2010 öncesi oynadığınız efsane oyunlar

O dönem cod moh ara ara falan takılırdım , sebebi de 7/24 heroes 3 oynamamdı. Hele bi de yaması 3.5 wake of gods geldikten sonra baska oyun bilemedik bi müddet arkadaşlarla.

Stefan Selakovic herkes tsigalko, skalidis, nikiforenko falan der ama benim tek gercegim selakovic idi
Oyunu Galatasaray ile oynayınca yabancı sınırı olduğu için Alman liglerinde Türk oyuncu aramak ayrı bir keyifti yav.

Bir de kariyerden kariyere oyuncu gelişimleri çok değişiyordu, stabil değildi o yüzden tekdüze oynamak pek mümkün değildi.

500px-RA2_Main_Menu.png

Oyunu Galatasaray ile oynayınca yabancı sınırı olduğu için Alman liglerinde Türk oyuncu aramak ayrı bir keyifti yav.

Bir de kariyerden kariyere oyuncu gelişimleri çok değişiyordu, stabil değildi o yüzden tekdüze oynamak pek mümkün değildi.
Yaw rush, iddi salihu gibi nereden bize geldigi belli olmayan adamlar vardi kadromuzda. Robert spehar gibi sporting artiklari falan ulan canim cikardi onlari satacam diye 😂

Ben oynamazdım da bu da deli oynanırdı keza Age of serisi de.

Fifa 99'u da unutmamak lazım, kaleciye kayıp kırmızı kart görme gibi saçma 1 konuyla meşhur olsa da o da yenilikçilik açısından iyi 1 oyundu.
Kaleciye vurmayip kendini kontrol edebilen cindir diyorum. Her pozisyonda dayanamazdim geri doner kaleciye gömerdim bi tane 😂

PES 6 da çok manyak oyundu ya. Adriano'yu öyle bir güçlendirmişlerdi ki herifle orta sahadan vursak bile gol oluyordu. Kesinlikle FIFA 06'dan daha iyiydi.

Zaten PES 2013'e kadar üstündü sonra FIFA'ya kaptırdı koltuğu.

PES 6 da çok manyak oyundu ya. Adriano'yu öyle bir güçlendirmişlerdi ki herifle orta sahadan vursak bile gol oluyordu. Kesinlikle FIFA 06'dan daha iyiydi.

Zaten PES 2013'e kadar üstündü sonra FIFA'ya kaptırdı koltuğu.
Pazarlama anlaminda fifa onde oyun olarak 2016 da var bende 20de var bi fark yok, gerçekçilik 0

Pazarlama anlaminda fifa onde oyun olarak 2016 da var bende 20de var bi fark yok, gerçekçilik 0
Önceden Pes daha popülerdi yav.

Özellikle pes 6 en çok oynanan oyun olabilir. 13 de çok iyidi sonrasında gerçekçilik ayağına oyun kötüleşmeye başladı.

Fifa daha çok simülasyon, Pes ise oyun diyebiliriz ama.

PES'de tek sıkıntı lisans olayı zaten. Juventus'un PL takımlarının hatta Real Madrid'in bile lisansları yok. Gerçi son çıkan oyunları oynamadım şimdi nasıldır bilmiyorum ama oyuncu tipleri açısından en gerçekçi oyun PES'di. Ama 2013 gibi efsane oyundan sonra kendilerini geliştiremediler daha da geriye gittiler.

Net mükemmel bir oyundu yav.

O dönemlerde F.A. Premier League Manager 2002 diye bir oyun vardı, 3D falan oynanabilen, o da efsane bir oyundur.

Premier Lig manageri bilip oynayan birisini gördüm sonunda admirim sayende, çok iyi oyundu yaw. 3D idi. Ama gol olunca ağlar 50 metre esniyordu :asd:

Ama cidden topçuların özellikleri falan çok iyiydi. John Terry falan müthiş topçu oluyordu mesela gerçekten, o zamanlar 17-18 yaşında falandı.

Önceden Pes daha popülerdi yav.

Özellikle pes 6 en çok oynanan oyun olabilir. 13 de çok iyidi sonrasında gerçekçilik ayağına oyun kötüleşmeye başladı.

Fifa daha çok simülasyon, Pes ise oyun diyebiliriz ama.
Abi football kingdom diye bi oyun duydun mu? Sanirim sadece asya'da cikti hani Japonlar kendilerine ozel oyun yapar ya oyle bi seydi o. Oynanis, oyun fizigi motoru mukemmel. Bi türlü oynayamadım ama emulatorle vs de denedim

Geri
Üst Alt