2011-2012 Bayan Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Cevap: 2011-2012 Bayan Basketbol Takımı Transfer Sezonu

Gizem Yavuz benim Galatasaray - Fenerbahçe dışındaki yerli oyuncular arasında en beğendiğim isim. Nevlin ve Barbara arasından da Nevlin'i tercih ederim.

nevlinide karsı takım istemiyor:) 5 dakka oynayacak bir oyuncuyu ben devşirmem. barbara en akıllacası olur.

Dedikodu | Galatasaray MP gelecek sezon için şu oyuncular ile görüşüyor; Şaziye İvegin, Gizem Yavuz, Kristen Nevlin, Barbara Turner.

Barbara Turner ve Kristen Nevlin'in Türk pasaportu olduğunu hatırlatalım. Ayrıca her takımda yalnızca 1 devşirme oyuncu bulunabiliyor.

Dedikodu | Galatasaray MP ayrıca sakatlığı nedeniyle 2 ay sahalardan uzak kalacak olan Esmeral Tunçluer ile görüşüyor.

Geçtiğimiz hafta bel fıtığı ameliyatı olan Melisa Can'ın durumu sezon başında belli olacak.

FCN Blog

o melisa can gitsin en önemli dönemde final maclarında yoktu. hemen yol versinler. barbara turneri devsirelim.

ftw1905 Ftw Bindokuzyuzbes

Ayrıca çoğu kişinin bildiği gibi Şaziye ile ön protokol yapılmış, o da yarın bugün açıklanabilirmiş...

Ceyhun koc, Allah seni bildigi gibi yapsin. Saziye mis peh yesinler, ertesi sezon yine gondeririz.

Taurasi gelirse çok iyi olur. Alacağız gibi bir his var içimde. Ros Casares'le adı anılmıştı Diana'nın ama Casares; Maya Moore, Lauren Jackson, Sanco Lyttle ve Ann Wauters gibi yıldız isimleri kadrosuna kattı ki, bu 4 oyuncuyu almak da büyük bir bütçe ister. Bu 4 oyuncunun yanında bir de Diana'ya verilecek astronomik rakamları olduğunu düşünmüyorum ben. Tek seçenek Türkiye gibi Taurasi için...

Keyfinden oynamadı sanki.

valla kendine bakacak. zaten cokta begendigim bir oyuncu degil. sırf 5 dakka oynayacak diye onu takımda tutmaya gerek yok. melek bilge oynasın onun yerine 5 dakka. barbara turner secimi daha uygun olur.

Taurasi gelirse çok iyi olur. Alacağız gibi bir his var içimde. Ros Casares'le adı anılmıştı Diana'nın ama Casares; Maya Moore, Lauren Jackson, Sanco Lyttle ve Ann Wauters gibi yıldız isimleri kadrosuna kattı ki, bu 4 oyuncuyu almak da büyük bir bütçe ister. Bu 4 oyuncunun yanında bir de Diana'ya verilecek astronomik rakamları olduğunu düşünmüyorum ben. Tek seçenek Türkiye gibi Taurasi için...

Bütçeyi geçtim 2 kıta dışı haklarını da kullanmışlar zaten.

Bence Taurasi'yi aldık. :)

Bu Şaziye fenerden falan mı geliyor . Daha önce oynadı mı bizde ? Cevaplar için teşekkürler şimdiden :)

biz şaziye, tuğçe, taurasi falan filan derken gelin bide ros casares in kadrosuna bakalımda içimiz ısınsın..hedef euroleague şampiyonlugu oldugunu biliyodukta bu kadarıda abartı olmuş ya...

Maya Moore(ABD), Lauren Jackson(AUS), Sancho Lyttle(ESP), Ann Wauters(BEL), Silvia Dominguez(ESP), Katalin Honti(HUN), Eshaya Murphy(ABD), Laila Palau(ESP),Sonia Reis(POR),Jana Vesela(CZE) ve ve katie douglas onuda unutmayalım...daha ne olsun..

Taurasi GS ile sözleşme imzaladı.. Gün içerisinde resmi olarak açıklanacak.. - Gökmen Özdemir

dün augustusa sylvıanın donup donmeyecegını sordum ;

Seimone Augustus

@ysrsrgl yes syl will be back to gala.

Bu Şaziye fenerden falan mı geliyor . Daha önce oynadı mı bizde ? Cevaplar için teşekkürler şimdiden :)

Fenerbahçe kongre üyesi olduğu söyleniyor, daha önce bizde oynadı Fenerbahçe ile yarı final serisinde karşılaştığımız sezon bilerek bomboş şutları kaçırmıştı. Ayrıca gayet boktan bir oyuncudur, almanın hiçbir mantığı yok yani.

Bari açıklanana kadar Şaziye lafı geçmesin şu forumda ya, vallahi kötü oluyorum.

Hakan ustunberk : Oktay mahmutininde istedigi isimler var ama su an bunun yeri ve zamani diil once playofflar!
Sponsorumuz baya yardım etmeye başladı..Onlarda eziklerden bıkmışlar.

Sıra Esmeralde..Onuda alırsak ezikler ne yapar düşünemiyorum.

Esmeral ile Nevriye'de alinsin, Birsel'de olabilir ama yeter ki su yerli kalitesini iyice yukseltelim.

Geri
Üst Alt