Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 72.734
- 21.745
- 3.553
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olmaz mi ,int.karate dövüş sonunda puan icin kafayla demir kırılandı sanirimO zaman River Raid, Mission impossible, One on one, Aztec challenge, international karate, Exploding fist, pit stop2 falandir !![]()
![]()
bravo bulmuşsun valla ???Bu kara kutunun futbol oyununda kırmızı takım,mavi takım vardı. Takım dediğim de 3 tane böceğimsi şey. Üçgen şeklinde dizilirlerdi. Önde bir tane arkasında 2 tane. Hiç ayrılmazlardı birbirlerinden yani bağımsız hareket etmezlerdi. Ortada da bir tane küp şeker vardı top olarak.Hatta bir bakayım dedim bulabilecek miyim Google’da derken buldum:
![]()
Senin dediğin Goal 3 değil miydi? Daha sonra çıktı kasetli atarilerde.
![]()
Kara kutunun en kral oyunu da bu uçak oyunudur:
![]()
Cin Ali değil de Pixel Ali diyelim biz onaAbi bu sondaki dövüş oyunu efsaneydi ya. Bildiğin Cin Ali'lerin kapışmasıNerelerden nerelere gelmişiz :confused-53:
Super oyundu bea,yeminle gozlerim doldu,gerci benim oglan xbox ta mine craft oynuyor pikseller aynibizim zamanımızda pc yoktu commodore 64 vardı ilk oynadığım oyunda buydu çok manyak oyundu ama.
![]()
Delta force
Efsane oyun. Dün yine bitirdim bir çırpıda. No Russian görevinde sivil halka ateş açmak ilk başta acıtsa da sonra keyif veriyor. Müziklerine hastayım ayrıca. Hans Zimmer biliyorsun bu işi.