere son Avrupa Şampiyonası'na gidemedi. Hemen kendilerini toparlayıp Dünya Kupası'na gittiler. Ve daha önceki bütün büyük turnuvalara katıldılar. Ben de bunu istiyorum. Yarı final oynamasakta, kupa almasakta artık Bosna gibi takımlara elenmeden büyük turnuvalara katılmamız gerekiyor. Ancak bizim yaptığımız yol kazalarının haddi hesabı yok, bir katılıyoruz, iki bekliyoruz. Artık bu elenişlerin adı yol kazaları değil ekol olamaktır, mental eksikliktir.

Şu hakemin vermediği penaltı hala gözümün önünde şerefsiz . . :sopa:

Bosna Hersek gibi takım ne demek ya? Biz kimiz ki Bosna Hersek gibi takım diyoruz. Bosna 'nın bizimle olan maçları haricinde başka maçını mesela Belçika maçlarını izleyen var mı? Arda, Semih, Tuncay gibi adamları yok, popüler yıldıza sahipdeğil diye kötü takım mı olacaklar. Adamlar baya baya takım bana göre. Biz önce Belçika 'yı evimizde yenelim sonra küçümseyelim Bosna 'yı.

Geri
Üst Alt