Bir tek bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama fenerde izlediğimiz Gökhan Gönül milli takıma gelince tutuklaşıyor. Son hazırlık maçında da dikkatimi çekmişti, Gökhan atağa çıktığında neredeyse her topu ezdiğinden Hamit boş alanda olmasına rağmen Gökhan ile oynamayı tercih etmiyordu. Bugün de aynı durumu şaşkınlıkla izledim, Gökhan ne zaman ileri çıksa gelen topları ezdiği gibi, defansta da çok sorun yaşattı, hem kademe anlamında, hem de adamını tutma anlamında fenerdeki gibi değildi. Çoğu pası olumlu kulllanamadı ayrıca defanstan çıkışlarda. Son birkaç yıla baktığımızda Sabrinin de tam tersi bir grafik izlettiğini söyleyebiliriz sanırım, Galatasarayın sağ bekinde sırıtsa da olay milli maçlar olunca daha az hata ile oynuyor ayrıca ofansa katkısının da üst seviyede olduğunu söyleyebiliriz.
Hatta Terimden korkusuna oynuyor geyikleri bile geçiyordu. Ben bu durumları ile Sabrinin Gökhandan milli takım için daha faydalı bir tercih olacağını düşünüyorum.
Bugünkü maçta Sercan beklentilerimin çok üzerindeydi diyebilirim, aklıyla oynuyor oyunu, kesinlikle dağınık, ani hareketler yapmıyor, topu alışı, dönüşü ve driplingleri sanki kitabından çalışmış ta gelmiş. En sıkıntılı bölgemizin orta saha olduğunu söylersek sanırım yanlış olmaz, her ne kadar defansif anlamda zaaf yaşasak ta bunun önemli sebeplerinden biri organizasyonsuzluk, sistemli bir şekilde oynayamıyoruz, kopuk kopuk kesitler var, belirli bir oyun düzeni oturtmamız lazım artık. Ardanın da kanattan ziyade forvet arkası olarak oynaması ve Tuncayın kanada kayması hücum zenginliğimizi artıracaktır, Terim eski Ardayı değil, yenisini kullanmayı becerebilmelidir.