2011-2012 Aslantepe Kadrosu

Cevap: 2011-2012 Aslantepe Kadrosu

Çetin, Sabri'den iyi mi? :)

Murat Akça'yı sattık Denizli'ye.

---------Handanovic---------

-Sabri--Neill--Mexes--Çağlar--

---------İnan--Cana---------

--Hamit-----Ekici----Gervinho-

-----------Drogba-----------

derslerden dolayı fazla dünya futbolu takip edemiyorum

onun için genç oyunculardan haberim yok

ama PESte Galatasaray kadrosunu şu şekile getirdim

Ochoa

Sabri------Neill-----Servet-----İnsua

Hamit-----Selçuk

van der Vaart

Ronaldinho-----------------Arda

Drogba​

Yaptiginiz kadrolarin cogu seneye ilk 5´e giremez. Hala Caglar, Neill, Cana, Stancu filan diyorsunuz. Rezil oluruz.

Arda satilacak. O parayla mutlaka Volkan Sen ve Sezer Öztürk alinmali. Fiyati neyse verilmeli. Baska sansimiz yok. Serdar Kesimal, Ersan Gülüm, Selcuk Inan gibi futbolcular icin bütün sartlar zorlanmali. Yabanci futbol piyasasi icin ne yazsam bos. Piyasada alinabilecek 1000 tane futbolcu var.

Ben sadece alinmasi gereken, hatta mutlaka alinmali dedigim Türkleri yaziyorum

Volkan Sen, Selcuk Inan, Sezer Öztürk, Serdar Kesimal, Ersan Gülüm, Ali Güzeldal, Orhan Sam, Mustafa Pektemek, Olcan Adin, Tunay Torun, Jem Paull Karacan, Taner Yalcin, Ömer Toprak, Nadir Ciftci, Deniz Naki, Deniz Yilmaz

Alinacaksa böyle oyuncular alinmali. Artik lig sonuncusunun dandik futbolcularindan biktim. Bonserivisi elinde Anadolu klasindaki futbolculardan biktim. Ya en iyilerini alin ya da hic transfer yapmayin. Biz Konyaspor degiliz. Bi silkelenelim artik. Yeter yani

Guillermo Ochoa - Meksika Ligi yayını yapan bir kanal olmadığından oynadığı kulübün maçlarını hiç izleyemedim, Milli Takımda da pek dikkat etmedim, ama ortalıkta bir Ochoa dır gidiyor. Videolara bakılırsa gerçekten iyi refleksleri var,sözleşmesi sona eriyormuş. Bonservis ücreti ödenmeyeceği için yıllık ücreti iyi bir para olursa gelebilir.

Sabri Sarıoğlu - Bence takımda kalmalı ve orta sahada oynamamalı.Sabri kendi mevkisinde daha başarılı.

Serdar Kesimal - Ali Turan olayından sonra Kayserispor ile aramız pek iyi olmasa da 4-5 milyon € verip takıma kazandırabilirsek çok iyi olur.

Ersan Gülüm - Kazanmamız gereken diğer bir defans oyuncusu,mutlaka almalıyız.

Çağlar Birinci - Kronik sakat galiba bu adam, eğer öyle değilse ligin şu son maçlarında oynamalı, eğer gerçekten sakatlık problemi varsa, bu bölgeye yerli bir oyuncu bulmalıyız, altyapıda oynayan Berk de bu bölgenin alternatifi olmalı.

Lorik Cana - Gelecek sezon takımda kalmalı ve kaptan olmalı.Türk pasaportu alıp,bu statüde oynarsa iyi olur.

Manuel Fernandes - Orta sahada böyle bir oyuncuya ihtiyacımız var. Beşiktaş satın almazsa, biz almaya çalışmalıyız.

Jeremain Lens - Psv 6 milyon € civarına almıştı galiba, biz de o paraları verip ikna edebilirsek kanatlarda oynatacak genç ve yetenekli bir oyuncu kazanmış oluruz.

Eljero Elia - Hamburg bu sezon ligde pek iyi değil, Elia'yı mutlaka isteyen kulüpler vardır ama Arda giderse sol kanada böyle bir oyuncuyu almalıyız.

Evgeni Konoplyanka - Canlı olarak maçını izlemedim, forumun scout bölümünden takip ettim ve videolarını izledim, bence Süper Lig'de oynayabilecek kapasitede çok genç ve yetenekli bir oyuncu.

Milan Baros - Sözleşmesi devam ediyor, umarım sakatlık sorunu yaşamaz, çünkü gerçekten yokluğunu dolduramıyoruz.Krala ihtiyacımız var.

* Cem Sultan, Anıl Dilaver, Berkin Aslan, Emre Çolak, Ahmet Kesim gibi gençler de A takımda olmalı.

