2011-2012 Aslantepe Kadrosu

Cevap: 2011-2012 Aslantepe Kadrosu

selçuk inanın f5e kaptırmamız gerek.hem bizim orta saha acısından,hemde emre selcuk inan yaparlarsa muhtesem bı ikili yapmış olurlar.gene bize kaçar

reis ntvspor bugün acikladi...

selcuk büyük ihtimal ts de kalacak ...ya da avrupa

bursa sercan, volkan ve ozan ipek ile büyük ölcüde anlasmis...

yani yapmamiz gereken bütün parlayan gurbetcileri toplamak ve kesinlikle 6 tane üst düzey yabanci almak

Bir kadro mastürbasyonu da benden :p

---------------Onur--------------

-Sabri---Ersan---Mexes--Taiwo---

--------------Cana---------------

----------Hamit---Selçuk---------

--Phillips------Drogba----Podolski-

Kötü kadro. Her ne kadar orta saha güçlü gibi dursa da yine de çok sıkıntı yaşarız.

Çünkü özellikle Hamit ve Selçuk oyunun iki yönünü oynayabiliyor olsalar da yaratıcılık açısından bu orta saha 3'lüsü çok sıkıntılı. Kitlenen takımları açacak adam yok.

Ersan'ın da o kadar iyi bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum.

Ama şöyle bir kadro gerçekci olabilir, en azından mümkündür Onur dışında

---------------Onur---------------

Sabri---E. Garay---Mexes--Taiwo--

--------------Selçuk--------------

----------Hamit---Emre Ç---------

Dembele------Baros------Arda

Adnan Sezgin´e yüklendik, cok kizdik ama Adnan Sezgin aslinda istedigimiz isimlerin pesindeydi.

Twitter

Subat ayinin sonunda Hamburg´da Tunay Torun´un babasi Kemal Torun ile Steigenberger Otel´in lobisinde bulusup transfer hakkinda görüstü.

Twitter

Sezgin Hamburg ziyaretinden hemen sonra görevinden alinmasina ragmen, Galatasarayimiz Tunay Torun´u mutlaka transfer etmek istiyor.

Twitter

Stuttgart´da Torun ilgileniyor. Hamburg ise onu tutmak istiyor. Sonu acik, belli degil. Ilerliyen günlerde netlik kazanacak Tunay´un durumu.

Twitter

Umarım alınır Tunay. Yerli kalitesini artırmak açısından iyi olur.

reis ntvspor bugün acikladi...

selcuk büyük ihtimal ts de kalacak ...ya da avrupa

bursa sercan, volkan ve ozan ipek ile büyük ölcüde anlasmis...

yani yapmamiz gereken bütün parlayan gurbetcileri toplamak ve kesinlikle 6 tane üst düzey yabanci almak

sözleşme yenılemleri acıkcası beni enterese etmiyor.sözlesme yenıleyen adam transfer olmuyor diye bişe yok.

adamların yaptıkları(bursa)gayet mantıklı.şuan yerli oyunculara ihtiyacı olan takım galatasaray.onlarda diyordur kapımıza gelecekler isteyecekler,ellerini güçlendiriyorlar.

yaptıkları hamle dogru bursasporun.onlarda sercan ve volkandan bişey bekledıklerinden yenilemiyorlar.

ilk iş gidip onuru 8-10 neyse almak kaleye,sonra selcuku hamiti önlerinede gidip diegoyu mu alırlar,kranjcarı mı koyarlar göreceğiz.

ardanın durumuna göre bakalım kanatlar ne olacak ,bi sağ kanat sart,arda giderse sol şart.

defansada ersan bence iyi hamle olur

-------------------------Muslera(24)-------------------------------

----------Sedar Aziz(20)------------C.Chivu(30)--------------------

---Sabri(27)----------------------------------Hasan Ali(22)--------

------------Alper Potuk(19)-----------------------------------

---------------------------Ki Sung-Yueng(22)----------------

--------------Mehmet Ekici(21)-------------------------------

----D.Payet(23)---------- M.Baros(29)----------Nene(29)---

Adnan Sezgin´e yüklendik, cok kizdik ama Adnan Sezgin aslinda istedigimiz isimlerin pesindeydi.

Twitter

Subat ayinin sonunda Hamburg´da Tunay Torun´un babasi Kemal Torun ile Steigenberger Otel´in lobisinde bulusup transfer hakkinda görüstü.

Twitter

Sezgin Hamburg ziyaretinden hemen sonra görevinden alinmasina ragmen, Galatasarayimiz Tunay Torun´u mutlaka transfer etmek istiyor.

