2011-2012 Bayan Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Cevap: 2011-2012 Bayan Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Fenerden alınacak yerli şaziye değildir inşallah.Umarım nevriyedir

Cevap: İşte Cimbom’un transfer şifresi

Yabancı bir 4 numara lazımdı bence.

O zaman ya Fowles sene boyu hiç sakatlanmıcak,formsuz olmıcak,faul problemi yaşamıcak her maç 35 dakka üstü oynamaya devam etsin diye dua edicektik

Yada Işıla talim

Melissa Can var altarnatifi.O sakattı ondan oynamadı.4 numarada gerçekten ciddi sıkıntı vardı bence.

Melissa Can var altarnatifi.O sakattı ondan oynamadı.4 numarada gerçekten ciddi sıkıntı vardı bence.

Melisa :(

Herkes bişey söylüyor ama sevmesemde hocanında işi kolay değil.

Agustus kalırsa Işılla devam etmek zorundayız

Alba 4 numarada gayet iyi oynar

Ama bu takımın çok çok acil garda ve Fowlesi iyi yedeklicek bi uzuna ihtiyacı vardı

bunun üstüne augustus karşı yakaya giderse kahrolurum.

Alıntıdır:"Son olarak bir kaç duyum ile yazımı noktalıyorum. Tuğba Palazoğlu'nun adı Beşiktaş'la anılıyor. Yasemin Horasan'a teklif yapıldı. Esas bomba ise Şaziye Karslı ile görüşülüyor olması... "

Kaynak GSBASKET te bir üye.

Bu Ceyhun deli edecek bizi ne Şaziye'si :mad:

bunların 2si bir andamı oynayacak şimdi. öylede acaip geliyor insana ama birbirnin yedegi olmasından daha mantıklı geliyor.

Alıntıdır:"Son olarak bir kaç duyum ile yazımı noktalıyorum. Tuğba Palazoğlu'nun adı Beşiktaş'la anılıyor. Yasemin Horasan'a teklif yapıldı. Esas bomba ise Şaziye Karslı ile görüşülüyor olması... "

Kaynak GSBASKET te bir üye.

yasemin horasanmı? hayatımda gördügüm en kötü basketbolculardan biri..

Şaziye dilenciliği yapmasınlar, çıldırtmasınlar adamı.

melisa can gider herhalde artık tina ve fowles varken melisacana ne gerek var. melisacanla barbara turneri takas yapalım daha iyi. iyice karıstırdınız olayı zaten. bu kalaycıoglu takımı nasıl oyn atcak meraak ediyorum..

O zaman ya Fowles sene boyu hiç sakatlanmıcak,formsuz olmıcak,faul problemi yaşamıcak her maç 35 dakka üstü oynamaya devam etsin diye dua edicektik

Yada Işıla talim

luecenka yeterde artardı bile. aynı mevkiye 2 tane wba oyuncusu secmek nekadar dogru tartısılır. insallah 2 si aynı anda oynarlar. yoksa biri birinin yedegi olacaksa hayatımda gördügüm en sacma transfer hareketi olacak..

melisa can gider herhalde artık tina ve fowles varken melisacana ne gerek var. melisacanla barbara turneri takas yapalım daha iyi. iyice karıstırdınız olayı zaten. bu kalaycıoglu takımı nasıl oyn atcak meraak ediyorum..

Kalaycıoğlu derken :o

Arkadaşlar Agustus olayında çok duygusal davranıyorsunuz

Alba da en az Agustus kadar iyi bir şutördür ,o mevkide çok bişey değişmedi

Tina alınmak zorundaydı ortalama 37 dakika oynayan bi pivotumuz var,2. pivotumuz yok

Ve söyleyeyim Prince ilaç olur ilaç

Fowles kac yasında uzun sureler oynaycak tabii, Vickie Johnson karıyerının sonlarında 36-38 dakıka oynadı bu takımda.

Alba cok yonlu bır oyuncu ama kendı sutunu yaratıp yuzdelı sokan bır oyuncu değil Augustus tam anlamıyla tıkandıgımızda ver eline oynasın dedıgımız tarz oyuncu ben hala takımda fark yaratacak oyuncu goremıyorum, Alba'nın eline top verip şunu bunu yapmasını beklemek imkansız iyi sutorler alınmazsa her mac alan savunmalarına karsı sut performansımıza gore kaderımız bellı olur ve ben Diana ve Taylor'ı savunacak suanda bır oyuncu gormuyorum takımda.

Geri
Üst Alt