_____________ Ochoa____________

Sabri____Serdar____ Ersan___Çağlar

_________Cana___Fernandes

Lens_______Konoplyanka_____Elia

_____________Baros_____________

** * * * * * * * * * *Xxx

** * * * R.Costa-------Ersan----- *

Sabri--------------------------Çağlar

--------G.İnler------Selcuk---------

Xxx-------Alex Raphael--------Arda

---------------Baros--------------

*

Yedekler :

** * * * * * * * *

** * * * * * * * *Emirhan

** * * -----O.Sam-------Xxx-----

K.Zengn------------------------Xxx

-----A.Kocak---------T.Yalcin-----

Kazim--------Culio--------Yekta

---------------Cenk--------------

** * * * * * * * Stancu

** * * * * * * **

ilk olarak kaleye adhler orta sahanın ortasına gökhan inler kaptan olarak hamit altıntop alınmalı iskeleti mutlaka bunlarla oluşturmalıyız kalacak paraya göre diğer mevkilere alternatifler düşünülmeli çağlar sabri yekta mutlaka takımda kalmalıdır.

Kaleci

Diego Alves

Ufuk Ceylan

Emirhan E.

Defans

Sabri

Orhan Şam

Serdar Kesimal

Lucas Neill

Ersan Adem Gülüm ( Serdar Aziz )

Geromel

Çağlar Birinci

Hasan Ali Kaldırım

Osman Sinanoğlu ( Altyapı )

Ahmet Kesim ( Altyapı )

Orta Saha

Hamit Altıntop

Mehmet Ekici

Culio

Murat Ceylan ( Yiğit İncedemir, Jem Karacan )

Selçuk İnan ( Sezer Öztürk )

Yekta

Demy de Zeeuw

Sağ Kanat

Volkan Şen

Kazım

Popov

Sol Kanat

Arda Turan ( Balazs Dzsudzsak )

Pino

Emre Çolak ( Altyapı )

Berkin ( Altyapı )

Forvet

Milan Baros

Stancu

Sercan Yıldırım ( Mustafa Pektemek )

Anıl Dilaver ( Altyapı )

Cem Sultan ( Altyapı )

Lütfen eksiklerimi yazın. :)

Kaleciler:Ochoa,Emirhan,Taylan Nezihi denen adam gitmeli.

Sağ bek:Orhan Şam,Savaş Yılmaz

Stoper:Miranda,Serdar Kesimal,Semih Kaya,Ersan Adem Gülüm

Sol bek:Emiliano Insua,Atilla Turan,Çağlar Birinci

Defansif Orta saha:Lorik Cana,Ceyhun Gülselam

Orta Saha:Selçuk İnan,Markus Henriksen,Emmanuel Culio,Cumhur,Musa

Sağ Kanat:Mehmet Ekici,Hamit Altıntop,Serdar Eylik

Sol Kanat:Evgeni Konoplyanka,Tunay Torun

Oyun kurucu:Yekta,Emre Çolak

Santrafor:Felipe Caicedo,Anıl Dilaver,Cem Sultan

Genç oyunculara önem verilmelidir.

bazı kadro yapan arkadaşlar anıl dilaverden önce cem sultan ve berkini yazmışlar anıl dilaver i kadroya dahi almamışlar.merak ediyorum cem sultanı ve berkini bu yazan arkadaşlar ne kadar izlemişler.vasat bir a2 liginde boş beleş goller atmayla olmuyor,çıkıp a takım seviyesinde ne yapacak o onemli,anıl dilaver atakım seviyesinde neler yapabileceğini gösterdi ama maalesef devre arası hagi efendinin aldığı 3.sınıf oyunculardan fırsat gelipte forma şansı bulamadı.ilk forma şansını hakeden şuanda anıl dilaverdir ve takımın bu denli kötü durumda olmasında tek suçu olmayan profesyonel takım oyuncusuda anıl dilaverdir...

bazı kadro yapan arkadaşlar anıl dilaverden önce cem sultan ve berkini yazmışlar anıl dilaver i kadroya dahi almamışlar.merak ediyorum cem sultanı ve berkini bu yazan arkadaşlar ne kadar izlemişler.vasat bir a2 liginde boş beleş goller atmayla olmuyor,çıkıp a takım seviyesinde ne yapacak o onemli,anıl dilaver atakım seviyesinde neler yapabileceğini gösterdi ama maalesef devre arası hagi efendinin aldığı 3.sınıf oyunculardan fırsat gelipte forma şansı bulamadı.ilk forma şansını hakeden şuanda anıl dilaverdir ve takımın bu denli kötü durumda olmasında tek suçu olmayan profesyonel takım oyuncusuda anıl dilaverdir...

Merak etmeyin, A2 maçlarını uzun süredir takip ediyorum. Ayrıca Berkin ve Cem Sultan'ı A takımda kaç kere izlediniz de, A takım seviyesinde olmadığını düşünüyorsunuz. Altyapımızdaki futbolcularımıza şans vermeliyiz. Güven vermeliyiz. O zaman altyapının ne önemi kalır. Kaldıralım..

ikiside takım oyuncusu değil ayrıca cem sağ ayağını geliştirmediği sürece çok zor başarılı olması

ikiside takım oyuncusu değil ayrıca cem sağ ayağını geliştirmediği sürece çok zor başarılı olması

takımdaki herkes iki ayağını birden süper kullanıyor sanki uçuyo takım 20 yaşındaki adama sallıyosunuz ..sağ ayağı yokmuş..

Be sene bu yönetim karışıklığından ligden düşmeyelim de.Seneye adam gibi bir yönetimle, bu formayı "HIYAR" giyse adam olur topunu oynar.

Cengiz abi Anıl dışında başka oyuncumuzu beğenmiyor :).

Geri
Üst Alt