Twitter

Stuttgart´da Torun ilgileniyor. Hamburg ise onu tutmak istiyor. Sonu acik, belli degil. Ilerliyen günlerde netlik kazanacak Tunay´un durumu.

Twitter

Bu arkadaşın bir dediği, öteki dediğine uymuyor. Kazım gelmeyecek diyende bu arkadaştı sanırım.

----------------------Ochoa-----------------------

Orhan Şam--Serdar Aziz--Ersan Gülüm--Çağlar

-------------Cana-----------Selçuk----------------

------------------Mehmet Ekici--------------------

Wright-Phillips--------------------İlkay Gündoğan

----------------------Baros-----------------------

T.D : Eric Gerets

Uçarız.. :o

Twitter

Twitter

Twitter

500 bin euro icin pazarlik yapip yatardi yine transfer.

Twitter

100 bin euro az vereyim derken 3-4 hafta sarkar sonra da yatardi transfer. cenk tosun da aynisi olmadi mi?? ilgilenmek önemli degil. önemli olan icraat. Sezgin'nin aldigi oyuncular belli: Ferdi Elmas, Mustafa Sarp, Musa Cagiran, Ufuk, Hakan Balta.

İki stoperde yetenekli ama bir tanesi muhakkak kaliteli ve tecrübeli yabancı olması lazım.

Kaledekini kac defa canli izledin?veya 90 dk.? ben cevap vereyim: muhtemelen SIFIR

youtube Kalecisi Ochoa, Oscar Perez'in(Ömer Catkic) yedegi Ochoa'dan bahsediyorsun dimi;)

100 bin euro az vereyim derken 3-4 hafta sarkar sonra da yatardi transfer. cenk tosun da aynisi olmadi mi?? ilgilenmek önemli degil. önemli olan icraat. Sezgin'nin aldigi oyuncular belli: Ferdi Elmas, Mustafa Sarp, Musa Cagiran, Ufuk, Hakan Balta.

Olmadı. Cenk kendi gelmek istemedi. Tolunay Kafkas faktörü nedeniyle Antep'i tercih etti.

Kaledekini kac defa canli izledin?veya 90 dk.? ben cevap vereyim: muhtemelen SIFIR

youtube Kalecisi Ochoa, Oscar Perez'in(Ömer Catkic) yedegi Ochoa'dan bahsediyorsun dimi;)

Hocasının kişisel kaprislerine kurban gitmiş Ochoa'dan bahsediyorum.. Ayrıca bu mantığın çok yanlış Milli Takımın kalesini korumadığı için YouTube kalecisi mi oldu? Hem sen kaç defa izleyip YouTube kalecisi olduğu izlenimini edindin? ;)

Hocasının kişisel kaprislerine kurban gitmiş Ochoa'dan bahsediyorum.. Ayrıca bu mantığın çok yanlış Milli Takımın kalesini korumadığı için YouTube kalecisi mi oldu? Hem sen kaç defa izleyip YouTube kalecisi olduğu izlenimini edindin? ;)

youtube'da her gördügünüz oyuncuya müthis oyuncu demeyi ne zaman birakacaksiniz? youtube'a Baris Özbek yaz, tanimayan Baris orta saha'ya ilac olur der;)

bu isler o kadar da basit degil dostum;)

:o 4 senedir takip ediyorum Ochoa'yı, o zamanlar Milan'a gidecekti ama AB dışı kontenjan doluydu diye gidemedi.. :o Merak ediyorum ben bu 4 sene içinde YouTube oyuncusu olduğunu göremedim sen nasıl gördün :o

Club America'nin en son kimle oynadigini sorsam, bilirmisin orasi da ayri bir muamma. Yani sen bana "4 senedir Meksika Ligini takip ediyorum" diyorsun:D

Meksika ligi muhtemelen Meksikada bile yayinlanmiyordur :D

:o 4 senedir takip ediyorum Ochoa'yı, o zamanlar Milan'a gidecekti ama AB dışı kontenjan doluydu diye gidemedi.. :o Merak ediyorum ben bu 4 sene içinde YouTube oyuncusu olduğunu göremedim sen nasıl gördün :o

Club America'nin en son kimle oynadigini sorsam, bilirmisin orasi da ayri bir muamma. Yani sen bana "4 senedir Meksika Ligini takip ediyorum" diyorsun:D

Meksika ligi muhtemelen Meksikada bile yayinlanmiyordur :D

Algılama yeteneğine de hayran kaldım :asd:

Geri
Üst Alt